Arkadaş sanki 150 tane kıymetli pivot alternatifi falan var şu an sanki piyasada da seçemiyorlar gibi bekliyoruz aylardır, kim olabilir diye yazıyorum orda bile 3-4 isim dönüyor dönmüyor yani ortalıkta.
Özellikle basketbol cephesinde bu kadar uzun süre bir oyuncu beklediğimizi hiç hatırlamıyorum açıkçası, öyle bir ortam yarattılar ki üstüne gelecek adamın işi çok zor olacaktır çünkü bu kadar bekledikten sonra haliyle beklenti EVEREST seviyesine yükseldi yani doğal olarak.
Ömer Faruk isteyenlerin hakkındaki yorumlarını abartı buluyordum burada ama Samanic stil olarak onun kesinlikle ikamesi olacak bir oyuncu gibi görünmüyor bu arada, çocuk acayip şekilde dışarıdan oynamayı seviyor bir kere yani bu her halinden belliyken euroleague deki pota altındaki azmanlara karşı ilk sezonunda pota altında iş yapmasını beklemek/hayal etmek falan çok yersiz.
Hala Melli nin genel kanının aksine back up 5 olarak güzel iş yapacağını düşünüyorum bizde ama önüne net bir 5 alamazsak çok ciddi hayal kırıklığı yaşayacağımız sezon beklentileri oranında MAALESEF KESİN…