Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2597130 defa)

0 Üye ve 141 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19125 : 06 Ekim 2024, 20:59:02 »
utanmıyorum.

100 bin dolar fazlayı bulunca gs’ye, bjk’ye imza atmaktan utanmayacak hiçbir profesyonel sporcuya, sadece fenerbahçe sporcusu diye saygı duymam.

bu insanlar profesyonel ve mesleklerini icraa ediyorlar. karşılığında da para kazanıyorlar. işini iyi yapanı överim, kötü yapana söverim taraftar olarak.

hep destek tam destek diye diye 17 senede 2 şampiyonluk elde edebilmiş kulüpte halen daha vasata, yetersize, başarısıza “sadece fenerbahçe sporcusu” olduğu için sahip çıkan zihniyet maalesef saygı duyabileceğim bir düşünce barındırmıyor.
Kıvırma, kimse eleştiriye karşı değil genel tavır olarak. "Çöp" demek başka, eleştirmek başka. Sen işini yaparken birisi gelip sana "çöp" diyor mu mesela?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19126 : 06 Ekim 2024, 21:02:15 »
Kıvırma, kimse eleştiriye karşı değil genel tavır olarak. "Çöp" demek başka, eleştirmek başka. Sen işini yaparken birisi gelip sana "çöp" diyor mu mesela?

hocam canın mı sıkkın? moralin mi bozuk?
10 senedir kafa patlatıyoruz burada, hatta öncesi fenerbasket’i de sayarsan 15 senesi var nereden baksan.
gerek yok bu üsluba.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19127 : 06 Ekim 2024, 21:05:54 »
hocam canın mı sıkkın? moralin mi bozuk?
10 senedir kafa patlatıyoruz burada, hatta öncesi fenerbasket’i de sayarsan 15 senesi var nereden baksan.
gerek yok bu üsluba.
Ben de onu diyorum zaten. Twitter'da çoluk çocukla uğraşıyoruz, ona çöp, buna b.k diyorlar diye. Bir de senden duymayı hiç istemiyorum benzer şeyleri. Kusura bakma.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19128 : 06 Ekim 2024, 21:23:57 »
Ben de onu diyorum zaten. Twitter'da çoluk çocukla uğraşıyoruz, ona çöp, buna b.k diyorlar diye. Bir de senden duymayı hiç istemiyorum benzer şeyleri. Kusura bakma.

sorduğun soruya cevap vereyim o zaman.

emlakçıyım.
bizim işimizde duyulabilecek en ağır hakaret, “kardeşim, ben şöyle şöyle bir ev arıyorum. elinde varsa göster, yoksa bizi boşuna dolaştırıp vaktimizi çalma” cümlesidir.

acemilik dönemimde bu cümleyi ben de duydum elbette.
7-8 senedir duymuyorum.
bir gün duyarsam emekliliği düşünürüm.

yalnız, “yapacağın işe/işin …” ya da “senin gibi ustayı/ustanın …” benzeri cümleler çok kuruyorum.

ben kurmuyorum diyen yalancı varsa burnu uzar. :)

sonuç olarak, birinin fenerbahçe profesyoneli olması, ona saygı duymam için yeterli bir sebep değil.

yaptığı işe saygı duyarım, överim ya da söverim.
bu adamların 1 yılda kazandığı parayı, sıradan insanlar 7-8 kez dünyaya gelse bile kazanamıyor.
yetersize, başarısıza, yeteneksize merhamet etmem için “ben kötü oynuyorum, maaşımdan kesin” demesi lazım bir sporcunun.

diğer yandan ideolojik olarak da kapitalistim. işçiye ve emekçiye saygı duyduğum da söylenemez genel olarak.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #19129 : 06 Ekim 2024, 21:59:45 »
Haberler doğruysa Saras aptalın teki. Fazla uzatmaya gerek yok. Bir aptalın yönettiği takımdan da hiçbir şey olmaz. Ben daha bu takımı izlemem.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #19130 : 06 Ekim 2024, 22:12:32 »
Zagars gibi bir oyuncuyu bulamaz mıyız? Saras sever böyle oyuncuları. Zagars seviyesinde EuroCup topçusu buluruz kesin.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19131 : 06 Ekim 2024, 22:14:02 »
3 oyuncu olduğu söyleniyo. yağız da yazmış netleşsin söyleyeceğim diye.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #19132 : 06 Ekim 2024, 22:24:09 »
Bu arkadaşın fikirleri kendi içinde dahi tutarsız. Uzun hala niye alınmadı, daha iyi bir kısa alınmalı vs gibi fikirleri ben de belirtiyorum ama vu tarz da değil.
Son 17 senede 2 şampiyonluk diyerek basketbol forumunda futbol tarafından bahsetmiş. Fenerbahçe basketbol takımının son 10 yılda 6 lig şampiyonluğu  6 final four ve 1 euroleague şampiyonluğu var. Ama eminim ki sen bu dönemde olan bütün yöneticilerden,koçlardan vs daha iyi biliyorsun bu işi.

utanmıyorum.

