Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2667852 defa)

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19605 : 15 Kasım 2024, 03:58:11 »
Halil İbrahim ibaresini okuyunca ağzımdakini püskürdüm  :) Güldürdün baya, Allah da seni güldürsün...

hep gulelim canim renkdasim. su sube toptan kovulsun da hep gulelim :)

Adem Bona tam bizlik, sayi atmasin arada smac yapsin yeter, bizim potayi karisinin bacisinin namusu gibi savunur. NBA ne haddine anlamadim, bu comar menajerler yuzunden rezil rusva oluyor bir cok kariyer. Bona misal burda iyi koclarla calisip sutunu gelistirip 3-4 sene yurolik deneyimi kazansa bence NBA'de tutunma sansi cok daha fazla olurdu, artik cok zor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19606 : 15 Kasım 2024, 12:34:49 »
Sarunas Jasikevicius, transfer yapılmasını istemiyor! ❌

"Kaç oyuncu daha alacağımızı veya kulübün ne kadarına izin vereceğini bilmiyorum. Kimseyi almak istemiyorum, onları sisteme ve rotasyona entegre etmeye çalışmak istemiyorum.

Kasım ortasındayız ve hala yaz aylarında gibi hissediyoruz. Yeniden başlamamız gerekiyor ama artık yeni oyuncu almak istemiyorum."

(BasketNews)
Bunu gard için dedi, uzun için değil.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19607 : 15 Kasım 2024, 20:08:34 »
Bunu gard için dedi, uzun için değil.

İnşallah öyledir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19608 : 15 Kasım 2024, 21:51:39 »
benden bu kadar beyler.
forum’dan 10 kişi toplasa f4 yaptırır saras.
hocam birini istiyorsa vardır bi bildiği, istemiyorsa da vardır.
sikinin taşağının keyfine göre takıl hocam sen.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19609 : 15 Kasım 2024, 23:40:33 »
Adam eksiklerle bu felaket uzun rotasyonuyla, efsane guard yetersizligiyle 6'da 6 yapti. Wilbekin Baldwin, üstüne Hall son çeyrek Tarık olmadan Zalgirio Arenadan çıktı. Bu adama olumsuz yorum getiren bakin net söylüyorum çarpılır. Geçen sene ümitlerin tükendiği noktada takimi devralip El'de final four, ligte sampiyonluk yaşattı. Bende an itibariyle sonsuz kredisi olan bir adam Saras ve saygiyi fazlasiyla hak ediyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19610 : 16 Kasım 2024, 02:53:13 »
Adam eksiklerle bu felaket uzun rotasyonuyla, efsane guard yetersizligiyle 6'da 6 yapti. Wilbekin Baldwin, üstüne Hall son çeyrek Tarık olmadan Zalgirio Arenadan çıktı. Bu adama olumsuz yorum getiren bakin net söylüyorum çarpılır. Geçen sene ümitlerin tükendiği noktada takimi devralip El'de final four, ligte sampiyonluk yaşattı. Bende an itibariyle sonsuz kredisi olan bir adam Saras ve saygiyi fazlasiyla hak ediyor.

Ben bundan emin değilim. Yani şu noktaya coachingle mi geldik, yoksa oyuncu performanslarıyla mı? Soru bu. İkinci ihtimal daha gerçekçi gibi görünüyor. Geçen yılki performansta Calathes faktörü vardı. Onu da göz ardı etmeyelim.

Burda kimse başarısızlığını istemez heralde. Başarılı olsun benim düğünüm bayramım. Herkesin de öyledir sanırım. Ama görünen köy kılavuz istemiyor. Bir takım her maçta kenardan topu oyuna sokma sıkıntısı çeker mi? F8'e geldik mi affetmiyorlar bu türden işleri...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19611 : 16 Kasım 2024, 09:39:44 »
ben çok eminim.
tamamen coaching.
takım her şeyiyle hocanın kontrolünde.
her savunma, her hücum, her karar.
oyun kurucu pozisyonuna saras geçmiş.
zagars’tan da pangos yaratmayı kafasına koymuş.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19612 : 16 Kasım 2024, 09:45:31 »
ben çok eminim.
tamamen coaching.
takım her şeyiyle hocanın kontrolünde.
her savunma, her hücum, her karar.
oyun kurucu pozisyonuna saras geçmiş.
zagars’tan da pangos yaratmayı kafasına koymuş.
Ne kadar yanar döner adamsin. 2 mac sonra sarasi bir an önce kovmak lazım dersin yine.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19613 : 16 Kasım 2024, 10:03:08 »
Ne kadar yanar döner adamsin. 2 mac sonra sarasi bir an önce kovmak lazım dersin yine.

konuşursunuz ama saras hocam ağzınızın payını verir yine merak etme.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #19614 : 16 Kasım 2024, 10:09:09 »
aldığımız  2 mağlubiyet direkt sarasa yazar. ama zalgiris galibiyeti de direkt sarasa yazar. koçun kafasında bazı olmazsa olmazlar var. oyuncu uymadığı zaman kim olursa olsun olmuyor. özellikle ikili oyun savunmasında uzunun sürekli kısayı kontrol ederek geriye doğru adımlamasını alanı daraltmasını istiyor. bunu birch yapamıyor ama sertaç belli bir oranda yapıyor. dünkü maçta en iyi uyguladığı maçtı sanırım.
bir de dün sürekli post up oynadık. ancak yenildiğimiz maçlarda neredeyse hiç oynamadık. orada da gard maçı alıp başka bir yere götürüyor. zagars, koçun istedği tarzda bir oyun kurucu. onun için zagars bu sakatlık döneminde ciddi yol katedebilir. çünkü hata da yapsa oyunda kalacak .

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #19615 : 16 Kasım 2024, 10:22:53 »
konuşursunuz ama saras hocam ağzınızın payını verir yine merak etme.

bir an önce saras’ı kovup, yola devam etmek lazım 2 takviyeyle.

pascual gelsin.

Hangi saras, önceki saras mi sonraki saras mi, yoksa işine gelen saras mi, gelmeyen saras mi?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19616 : 16 Kasım 2024, 10:34:45 »
Hangi saras, önceki saras mi sonraki saras mi, yoksa işine gelen saras mi, gelmeyen saras mi?

1 tane saras var.
guard yok, pivot yok, sakatlıklardan oyuncu kalitesi çok düştü, rotasyon daraldı.
oynanan oyunun kalitesi her geçen gün yukarı gidiyor.
in the tabele 8-2 yazıyor.

dün de taşak koymuş işte masaya litvanya basınına demecinde.
takıma yeni oyuncu adapte etmek istemiyorum artık demiş.
sahada oynanan oyuna bakıyorsun, sonuçlara bakıyorsun,
saras haklı görünüyor.
ne diyelim şimdi bu noktada?
“hoca eleştirilere kulak verdi, hatalarından ders aldı ve başarı geldi” mi diyelim?
öyle olmadı ki, bildiğini yaptı.
taş gibi savunma çıkardı ortaya.
oyunun her anını kontrol eden bir coaching var.

ama halen guard yok, halen pivot yok, halen kısa rotasyonu dar.
eldeki şu saçma malzemeden böyle müthiş sonuç alan hocaya saygı duymayıp ne yapalım?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #19617 : 16 Kasım 2024, 11:02:30 »
1 tane saras var.
guard yok, pivot yok, sakatlıklardan oyuncu kalitesi çok düştü, rotasyon daraldı.
oynanan oyunun kalitesi her geçen gün yukarı gidiyor.
in the tabele 8-2 yazıyor.

dün de taşak koymuş işte masaya litvanya basınına demecinde.
takıma yeni oyuncu adapte etmek istemiyorum artık demiş.
sahada oynanan oyuna bakıyorsun, sonuçlara bakıyorsun,
saras haklı görünüyor.
ne diyelim şimdi bu noktada?
“hoca eleştirilere kulak verdi, hatalarından ders aldı ve başarı geldi” mi diyelim?
öyle olmadı ki, bildiğini yaptı.
taş gibi savunma çıkardı ortaya.
oyunun her anını kontrol eden bir coaching var.

ama halen guard yok, halen pivot yok, halen kısa rotasyonu dar.
eldeki şu saçma malzemeden böyle müthiş sonuç alan hocaya saygı duymayıp ne yapalım?
Senin eleştirilerin tabelaya göre değildi. Şimdi skor taraftari gibi konuşuyorsun.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19618 : 16 Kasım 2024, 11:23:34 »
Takım şampiyon olacak oyunu oynamıyor olabilir ama şuan ligde o oyunu kimse de oynamıyor. Gelen seri galibiyetlerden sonra şampiyonluk oyunu bu değil diye her fırsatta eleştirmenliğe soyunanların Allah'tan stattaki gibi salonda bir karşılığı yokta bu futbolculara yansıdığı gibi basketbolculara yansımıyor.

