Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2596217 defa)

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20235 : 28 Ocak 2025, 15:42:46 »
Sene başı Birch ve Boban yerine Ö. Faruk alsak   Eric'e de lig lisansı çıkarırdık müthiş olurdu Türkiye için de.

Eric-Hall
Guduric-Baldwin-Melih
Tarık-Pier(Colson)
Nigel-Melli-Metecan
Ömer-Sertaç

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20236 : 28 Ocak 2025, 16:07:28 »
Pao'nun başına gelenler (Lessort ve Ö.Faruk) bizim başımıza gelse ne yapacak yönetim bunu merak ediyorum ki gelebilir de. Ağır cenabetizdir biz.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20237 : 28 Ocak 2025, 16:28:14 »
Pao'nun başına gelenler (Lessort ve Ö.Faruk) bizim başımıza gelse ne yapacak yönetim bunu merak ediyorum ki gelebilir de. Ağır cenabetizdir biz.
Abi geldi ya bizim başımıza da, daha ne gelecek!
Wilbekin + Baldwin + Hall + Zagars aynı anda sakatlandı. Burun farkıyla Hall döndü de, gard rotasyonunu Guduric + Mays + Hall ile idare ettik ya.

Sevgili Dostlar; Lütfen gözünüzü seveyim, nazar mı etmeyeceksiniz, evrene mesaj mı göndereceksiniz, hatim mi indireceksiniz, ne yapıyorsanız, herkes meşrebine göre bir düstur alsın ricasıyla, lütfen  ::)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20238 : 28 Ocak 2025, 17:32:35 »
otel rezervasyonlarımı 2 ay önce yapmıştım, bugün abu dhabi resmileştiği gibi uçak biletlerimi aldım.

fenerbahçe olmasa da gitme niyetindeydim zaten ama gitmişken takım da orada olsa, kupayla dönsek?

uzun alın şu takıma artık.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #20239 : 28 Ocak 2025, 20:22:32 »
Abi geldi ya bizim başımıza da, daha ne gelecek!
Wilbekin + Baldwin + Hall + Zagars aynı anda sakatlandı. Burun farkıyla Hall döndü de, gard rotasyonunu Guduric + Mays + Hall ile idare ettik ya.

Ben uzun rotasyonundan bahsettim. Kısa rotasyonunu bir şekilde çevirdik, daha zengin o bölge. Uzun rotasyonunda çevirme şansımız neredeyse hiç yok.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #20240 : 29 Ocak 2025, 10:19:39 »
Ben uzun rotasyonundan bahsettim. Kısa rotasyonunu bir şekilde çevirdik, daha zengin o bölge. Uzun rotasyonunda çevirme şansımız neredeyse hiç yok.
Koçun, sene başı kafasındaki rotasyon iki 5 numara iki de 4.5 numaraydı. Melli ve Samanic 4,5 numaradan dolduruyordu. Sertaç ve biri daha olacaktı. Sonrası malum zaten, ne sen sor ne ben söyleyeyim. Şu an kısa beşlerde uzun alternatifi olarak kullanacağı 3 isim daha var. Tercih sırasıyla yazıyorum, Bonzie=>Pierre=>Hayes. Kısaca, ben çevirme şansı hiç yok demem. Burada kritik olan, adını telaffuz etmek istemiyorum, eskiden de oyuncumuz olan, hani EL ye dönüp Giginin emekli olduğu takıma giden...  :-X

Ah Samanic ah, bütün denklemi bozan adam...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #20241 : 29 Ocak 2025, 11:00:01 »
Koçun, sene başı kafasındaki rotasyon iki 5 numara iki de 4.5 numaraydı. Melli ve Samanic 4,5 numaradan dolduruyordu. Sertaç ve biri daha olacaktı. Sonrası malum zaten, ne sen sor ne ben söyleyeyim. Şu an kısa beşlerde uzun alternatifi olarak kullanacağı 3 isim daha var. Tercih sırasıyla yazıyorum, Bonzie=>Pierre=>Hayes. Kısaca, ben çevirme şansı hiç yok demem. Burada kritik olan, adını telaffuz etmek istemiyorum, eskiden de oyuncumuz olan, hani EL ye dönüp Giginin emekli olduğu takıma giden...  :-X

Ah Samanic ah, bütün denklemi bozan adam...

Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorum ben işte. Planlamada Samanic olmadıysa eksik kalmış olduk mu, evet. Bu uzun transferini yapmamanın ya da becerememenin bi sonucu olmalı, bi hesabı sorulmalı/verilmeli.

Dua etsinler diyorum, bizim için bir klâsik olan sakatlıklar kısa rotasyonunda yaşandı. Aynı anda Sertaç ve Birch sakatlansaydı transfer yapacaklardı mecbur. E yapın kardeşim işte, sakatlık falan beklemeyin.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #20242 : 29 Ocak 2025, 11:21:18 »
Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorum ben işte. Planlamada Samanic olmadıysa eksik kalmış olduk mu, evet. Bu uzun transferini yapmamanın ya da becerememenin bi sonucu olmalı, bi hesabı sorulmalı/verilmeli.

Dua etsinler diyorum, bizim için bir klâsik olan sakatlıklar kısa rotasyonunda yaşandı. Aynı anda Sertaç ve Birch sakatlansaydı transfer yapacaklardı mecbur. E yapın kardeşim işte, sakatlık falan beklemeyin.
Haklısın.
Samanic yerine Birch geldi, ama koçun aklındaki hem kısa karşısında kalabilen hem de şutu olan uzun profiline uymadı. Kısa karşısında kalıyor ama şutu yok. Bu sefer aslında 1,5 kişilik bir eksiğimiz oluyor.

