Sizce gerçekten mevcut durum illaki bir günah keçisi bulmayı zorunlu kılıyor mu?
Emin değiliz ama varsın aylarca aradığımız suçlu Derya olsun. Amacımız ne?
Öncelikle; bırakın artık şu işin peşini, tribünde forumda heryerde coşkuyu hakim kılalım. Saras ve Mourinho oyuncularıyla birlikte arma için her şeylerini versinler biz de sezonun kalanında sadece destekleyelim. Tartışacaksak saha içini tartışalım. Kime, neye, ne için hizmet ettiğini bilmediğimiz doğruluğundan da emin olmadığımız saha dışına dair algıların peşini bırakalım. Mourinho ve Saras ile başarılı olmaktan başka bir şansımız mı var? Şuan biraz tekrar ışık göründüğü için söylemiyorum daha önce de iki tarafa da sahip çıkarken desteklemekten başka şansımız olmadığını gayet iyi biliyordum.
Derya'ya dönecek olursak; forumda yazılanlara bakacak olursak sezonun transferlerinde Bonzie ve Baldwin çoğunluğun onayladığı geri kalanlar ise onaylamadığı transferlerdi. Ancak görüyoruz ki şuan tek soru işareti onaylananlarda. Herhalde forumun dahi onayladığı transferlerden sorumlu tutamayız. Zagars desen; EL tecrübesi olmayan Eurocup'da sadece 20 maça çıkmış bir oyuncu ve geldiği gibi 1 seneye yakın sahalardan uzak kalıyor. 2. senesinde gelip direkt EL seviyesinde katkı veriyor. O sakatlığı da yaşamasa kim bilir hangi seviyede olacaktı. Devon Hall desen sezon içinde şanssız sakatlık yaşasa dahi beklenenin aksine isabetli ve başarılı bir transfer, doğrudan katkı alıyoruz. Melli desen beklenenin üstünde katkı veriyor. Errick McCollum desen, dalga geçildi çıktı direkt katkısını verdi. Geriye kaldı Skylar Mays ve uzun konusu. Skylar Mays şuraya kadar forumun onaylamadığı isimler arasında yine en onaylanan isimdir. Uzuna gelecek olursak orada da atlanan Samanic konusu var. Samanic''i de yeni takımında izliyoruz daha formayı giyer giymez uzun süre maça çıkmamış olmamasına karşın iyi görüntü veriyor. Samanic'de aranan kan olabilirmiş. Gönderilen oyunculara bakıyoruz hiçbiri bir EL takımında kıskanacağımız bir katkıda bulunamıyor. Özetle Wilbekin, Samanic şanssızlığı, kağıt üzerinde iyi transfer olarak gözüken Bonzie, Baldwin ve Skylar Mays'den tam verim alamamaya rağmen başarı var ise şu an Derya ile ne sorunumuz olabilir?
Bu sezon hiç olmadığı kadar EL'de başka takımların da maçını izliyorum. Aksamayan, hata yapmayan, istikrarı sağlayabilen hiç bir takım yok. O zaman mutsuz olacağımız bir durum da yok.