Galibiyetten sonra foruma mutluluğu paylaşmak adına bakıyorum ama mutluluktan ziyade stres oluyorum. Yaptığınız şeyin ve beklentilerinizin absürtlüğünün farkında bile değilsiniz.

Toksik forum üyesi ne istiyor:

İstiyor ki; marketteki en iyi oyuncu, aynı teklifi verebilen 7-8 kulüp varken, daha iyi rol verebilen kulüpler varken, daha iyi çalışma ve şehir ortamı sunabilen kulüpler varken, daha iyi kredi sunabilen kulüpler varken muhakkak olarak bizi seçsin. Seçmiyorsa yönetim ve koç istemediği için olmuyor başka hiç bir değişkenin ihtimali dahi yok. Git kardeşim fantezi lig oyna sen...

İstiyor ki; hiçbir oyuncunun adaptasyon süreci olmasın, oyuncu geldiği gibi performans versin ama adaptasyon senesinde gerekli şans verilmediği için başka kulübe kaçıp orada form yakalayınca neden gönderdiniz diye hesap sorsun. Bide bütün bunlara rağmen sezon boyunca her aksayan yere limitsiz takviye istesin

İstiyor ki; kadrodaki tüm oyuncular sezon başından sonuna kadar kesintisiz form seviyesinin en üstünde olsun. 7-8 oyuncudan performans alarak kazandıysa da neden 12 oyuncudan birden performans alınmasın. Formu düşen kim varsa hemen alternatifi bulunsun.

İstiyor ki; Nigel Hayes gibi rol oyuncusundan yıldız oyuncu yaratılmasını görmezden gelip Hall gibi ona benzer denemeler yapılmasın ligin hep en gözde en iyi oyuncuları tercih edilsin. 3 topla oynamanın yolu icat edilsin.

İstiyor ki; deplasmanda dahi rakibin hiç reaksiyon vermesine izin verilmesin, 40 dakikanın 40 dakikası rakip ezip geçilsin. Maç kazanıldıysa dahi kötü oynanan 10 dakika iyi oynanan 30 dakikadan daha dikkat çekmeli çünkü biz bu gezegene ait bir takım değiliz.

Neticeten sorsan;

Koç? Ligin en kötü koçlarından çünkü kadro çok potansiyelli
Kadro? ligin en defolu kadrolarından
Güvendiğin oyuncu? Sadece Hayes
Bu kadronun hedefi neydi? F8 yapsa iyi
Ee lideriz? Ama kötü oyun oynuyoruz, koçumuz kötü, kadro defolu, oyun kurucu yok, pivot yok

Pekiiii en büyük sensin şampiyon sensin yallah fantezi lige

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19619 : 16 Kasım 2024, 11:26:39 »
Ben bundan emin değilim. Yani şu noktaya coachingle mi geldik, yoksa oyuncu performanslarıyla mı? Soru bu. İkinci ihtimal daha gerçekçi gibi görünüyor. Geçen yılki performansta Calathes faktörü vardı. Onu da göz ardı etmeyelim.

Burda kimse başarısızlığını istemez heralde. Başarılı olsun benim düğünüm bayramım. Herkesin de öyledir sanırım. Ama görünen köy kılavuz istemiyor. Bir takım her maçta kenardan topu oyuna sokma sıkıntısı çeker mi? F8'e geldik mi affetmiyorlar bu türden işleri...
Hocam bu her zaman olan bir muhabbettir. Koçun, teknik direktörün sonuçlara etkisi iki şekilde değerlendirirlir: Ya oyuncu performansı oraya taşımıştır (bkz. Zico, Aykut Kocaman vs.) ya da muhteşem hocadır (bkz. Obra, Daum vs.). Kimse de çıkıp "o oyuncular, o hocalarla o performansı veriyor fakat" demiyor.

Ben hep söylüyorum: Geçen sene katıldığı tüm kupaları kazanıp EL'de F4 yapmış adamın biraz kredisi olmalı. Uzun istiyorsa alınmalı, istemiyorsa da dehşet içinde mevcut uzunlarla ne yapacağı izlenmeli.
Kara deryalarda bir FENERsin!