Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2597471 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19065 : 05 Ekim 2024, 08:17:36 »
Herkes aynı şeyi yazmış. Boban'dan çıkalım. Neden çıkıyoruz abi Boban'dan? Bizim sakatlıkla olan sınavımız belli. Adam da buraya yatmaya gelmemiş, bu da ortada. Kalsın abi takımda. Saras istiyorsa Zagars da kalsın. Bir uzun bir kısa daha eklensin. Ha, Manisa'nın iki oyuncusuna da gidilirse o zaman Zagars kiralanabilir.

Ben tabii, bir tane bile transfer için düşünce var mı, ondan bile emin değilim. Efes-Lee söylentileri de çıkıyor ayrca. Elimizi çabuk tutmazsak avucumuzu yalayacağız gene.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19066 : 05 Ekim 2024, 08:56:27 »
Saben lee'yi almakla kalmaz, hemen turk yaparım. Belli ki fenerbahce düşmanı hido olduğu sürece wilbekin yerli olmayacak, zaten sezonu da kapamış olabilir. Umarım az daha olsa kafası çalışan adam vardır subede.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19067 : 05 Ekim 2024, 12:01:43 »
Lee-Zagars-Erten
Baldwin-Hall-Emre-Ege-Melih-Guduric
Colson-Tarık-Pierre
Nigel-Melli-Metecan-Hamza
X-Birch-Sertaç-Boban

X yerine sıkı eleman şart. Hatta Zagars'ı da Manisa'ya kiralayıp Liberty'i de alabiliriz. Bunun olması lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19068 : 05 Ekim 2024, 12:22:44 »
Scottie Wilbekin, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Fenerbahçe Beko, yeni bir guard transfer edecek.

📌(Matteo Andreani)

İyi bari transfer yapacaklarmış
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2024, 12:23:06 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #19069 : 05 Ekim 2024, 12:25:27 »
ben bobanı bu maçta çok daha iyi gördüm. o kadar da hantal değil. ancak bir de tavares gibi kendi boyunda olanlarla izlemeyi çok istiyorum.
saben lee isteniyor ama benim bildiğim saras onu ister mi? bilemem. adam potansiyelli çok belli. okudum. üçlük çizgisi dışı güvenilmez diyor ama  acayip bir hızlanma ve ilk adımı var. pır pır . ancak takım şu an da çok kompakt hale geldi. maçı bitiren 5 neredeyse hepsi aynı boy ve kalıptaydı. ki yedekteki guduriç pierre tarık ta aynı ölçülerde. savunma da acayip agresif. koç ne düşünüyor, ki mi isteyecek. adam isteyecek mi? çok merak ediyorum.
ben şöyle savunma yapan 195 civarında kalıplı bir gard istiyorum mu? der. olabilir.
keşke zisis gibi her dönem bir adam olsa da onu takım eksik kalınca hemen oraya monte etsek.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #19070 : 05 Ekim 2024, 12:27:14 »
Scottie Wilbekin, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Fenerbahçe Beko, yeni bir guard transfer edecek.

📌(Matteo Andreani)

İyi bari transfer yapacaklarmış
bunu maç tan hemen sonra attı. ben o arada kimle görüştü, bizimkiler hemen nasıl karar verdi. hocayla ne zaman toplantı yaptılar anlamadım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #19071 : 05 Ekim 2024, 12:45:19 »
Lee'yi sadece 1 kez Murcia maçında izledim ve o güne dair görüşlerim olumluydu. Lakin bize gelirse Manisa takımındaki gibi bir özgürlük ve kredisi olacak mı? Hiç sanmam. Hal böyle olunca ola ki gelse bile hemen o etkiyi göstereceğini sanmıyorum. Ha elimizde Calathes gibi birisi olur alırsın yanına yavaş yavaş pişer o ayrı. Ama öyle bir durum olmadığı için adamı getirip direk direksiyonu vermek biraz riskli geliyor. Fakat ne olursa olsun bu çocuk böyle devam ederse kesin kendisini Euroleague ye atar. Ondan sonra nasıl bir etki yaratır o zaman görürüz.

Kısacası alınsın mı alınmasın mı denecek olursa imkan varsa yine de alınsın derim. Daha iyisini bulamayacaksak her halukarda şimdikinden iyi durumda oluruz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19072 : 05 Ekim 2024, 13:05:07 »
Lee'yi sadece 1 kez Murcia maçında izledim ve o güne dair görüşlerim olumluydu. Lakin bize gelirse Manisa takımındaki gibi bir özgürlük ve kredisi olacak mı? Hiç sanmam. Hal böyle olunca ola ki gelse bile hemen o etkiyi göstereceğini sanmıyorum. Ha elimizde Calathes gibi birisi olur alırsın yanına yavaş yavaş pişer o ayrı. Ama öyle bir durum olmadığı için adamı getirip direk direksiyonu vermek biraz riskli geliyor. Fakat ne olursa olsun bu çocuk böyle devam ederse kesin kendisini Euroleague ye atar. Ondan sonra nasıl bir etki yaratır o zaman görürüz.