100 bin dolar fazlayı bulunca gs’ye, bjk’ye imza atmaktan utanmayacak hiçbir profesyonel sporcuya, sadece fenerbahçe sporcusu diye saygı duymam.

bu insanlar profesyonel ve mesleklerini icraa ediyorlar. karşılığında da para kazanıyorlar. işini iyi yapanı överim, kötü yapana söverim taraftar olarak.

hep destek tam destek diye diye 17 senede 2 şampiyonluk elde edebilmiş kulüpte halen daha vasata, yetersize, başarısıza “sadece fenerbahçe sporcusu” olduğu için sahip çıkan zihniyet maalesef saygı duyabileceğim bir düşünce barındırmıyor.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19133 : 06 Ekim 2024, 22:30:45 »
Zagars'ta ağır yanilmisiz dunya kupasındaki 20 asistine aldanmistik. Lee için de 36 sayı ile dikkat çekmişti Saras'a birakalim kendimizi derim.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19134 : 06 Ekim 2024, 22:43:30 »
Bu arkadaşın fikirleri kendi içinde dahi tutarsız. Uzun hala niye alınmadı, daha iyi bir kısa alınmalı vs gibi fikirleri ben de belirtiyorum ama vu tarz da değil.
Son 17 senede 2 şampiyonluk diyerek basketbol forumunda futbol tarafından bahsetmiş. Fenerbahçe basketbol takımının son 10 yılda 6 lig şampiyonluğu  6 final four ve 1 euroleague şampiyonluğu var. Ama eminim ki sen bu dönemde olan bütün yöneticilerden,koçlardan vs daha iyi biliyorsun bu işi.

şampiyon olamayan, f4 yapamayan, hedefe ulaşamayan hoca bi bok bilmiyor diyebilir miyiz?

akım derken bokum diyor “hocadan daha iyi mi biliyon” savunması yapanlar bence.

hedefe ulaşamayan hoca bi bok bilmiyor sonucuna ulaşılıyor çünkü nihayetinde.

diğer yandan, söylediğimden mesulüm ben. senin anladığından sorumlu değilim. “basketbol forumunda futboldan bahsetmek” yok orada. bu sonuca ulaşman, senin okuduğunu anlama/yorumlama yeteneğinle alakalı.

vasata, yetersize, başarısıza “sadece fenerbahçe sporcusu” olduğu için sahip çıkan zihniyete eleştiri var. oyuncu veya antrenör eleştirisi değil, futbol veya basketbol eleştirisi değil. taraftar eleştirisi doğrudan doğruya.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19135 : 07 Ekim 2024, 09:38:06 »
saben lee’yi ikna edememişiz, maccabi’ye kaptırmışız.
saras istemedi diye haber salmışlar beceriksizliği örtmek için.

transfer sezonunda yaşanan beceriksizlikleri sıralayalım madem.

nebo bize öneriliyor, öncelik poirier olduğu için ağırdan alıyoruz. sonra poirier’i efes’e kaptırınca nebo’ya dönüyorlar. bilader ben anlaştım milano ile cevabı alıyoruz ve pivotsuz kalıyoruz. :)

dimitrijevic ile ilgileniyoruz, milano’ya kaptırıyoruz.

aylarca bolmaro kovalıyoruz, çocuk da bizi bekliyor. buyout 1 milyon istiyor bayern, onları çözemiyoruz. gidip hall çekiyoruz.

shields ile anlaşıyoruz. aylarca milano ile buyout olayını çözmemizi bekliyor. çözemiyoruz, colson’u alıyoruz.

ömer faruk kapımızda yatıyor, istemiyoruz.

lorenzo, real madrid’i; panathinaikos micic’i bekliyor. o arada lorenzo ihtimali oluşuyor ama istemiyoruz.

yani şöyle bir kadro ile sezona girmemiz mümkündü ama biraz lakayıtlık, biraz beceriksizlik, biraz iş bilmezlik, biraz maddiyattan ötürü olduramadık.

lorenzo - guduric
baldwin - wilbekin
shields - tarık
hayes - pierre
nebo - ömer

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19136 : 07 Ekim 2024, 10:29:35 »
Zaten normal şartlarda 4. guard opsiyonu olarak 1 senelik sadece eurocup tecrübesi yaşamış bir kısayı almakla sezonun gitmeyeceği bariz şekilde belliyken şimdi hem o kısanın 4. aday olarak bile düzgün katkı veremeyeceği kesinleşti, hem de eldeki çok önemli bir skor opsiyonunu da kaybetmişken bunlar sanki sadece eksiğimiz 2 değil 1 kısaymış gibi transferde ağır davranmaya devam ediyorlar, yani ben çözemiyorum artık bunları wb yerine x bir kişi alsan bile as guard rolü verebileceğin x hall zagars ve baldwin var, zagarsı fiziksel olarak el de çiğneyecekler o çok belli oldu artık, e hall da istenen katkıyı veremiyor henüz, senin 1 kısa yerine şimdi çoktan 1 tanesini almış diğerinide en fazla 1 hafta içinde bitirmen gerekiyordu, yani neyi bekliyorlar hala ben anlayamıyorum artık

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #19137 : 07 Ekim 2024, 13:03:03 »
Nba den dennis smith jr ile ilgileniyomuşuz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19138 : 07 Ekim 2024, 14:01:44 »
84726 tane saben lee dışkılar dennis smith jr ama gelir mi?

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19139 : 07 Ekim 2024, 14:06:16 »
Nba den dennis smith jr ile ilgileniyomuşuz
Biraz videolarına baktım, biraz okudum. Adamın şutu pek istikrarlı değil ama bizim pivotlardan daha çok alley-oop yapar. Pırpır ve atletizm canavarı birisi. Bu sene Koç herkesin potaya saplanmasına takmış durumda. Pass first den ziyade first runner...
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 14:18:10 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis