Bu kadar güzel başlayıp bu kadar kötü bitirilir.
2 tane zor kontrattan çıkmışsın. (Papagiannis,Dorsey)
elit bi tane kısa almışssın. (Baldwin)
Güzel bi uzun veteran getirmişsin. (melli)
NBA e oyuncu kaptırmamıssın(hayes ve tarık)
Takıma güzel iki asker eklemişssin. (Colsen,hall)
Hadi uzunlar iyi bir oyuncuyu beklemek için seni idare ederde. Bir kısa ile elit takım olma şansımız varken bunu nasıl kaçrırsın anlamıyorum.
Lorenzo yu da geçtim 1 gömlek altı kısa bile olurdu.
ilk defa elit bir takıma bu kadar yaklaşmıştık. kısa ve 5 numara tercihleriyle kendi ayağımıza sıktık.
Birde Ugur ozan galiba klübe katıldı. onun tam pozisyonunu bilen varmı? O elemandan umutluydum.
Koç olayına da katılmıyorum. şu forumun toplam basketbol zekasının üstündeki adam bu yapılanmaya hatta hatta bu kısaları özellikle isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Klasik türkiye.
lorenzoyu zorladığımızı herkes biliyor. o gelmeyince ben istemiyorum zagarsla sezona gircem dememiştir. Buna ancak aptallar inanır.
zaten uzun transferiyle bu açığa çıktıki yalan atıyolar. Ömer faruk u koç istemedi diyip beli hiç dönmeyen, son baharında bile diyemeyeceğin 2 devi kadroya kim aldırdı.
Koça sallayanları da şaşkınlıkla izliyorum.
Ömeri istememe yetkisi varken Boban ı isteyeceğine inanan insanlar var ya:)
Sırf litvanyalı diye sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuyu, Lorenzo olmassa kesinlikle zagarsı istiyorum dediğine inanan insanlar var ya

Bütün kısalarla uzunları ellerinden kaçırdılar, tepki çekmemek için algı yönetimi yapıyolar.
Lorenzoyu adamlar 2. 3. oyun kurucu olarak ikna edebiliyor biz klübün anahtarıyla ikna edemiyoruz. Adamlar yerli taş gibi uzunu düşman yunana ikna ediyo, biz kendi ülkesine dönmeye ikna edemiyoruz. 3 senede 1 tane kısa almayı beceremedik demek yerine sakat Zagars ve yürüyemeyen boban hayranı bu saras, ondan almadık diyo ve millet orda burda koça sallıyor. Yeminle kafayı yicem.
Bir takım %100 doğru 4 5 hareket yapıp kadrosu geriye gidecek deseler inanmazsın ama bu bile fenere özgü bişey.