"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caboclo aradığımız pivot değildir.caboclo aramadığımız pivot da değildir.binaenaleyh, caboclo bir pivot değildir.
Motley davasının sonucu emsal olacak, savaş mağduruyum diyip oyunculara israilden tazminatsız çıkma hakkı verecek. İsrail liginde Bi çok oyuncuda bunu merakla bekliyo şuan. Bakalım motley konusunda hapoel mi haklı sayılacak yoksa oyuncu mu?
gelecek sezon yapacağım ilk 2 transfer procida ile spagnolo olur. ikisini de alıp kiralarım. belki zagars yerine birini tutarım.
şimdi bakın beyler.skylar mays, marko guduric, wade baldwin, devon hall. 1 ve 2 numaradan süre alabilecek 4 oyuncu var kadromuzda. önümüzde normal sezonda oynayacağımız 27 maç kaldı. bu 27 maçın en az 8-10 tanesinde, eldeki 4 oyuncudan en az 1 sakatımız olacak işler hayatın olağan akışında seyrederse. (hesap çok basit. her oyuncu 27 maçtan 2 maç kaçırsa, 8 maçta eksiğiz)sakatlık sonrası form tutma sürelerini de dahil edersek, yaklaşık 12-13 maça 1-2 numara rotasyonunda 3 ana oyuncu ve zagars + melih ile çıkmak zorunda kalacağız demek oluyor. 1-2 numaralarda oynayan 4 oyuncun varsa, o bölgede kalabalık yoktur, sayısal eksiklik vardır. bakın şişkinliği geçiyorum, olması gerekenden bile daha az oyuncu vardır, sayısal eksiklik vardır.4 kişilik guard rotasyonuna hangi basketbol aklı kalabalık diyebiliyor? gerçekten inanılmaz…