Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668151 defa)

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19590 : 13 Kasım 2024, 19:38:05 »
Sakatlıklar arka arkaya geliyor, Hall'de sakatlanınca Onuralp neden kiralandı sorusu iyice yerleşti.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19591 : 13 Kasım 2024, 20:07:00 »
Micic için bir etkinlik mi yapilsa Ali Koç'un ogluna biri ulaşıp durumu mu anlatsa. Sen kocsun. Koçsan koclugunu gostermelisin yapin şu transferi Avrupa'da bombayi patlatalim tüm gözleri uzerimize çekelim.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #19592 : 13 Kasım 2024, 22:59:42 »
Boban dün de süre almadı ama uzun transferiyle alakalı hiçbir gelişme de yazılmıyor. Aksine Bruno Fernando dün gece Giannas'i posterleyen bir smaç yaptı.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #19593 : 14 Kasım 2024, 12:16:08 »
En zayıf uzun rotasyonlarından biriydik. Sakatlıklar sonrası 1-2 numarada da muhtemelen en kötülersen biriyiz (Guduriç, mays, Zagars, Melih). Bu durumda forvetlerin bir süre bizi taşıması gerekecek. şu an her galibiyet altın değerinde.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19594 : 14 Kasım 2024, 14:41:37 »
tarık 2ye kayacak mecbur pierre'den daha fazla faydalanmamız gerekiyor

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #19595 : 14 Kasım 2024, 16:50:26 »
micic alip parise kiralayalim, uzun icin de halil ibrahimi alalim, en azindan Turk, esprileri de daha komik.
Ivedilikle bankamatik morizyo, korkak sertac ve geseli derya kovulmali. Ibrahim Kutluay gelmeli.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #19596 : 14 Kasım 2024, 17:52:55 »
Daha önce de ismi konuşulmuştu burada. Adem Bona neredeyse hiç süre almıyor ve bizim savunma açıklarını kapatabilecek atletizm ve ayak çabukluğuna sahip.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #19597 : 14 Kasım 2024, 18:13:58 »
Daha önce de ismi konuşulmuştu burada. Adem Bona neredeyse hiç süre almıyor ve bizim savunma açıklarını kapatabilecek atletizm ve ayak çabukluğuna sahip.
Adem Bona bu yılki NBA draftında seçildi ve genelde çaylakları ilk yılında waive etmiyorlar. Şu anda takımındaki 3.uzun konumunda ancak Embiid gibi sıklıkla sakatlanan ve maç kaçıran bir oyuncunun olduğu ve Drummond gibi dengesiz bir backup'ın olduğu bir takımda süre bulacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19598 : 14 Kasım 2024, 22:01:45 »
micic alip parise kiralayalim, uzun icin de halil ibrahimi alalim, en azindan Turk, esprileri de daha komik.
Ivedilikle bankamatik morizyo, korkak sertac ve geseli derya kovulmali. Ibrahim Kutluay gelmeli.

Halil İbrahim ibaresini okuyunca ağzımdakini püskürdüm  :) Güldürdün baya, Allah da seni güldürsün...
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2024, 22:02:25 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19599 : 14 Kasım 2024, 23:27:49 »
Sarunas Jasikevicius, transfer yapılmasını istemiyor! ❌

"Kaç oyuncu daha alacağımızı veya kulübün ne kadarına izin vereceğini bilmiyorum. Kimseyi almak istemiyorum, onları sisteme ve rotasyona entegre etmeye çalışmak istemiyorum.

Kasım ortasındayız ve hala yaz aylarında gibi hissediyoruz. Yeniden başlamamız gerekiyor ama artık yeni oyuncu almak istemiyorum."

(BasketNews)

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
« Yanıtla #19600 : 14 Kasım 2024, 23:36:32 »
Tam iki bira açtım hoca akşam sefamızın içine sıçtı. Guard için konuşurken birden genele döndü cümleler. Uzun kısa hiç kimseyi mi istemiyorsun be adam.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #19601 : 14 Kasım 2024, 23:39:39 »
Sarunas Jasikevicius, transfer yapılmasını istemiyor! ❌

"Kaç oyuncu daha alacağımızı veya kulübün ne kadarına izin vereceğini bilmiyorum. Kimseyi almak istemiyorum, onları sisteme ve rotasyona entegre etmeye çalışmak istemiyorum.

Kasım ortasındayız ve hala yaz aylarında gibi hissediyoruz. Yeniden başlamamız gerekiyor ama artık yeni oyuncu almak istemiyorum."

(BasketNews)

Alırsın, oynatmazsa oynamasın. Ne olduğu ortaya çıkar böylece.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19602 : 14 Kasım 2024, 23:57:11 »
Alırsın, oynatmazsa oynamasın. Ne olduğu ortaya çıkar böylece.
antrenör istemezse kimseyi almaz mevcut ekip. son 5 sezondur strateji tamamen antrenör ne isterse o şeklinde.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
« Yanıtla #19603 : 15 Kasım 2024, 00:03:34 »
Socrates YouTube sürekli UOS goygoyu yapıyor. Bu arkadaş nerededir ne gibi danışmanlık yapıyor kulübe? Madem adam gelmeyecek böyle bir komite kurmaya gerek var mı?

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #19604 : 15 Kasım 2024, 00:35:50 »

Adem şu an G-League'te. Şutu o kadar yok seviyesinde ki NBA'de tutunması bence imkânsız. Mesele atletik olmak, hoplayıp zıplamaksa orda herkes hoplayıp zıplıyor zâten.

Ama Avrupa'da kesinlikle iş yapar savunmasıyla, blok tehdidi ve ribaund sezgisiyle. Zâten 2-3 yıla kalmaz döner.