Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2600742 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18840 : 07 Eylül 2024, 22:47:21 »
Onuralp ne durumda acaba ligde Erten-Melih filan oynayacağına Onuralp oynasın. Gerçi oyuncu o statüyü kabul etmez EL de süre ister.

İhtiyacımız bir profil değil ama alalım sezon ilerledikçe ne olacağı belli olmuyor.

EL'de Türk oyuncuların hiç piyasası yoktu, ama Cedi falan başarılı olursa Onuralp vs. dönerse de çok taliplisi olacaktır

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18841 : 08 Eylül 2024, 15:38:10 »
Guduric-Zagars-Erten
Baldwin-Wilbekin-Hall-Emre-Ege
Colson-Tarık-Pierre
Nigel-Luka-Metecan-Hamza
X-Melli-Sertaç

5 gelecek mi onu bile bilmiyoruz. Maalesef Guduric PG arkadaşlar, benim suçum değil.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #18842 : 08 Eylül 2024, 15:59:19 »
Guduric-Zagars-Erten
Baldwin-Wilbekin-Hall-Emre-Ege
Colson-Tarık-Pierre
Nigel-Luka-Metecan-Hamza
X-Melli-Sertaç

5 gelecek mi onu bile bilmiyoruz. Maalesef Guduric PG arkadaşlar, benim suçum değil.
Neden Wilbekin değil de Guduric?

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18843 : 08 Eylül 2024, 16:00:08 »
Yapılmayan transferlerden anladigim kadariyla yönetim bize final 8 yeter final 4 ekstra olur gözüyle bakıp kendisine yeterli görüyor. Bizim vizyonumuz sampiyonluktur final dahi tatmin etmez. Yine de bir umudum var bünyeyi mutlu edecek bir pivot transferi aciklayacaklar. Biraz daha bekleyelim.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #18844 : 08 Eylül 2024, 16:15:18 »
bu takımın 1. yönlendiricisi ve guardı baldwin olur. kalan süreleri zagars, wilbekin ve guduric maçtan maça paylaşacaktır.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #18845 : 09 Eylül 2024, 01:59:26 »
Bu baskan varken cacik olmaz bu subeden, final filan beklemeyin, benim tek beklentim subenin kapanmamasi. Bu olsun yeter.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #18846 : 09 Eylül 2024, 09:48:24 »
Ali koçu günahım kadar sevmem, elimde olsa sertaç bey ve deryayı kulup binasından içeri dahi sokmam ama şuan ki mevcut kadro tamamen sarasın tercihi ve isteği. Sonuçta koç talep eder yönetim yerine getirir. Saras gibi isimli bi koça onu almıyorum bunu alıyorum al bununla oyna kimse diyemez. Zaten derse koç bırakır gider.

Furkan geçen sene kışın gündemimize gelmişti ama o dönem basketbol oynamak istememiş dinlenmeyi tercih etmişti. Yazın ise zaten bi ilgi göstermedik.

Cedi zaten hiç gündemimize gelmedi.

Ömer faruk konusunda da hoca ömeri değil samanici tercih etti.

Bu kadronun  tüm günahı sevabı aslında sarasa ait.

Eli yüzü bi uzun alırsak bence yine de pao-oly-madrid-monaco nun peşinden geliriz diye düşünüyorum. Bu 4 lü bence diğer takımların önünde güç olarak
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #18847 : 09 Eylül 2024, 10:22:00 »
bu takımın 1. yönlendiricisi ve guardı baldwin olur. kalan süreleri zagars, wilbekin ve guduric maçtan maça paylaşacaktır.
Baldwin en son Bayern'de öyle oynadı sanırım ama eğer dediğin gibi olursa Baldwin-Zagars ikilisi zaten ciddi süre paylaşır.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #18848 : 09 Eylül 2024, 10:27:43 »
Ali koçu günahım kadar sevmem, elimde olsa sertaç bey ve deryayı kulup binasından içeri dahi sokmam ama şuan ki mevcut kadro tamamen sarasın tercihi ve isteği. Sonuçta koç talep eder yönetim yerine getirir. Saras gibi isimli bi koça onu almıyorum bunu alıyorum al bununla oyna kimse diyemez. Zaten derse koç bırakır gider.

Furkan geçen sene kışın gündemimize gelmişti ama o dönem basketbol oynamak istememiş dinlenmeyi tercih etmişti. Yazın ise zaten bi ilgi göstermedik.

Cedi zaten hiç gündemimize gelmedi.

Ömer faruk konusunda da hoca ömeri değil samanici tercih etti.

