tj shorts bence macabinin 2014 yılında takımı hickman la berbaber maçın kırılma anlarında sürekli birebir oynayarak şampiyon yapan tyreece rice a benziyor. onun daha hareketlisi. bu ele avuca sığmıyor. ama hatırlarsınız rice sonrasında barca yapmış ama 2014 yılı dışında bir başarısı olmamıştı. bu takımın oyun şekli ona çok uyuyor. ama bizde olur mu? bilemiyorum. mesela saras onu oyuna atınca çık oyna kardeşim, set falan yok demesi lazım. yanına da koşan bir ekip koyması lazım ki adam oynasın. o iş de zor. shortsa sırtı dönük miss macth yaptıkları zaman o kadar atletik takım ki hemen yardıma ve rotasyona giriyorlar, defoları ortaya çıkmıyor. bu her yerde böyle olmayabilir.
ayrıca takım kör topal bir yere geldi. zalgiriste döve döve yendiğimiz adamlar panayı aynı şekilde yendi. aynı şekilde bunlar zayıf takım denilen bayern içeride barcaya 3. çeyreğin başında fişi çekti. arkadaşlar biz rezil bir takım değiliz. koçumuz çöp değil. ama sorunlarımız var. mesela çöp dediğimiz hall, tam kendini göstermeye başladı sakatlandı. yerini gene çöp dediğimiz zagars doldurdu belli bir oranda. guduriç sorumluluk alıyor. süper yıldızımız sürekli iş başında. mays devreye giremedi. zamanla o da sisteme alışacak. o zaman da onu konuşuyor olacağız. avrupa basketbolunu tam anlamdığını düşünüyorum. her topun ne kadar kıymetli olduğunun farkında değil bence. ama zamanla olur.
bizim en büyük sorunumuz yeterli uzunumuz yok. yani ilk beş uzunumuz yok. lessort bizde olsaydı inanın başka bir şey konuşuyor olurduk.
saras, iddia ediyorum tüm defolarına rağmen obra ve gerginden sonraki en iyi koçtur. hatta taktik ve maç içi yönetim açısından erginden daha iyidir. ama ergin kadroyu aritmetiğini çok güzel kuruyor. biz itudisle de çalıştık. başka adam yok zaten, bu ayarda. takıma ve koça güvenelim. ama biz uzun için baskı yapalım, nasıl olacaksa. tabii ilk beş uzunu.
tabii biz bilmiyoruz belki fernando dışındakiler elimizdekilerden daha iyi olmadığı için saras belki diyor ki, ilk beş uzunu almayacaksanız ben ne yapayım diğerlerini. bizimkilerde bulamıyor çünkü yok.