Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2812396 defa)

Gigidatome70, iloturo ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19560 : 08 Kasım 2024, 22:56:51 »
onuralpin bayern e kiralanmasi kadar salakca baska seyy yoktur kesin mi bu durum baldwinde sakatlandi ? zaten kocun sacma salak mays e bir onyargisi var oynatmiyor.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #19561 : 08 Kasım 2024, 22:59:11 »
saras yetenek düşmanı artık bundan eminim. adam kendi oyunculuğunun zıttı ne kadar kazma varsa baş tacı ediyor.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19562 : 08 Kasım 2024, 23:21:00 »
saras yetenek düşmanı artık bundan eminim. adam kendi oyunculuğunun zıttı ne kadar kazma varsa baş tacı ediyor.

Bu sezon sonunda trincheri gelsin

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #19563 : 09 Kasım 2024, 01:21:18 »
Hadi bakalım Baldwin de sakatlandı. Tamam Onuralp ile çok farklı tipte oyuncular ama ne gerek var ulan Bayern'e kiralamaya? Şu an 2 numaradan gâyet iyi süre alırdı Onuralp. Hadi onu da geçtim, Türkiye Ligi şampiyonluğu için büyük avantaj olurdu.

Neredeyse sezonun ortasına geliyoruz ve hâlâ 5 numara transferi bekliyoruz. Ayıp amk ya. Sanki Micic'i transfer edin diyoruz adamlara.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19564 : 09 Kasım 2024, 09:05:37 »
onuralpin bayern e kiralanmasi kadar salakca baska seyy yoktur kesin mi bu durum baldwinde sakatlandi ? zaten kocun sacma salak mays e bir onyargisi var oynatmiyor.

Bu Saras denilen insan evladının onyargisi olmadığı oyuncu var mi acaba.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #19565 : 09 Kasım 2024, 12:01:43 »
Bence Mays için de çok ön yargılı. Mays ile kim oynarsa oynasın Hall Guduric Melli Boban falan fark etmiyor oyun kurucu oynuyor. Mays iyi de oynasa dakikaları maç başlamadan kafada belirlenmiş.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #19566 : 09 Kasım 2024, 13:49:48 »
Uzun haberleri yine kesildi. Güya biriyle anlaşmak üzereydik ne olduysa arkası gelmedi. Boban Asvel maçının kadrosuna alınmamış galiba. Herhangi bir problemi yoksa uzun alınacağına bir gösterge midir bilemem, öyle umut ediyorum.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #19567 : 10 Kasım 2024, 12:56:48 »
Baldwin'in sakatlığıyla ilgili sitede yazı yok, sakatlık durumuyla ilgili bilgisi olan varmı?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19568 : 10 Kasım 2024, 19:50:44 »
bir şeyi çok merak ediyorum.
bu skylar mays denen fenerbahçe koleji ve 2. lig seviyesindeki adamı aldıran kişi ve kişiler hesap veriyor mu?
ne gibi yaptırım uygulanıyor bu kişilere?
taraftarın ettiği küfür ve beddualar dışında, “böyle yetersiz bir adamı ne hakla bize basketbolcu diyerek kakaladınız?” sorusunu soran oluyor mu?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19569 : 10 Kasım 2024, 20:28:26 »
bir şeyi çok merak ediyorum.
bu skylar mays denen fenerbahçe koleji ve 2. lig seviyesindeki adamı aldıran kişi ve kişiler hesap veriyor mu?
ne gibi yaptırım uygulanıyor bu kişilere?
taraftarın ettiği küfür ve beddualar dışında, “böyle yetersiz bir adamı ne hakla bize basketbolcu diyerek kakaladınız?” sorusunu soran oluyor mu?
Ne oldu memnundun? Bir macla herkes göklere cikmisti. Gerci ben hic yorum yapmadim. Zira hayatta adını sanini duymadığım birisi. Şimdi böyle mi oldu.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2024, 20:28:38 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19570 : 10 Kasım 2024, 21:25:01 »
Ne oldu memnundun? Bir macla herkes göklere cikmisti. Gerci ben hic yorum yapmadim. Zira hayatta adını sanini duymadığım birisi. Şimdi böyle mi oldu.

ciddi misin? :)

utanmıyorlar, hiçbir şeyden korkmuyor, baskı hissetmiyorlar, 7 sülalelerine sövülür endişesi duymuyorlar diyorum ya.

her şeyin sebebi bu rahatlıkları işte.

bakın skylar mays çok iyi çıkabilir, müthiş katkı da verebilir. çok kötü de çıkabilir. bilmiyoruz, tamamen piyango.

sen fenerbahçe hocası olarak, fenerbahçe idarecisi olarak mays kumarını oynayamazsın kardeşim.

ben bu adamın potansiyeline inanıyorum, katkı vereceğine inanıyorum diye deneme yapamazsın fenerbahçe’de.

normal şartlarda hoca olarak, idareci olarak böyle bir deneme yapmayı aklının ucundan dahi geçiremiyor olman lazım. hesap sorarlar korkusu taşıman lazım. anamıza avradımıza sövdürürüz utancı hissetmen lazım.

ama yok. çünkü ne tepki gösteren var, ne hesap soran var, ne ses çıkaran var.

utanmadan, sıkılmadan kumar oynayabiliyorlar işte onlar da…

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19571 : 10 Kasım 2024, 22:20:26 »
ciddi misin? :)

oyun zekası yüksek, aradığımız türde oyun kurucu gibi duruyor bu arkadaş profil olarak.

bu arkadaş saben lee’den daha mı iyi oyuncu yani şimdi?

izleyelim bakalım.

mays daha iyi oynarsa emeği geçenleri överiz, saben daha iyi oynarsa söveriz.

Bunun gibi daha bir kaç tane olumlu esen mesajın var da uğraşacak vaktim yok. Ben en azından hic yorum yapmadim. Zira dedigim gibi hic tanımıyorum. Benim yorum yapacak kadar bilgim olmayan adamlardan genelde bir bok olmaz ama yine de ne olur ne olmaz diye sustum. Hala da susuyorum. Bakalım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19572 : 10 Kasım 2024, 23:24:27 »
Bunun gibi daha bir kaç tane olumlu esen mesajın var da uğraşacak vaktim yok. Ben en azından hic yorum yapmadim. Zira dedigim gibi hic tanımıyorum. Benim yorum yapacak kadar bilgim olmayan adamlardan genelde bir bok olmaz ama yine de ne olur ne olmaz diye sustum. Hala da susuyorum. Bakalım.

e tamam ne var bunda?
aradığımız profilde oyuncu gibi duruyor demişim.
saben lee’den daha mı iyi oyuncu diye alaycı bir soru sormuşum.
iyi çıkma ihtimaline kapıyı açık bıraktım ama kötü çıktı, gereğini yapıyorum.

bak şimdi şunları da buldum.

nba’den avrupa’ya gelen oyuncuların, nba’de tutunamayış sebeplerini ikiye ayırmak mümkün.

fiziksel olarak yetersiz kalmaları - zeka olarak yetersiz kalmaları.

zeka olarak yetersiz kalanlar avrupa’da da tutunamıyor.

fiziksel olarak yetersiz kalanlar, oyun zekaları yüksekse iş yapıyorlar burada.

mays’in fiziksel özellikleri sınırlı ama basketbol bilgisi ve oyun aklı fena değil gibi duruyor.

oyun zekası avrupa için yeterliyse, her şeye rapmen beyazlardan daha iyi fiziksel özelliklere zaten sahip.

avrupa’da iş yapacak basketbol aklı olan kaç tane amerikalı oyun kurucu var denirse, 2 elin parmaklarını geçmez derim.

oyuncu profili olarak doğru profil olsa da, oyuncu olarak yeterli mi göreceğiz.

şu an esen olumlu hava, tamamen doğru profil olduğu için.

piyango bileti alınca çıkacağını hayal ederek heyecanlanırsın ya, öyle bi heyecan var millette.

genelde çıkmaz ama mays de piyango bileti değil tabi. belki çıkar.

vala ben bunların hepsinde iyi çıkacağını düşünmeme ama iyi çıkma ihtimaline peşin peşin kapıyı kapatmama görüyorum.

memnuniyeti nerde görüyorsun sen? :)
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2024, 23:30:54 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #19573 : 11 Kasım 2024, 00:36:50 »
Kendimi masa tenisi seyreder gibi hissediyorum.
Çokda hoş değil,
Yönetim, şube sorumluları, transfer plancıları, hoca, menejerler, işlerini doğru yapsalardı bizde sadece alkışlardık,
Voleybolda-Basketbolda geç kalan transferler ve transfer politikaları kimi kaparsan al mantığını getirmiş, Boban'ı alacak değillerdi ona kaldılar, ha alacKsanda Papagiannis kalsaydı, onlar viskilerini yudumlarken biz burda bir yerlerimizi yırtıyoruz, üzülüyoruz

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19574 : 11 Kasım 2024, 11:47:46 »
baldwin 2 ay yokmuş.
7-8 maç daha kaçıracak.
önümüzdeki 1 ay boyunca kısa rotasyonumuz;
mays, baldwin, guduric, zagars, melih.