Bu kadronun  tüm günahı sevabı aslında sarasa ait.

Eli yüzü bi uzun alırsak bence yine de pao-oly-madrid-monaco nun peşinden geliriz diye düşünüyorum. Bu 4 lü bence diğer takımların önünde güç olarak
Ali Koç kısmı hariç içeri sokulmaması gerekenlere katılıyorum. Kadroyu da hocanın kurduğunu, sen söylüyorsan zaten anlıyoruz. 5 numara arayışı devam ettiğine göre en azından uzun konusunda durumun bizim düşüncelerimizeparalel olduğunu da görüyoruz. Hepsine tamam.

Oyun kurma konusunda benim süreçten çıkardığım sonuç şu: Saras bana kalırsa kadroya doldurduğumuz 2 numaraların bazılarını gerçekten de 1 olarak düşünüyor. Hangileri bu işe dahil olacak, orası tam muamma. İlk hazırlık maçı yayınlanmadığı için kurguya dair zerre fikrim yok. Hall, Baldwin, Wilbo, Gudu... Birileriyle konuşmuş ve planı anlatıp mutabık kalmıştır sanırım. Artı olarak da Zagars'a çok güveniyor. Dolayısıyla kaliteli bi 5 alıp hocanın ne yapacağını görmekten başka çare yok şu an.

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #18849 : 09 Eylül 2024, 13:47:10 »
Yapılmayan transferlerden anladigim kadariyla yönetim bize final 8 yeter final 4 ekstra olur gözüyle bakıp kendisine yeterli görüyor. Bizim vizyonumuz sampiyonluktur final dahi tatmin etmez. Yine de bir umudum var bünyeyi mutlu edecek bir pivot transferi aciklayacaklar. Biraz daha bekleyelim.
İyi birer 1 ve 5 numara olmadan final 4 zaten imkansız da, final 8 bile zor şu anda…
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2024, 13:47:22 Gönderen: cosby »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #18850 : 09 Eylül 2024, 16:57:15 »
Arkadaş sanki 150 tane kıymetli pivot alternatifi falan var şu an sanki piyasada da seçemiyorlar gibi bekliyoruz aylardır, kim olabilir diye yazıyorum orda bile 3-4 isim dönüyor dönmüyor yani ortalıkta.

Özellikle basketbol cephesinde bu kadar uzun süre bir oyuncu beklediğimizi hiç hatırlamıyorum açıkçası, öyle bir ortam yarattılar ki üstüne gelecek adamın işi çok zor olacaktır çünkü bu kadar bekledikten sonra haliyle beklenti EVEREST seviyesine yükseldi yani doğal olarak.

Ömer Faruk isteyenlerin hakkındaki yorumlarını abartı buluyordum burada ama Samanic stil olarak onun kesinlikle ikamesi olacak bir oyuncu gibi görünmüyor bu arada, çocuk acayip şekilde dışarıdan oynamayı seviyor bir kere yani bu her halinden belliyken euroleague deki pota altındaki azmanlara karşı ilk sezonunda pota altında iş yapmasını beklemek/hayal etmek falan çok yersiz.

Hala Melli nin genel kanının aksine back up 5 olarak güzel iş yapacağını düşünüyorum bizde ama önüne net bir 5 alamazsak çok ciddi hayal kırıklığı yaşayacağımız sezon beklentileri oranında MAALESEF KESİN…
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2024, 16:58:40 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #18851 : 10 Eylül 2024, 02:17:48 »
Khem Birch hayirli olsun.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #18852 : 10 Eylül 2024, 02:43:42 »
Bruno Fernando'dan bağımsız bir hamle diyorlar. La 1 tane gelecek mi derken 2 uzun mu geliyor.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #18853 : 10 Eylül 2024, 08:33:25 »
Geçen sezonun ortasında gironada bi nevi rehabilitasyon dönemi yaşadı 3 ay. Çünkü uzun süre nba de oynayamadı. Hatta yazın kanada milli takımıyla da olimpiyatlarda oynamıştı. Çok süre almıyodu gerçi kenardan gelip 8-9 dk oynuyodu.

Fiziksel ve mental durumu toplarsa ligi bilen, eksik olan bazı şeyleri bize verebilecek biri. Melli nin yedeği olur ama gelirse. Bu sezon koç ana uzun olarak melliyi düşünüyo çünkü
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18854 : 10 Eylül 2024, 08:37:14 »
Khem Birch hayirli olsun.

Kim hayir diyebilir ki? iyi bir ekleme, eger rolunu benimserse.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....