Kısacası alınsın mı alınmasın mı denecek olursa imkan varsa yine de alınsın derim. Daha iyisini bulamayacaksak her halukarda şimdikinden iyi durumda oluruz.
Abi pg'da zagarsla hall oynuyor gözünü seveyim demeyin soyle seyler. Tabiki bizde manisadaki gibi olamaz ama en azından sorumluluk alabilecek, oynayip oynatacak eli yüzü düzgün bir pgimiz olacak. Adamın potansiyeli de ayrı bir olay , yeri gelip maçın oyuncusu olduğu maclar bile olabilir.
Bir sürü adam.vardi bosta almadılar, vildoza, napier, avramovic calathesi zaten biz bıraktık. 1>0 ve zagars su anda 0 kontenjanıni dolduruyor takımda.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #19073 : 05 Ekim 2024, 13:15:03 »
Bizim taraftar anlaşılmaz.Şimdi de Saben Lee aşkı başladı.Kaç kere izlediler kaç maçını takip ettiler?

2-3 maç iyi oynadığını görünce hemen alalım, yok öyle bir dünya.
Mesela geçen yıl Jabon Freeman'ı bizimkiler yoklamış 2 katı para istemiş diye duydum.Eurolig takımı girdiği anda fiyatları coşuyor bu adamların.

O fiyatlara da kimse riske girmek istemiyor, dolayısı ile önce Avrupa'da bir görelim moduna geçiyor takımlar.Yoksa bilmedikleri oyuncular değil.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #19074 : 05 Ekim 2024, 13:19:25 »
Bir de şu var. Oly'yi yendik diye ''biz olduk tamamız, takımın hiçbir şeye ihtiyacı yok'' düşüncesine kapılmayalım aman diyim. Fournier ve Vezenkov henüz oynamaya başlamadı, Fall ve Milutinov'un yokluğu da etken oldu. Şu maçı 10.haftada oynasaydık bambaşka bir Oly olacaktı karşımızda.

Transfer konusunda şu maç inşallah yanıltıcı olmaz.

Ya Allah aşkına böyle bakış açısı olur mu?
10. haftada biz de başka takım olacağız.Her maçın hikayesi ayrı oluşur, kadroları tam olsaydı başka bir maç olacaktı.Fournier ve Vezenkov oynasa ne olacaktı mesela?
Forumdaki negatiflik ve mutsuzluk son 2 yıldır arşa çıktı.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19075 : 05 Ekim 2024, 14:14:44 »
Şaban abi geliyor hadi bakalım.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19076 : 05 Ekim 2024, 14:20:30 »
Bu kadar hızlı aksiyon almamız şaşırttı beni valla helal olsun yönetime. Saben Lee şu an için tatmin edici bir isim.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19077 : 05 Ekim 2024, 14:22:48 »
Eurohoops-Aris Barkas yazmış anlaşmak üzereyiz Saben Lee ile diye, güvenilir bir kaynak mıdır arkadaşlar?

@sinanyucel hocam var mıdır bir duyumunuz bu konuda?

Bizim yönetimin bu kadar kısa sürede, taraftarın büyük kısmının istediği bi oyuncuya gidebileceğine pek inanmasam da, bu arkadaşa karşı hislerim baya olumlu ya, ilk adımı bu kadar hızlı olan penetrecilerin hastasıyız, şut konusu bu seviyede biraz zaafiyet yaratabilir, korkmak değilde mekaniği sıkıntılı özellikle ama orta mesafelerden o açığı kapatabilir. Savunma ve oyun yönlendirme konusunda da bizi üzmez diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19078 : 05 Ekim 2024, 14:26:46 »
Eurohoops-Aris Barkas yazmış anlaşmak üzereyiz Saben Lee ile diye, güvenilir bir kaynak mıdır arkadaşlar?

@sinanyucel hocam var mıdır bir duyumunuz bu konuda

Bizim yönetimin bu kadar kısa sürede, taraftarın büyük kısmının istediği bi oyuncuya gidebileceğine pek inanmasam da, bu arkadaşa karşı hislerim baya olumlu ya, ilk adımı bu kadar hızlı olan penetrecilerin hastasıyız, şut konusu bu seviyede biraz zaafiyet yaratabilir, korkmak değilde mekaniği sıkıntılı özellikle ama orta mesafelerden o açığı kapatabilir. Savunma ve oyun yönlendirme konusunda da bizi üzmez diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.
[/quote

Koskoca Eurohoops'un editörü yanlış olma ihtimali yok.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2024, 14:27:31 Gönderen: BenFener46 »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19079 : 05 Ekim 2024, 14:27:12 »
siz istediniz geldi. pat riley derya iş başında.