"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardesim benim sana bir tepki veren yok.Ayrica biraz saygili olursan sevinirim senli benli konusma stilin de hos olmuyor.Senin yazdigin bir yazinin ustune ben zaten bir sey yazmamisim sohbet ediyoruz fikir farkliliklari olabilir.Ayrica oyuncularin garbage time da aldiklari sureleri degerlendirmiyosundur umarim ya da nba takip etmiyorsun bunlari ozellikle furkan ozelinde soyluyorum.
Cedi'den de Furkan'dan da bir şey olmaz. Ömer Faruk olabilirdi sadece.
Guduric-Zagars-ErtenBaldwin-Wilbekin-Hall-Emre-Ege-MelihColson-Tarık-PierreNigel-Luka-Metecan-HamzaBirch-Melli-SertaçKısa süreliğine de olsa dengeli kadro olduk ha.
Yağız uzun rotasyonu için 1 oyuncu daha bakılıyor sarasa bi isim önerilmiş hoca değerlendirecek yazmış, zaten birch ün maaşı muhtemelen samanicin yarısı falandır, en azından bütçe anlamında hala manevra şansımız var. Ama bu zamanda iyi adam bulunur mu o iş biraz piyango.Ben olsam mobil bi uzun alırım samanic vari. Yada yakın gelecekte efeste oynayan singleton benzeri. Şutu olan alan açabilecek gerektiğinde hem 4 hem 5 oynayacak birini tercih ederdim.