Bence bu saatten sonra şutu olmayan bir uzuna gitmeyeceğiz. Olursa ne ala, olmazsa Mart-Nisan gibi yeni sezonun baba 5 numarasıyla anlaşırız. Onu da basına servis eder, tepkileri göğüslemeye çalışırlar...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #20243 : 29 Ocak 2025, 14:40:33 »
sarasın şu anki  oyun sistemin de uzun ana faktör değil, savunmada ve hücumda aslında mevcutlardan bir şekilde verim alıyor. burada asıl olan bir sakatlık durumunda ne olacak. daha önce de başımıza gelmişti. vesely ve melli ile. diğer uzun sakatlanınca bu arkadaşlar tek başına uzun süreler almak zorunda kalmış ve ya sakatlanmışlar ya da en kritik yerde teker patlatmışlardı. 3 kişiden birisi sakatlanırsa koç kısa beşlere daha uzun dönmek zorunda kalır. ilk patlayacak ta nigel olur. çünkü zaten üzerine çok yük biniyor o zaman hiç kaldıramaz. sonra da tüm sezon boyunca bir uzun alamadığımız için sezonu kaybederiz. yani uzunun sakatlanması sistemi de bozar oyuncu da eksiltir. aslında şu jekiri şöyle 3 aylık çok işimizi görürdü. ancak baktım cska da oynuyormuş. onu da oradan nasıl çekeceksin.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20244 : 29 Ocak 2025, 17:14:41 »
Önümüzdeki 4 ay ne getirir ne götürür bilmiyorum ama bence mevcut kadroya 3 net ekleme ile çok daha dengeli bi takım oluruz. Artık Obradovic gittiğinden beri süregelen her yaz dönemi sil baştan yapmayalım, bi kadro istikrarı yakalayalım artık.

Ayrıca Gelecek yaz micic avrupaya dönecek. Ben olsam şimdiden mişkonun kapısında yatar ona en güzel hediyeleri alır bu işe bi çare bulurdum :)

Xxx Zagars Wilbekin???
Baldwin Guduric Hall
Colson tarık onuralp
Nigel melli
Xxx xxx sertaç

Wilbekinin yerli statusu geri verilirse onu da tutalım isterim.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2025, 17:15:57 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20245 : 29 Ocak 2025, 19:02:43 »
Önümüzdeki 4 ay ne getirir ne götürür bilmiyorum ama bence mevcut kadroya 3 net ekleme ile çok daha dengeli bi takım oluruz. Artık Obradovic gittiğinden beri süregelen her yaz dönemi sil baştan yapmayalım, bi kadro istikrarı yakalayalım artık.

Ayrıca Gelecek yaz micic avrupaya dönecek. Ben olsam şimdiden mişkonun kapısında yatar ona en güzel hediyeleri alır bu işe bi çare bulurdum :)

Xxx Zagars Wilbekin???
Baldwin Guduric Hall
Colson tarık onuralp
Nigel melli
Xxx xxx sertaç

Wilbekinin yerli statusu geri verilirse onu da tutalım isterim.
Tek farklı düşündüğüm nokta, ben Birch'ü tutar çok kalite bi 5, bi 1 çeker, yerli olmaması durumunda Wilbekin'den de çıkar keyfime bakarım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20246 : 29 Ocak 2025, 20:08:35 »
Tek farklı düşündüğüm nokta, ben Birch'ü tutar çok kalite bi 5, bi 1 çeker, yerli olmaması durumunda Wilbekin'den de çıkar keyfime bakarım.

Abi birch bitmiş uzatmaları oynuyo ya, çok iyi niyetli bi oyuncu ama dizler bitik . Zaten onca ağır sakatlık ve ameliyata rağmen hala basketbol oynaması bile mucize bence. Adam 2sene 2 ayağının üstüne basamadı nba deki sakatlığından ötürü
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2025, 20:10:13 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #20247 : 29 Ocak 2025, 21:23:46 »
Ankara’ da canlı olarak Kabengele’ yi izliyorum, adam şimdiden 19 sayı-15 hava topu yaptı. Umarım bizimkiler de izliyordur.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20248 : 30 Ocak 2025, 01:26:34 »
yarın öbürgün kabengele için savunma pivotu diyen görürseniz ciddiye almayın.

analiz yapıyorum diye ortalıkta gezen çok oluyor malum, kısa karşısında şöyle duruyor, böyle duruyor diye sallayan olursa adam yerine bile koymayın. kabengele’yi en az 7-8 maçta izledim, kısanın karşısında durduğunu hiç görmedim. gördüğünü iddia edeni adam yerine koymayın. spahija adam değişmiyor çünkü ikili oyunlarda.

diğer yandan, kabengele önceliği hücum olan bir oyuncu. orta mesafe şutu var. boş kalırsa üçlük de atar. ama ribaund hakimiyeti, sertliği, boyalı alanı doldurmasıyla caydırıcılığı fena değil. kısaları bire birde nasıl savunacağına dair hiçbir fikrim yok ama.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20249 : 30 Ocak 2025, 03:46:07 »
....kabengele’yi en az 7-8 maçta izledim, kısanın karşısında durduğunu hiç görmedim.

Katiliyorum.... Cogu oyuncu bireysel performanslar sergiliyor ama bize gereken oyuncunun su anda piyasada oldugunu dusunmuyorum. Almis olmak icin adam alip ustune tuy dikmezler umarim. Cogu ismi gecen oyuncu Motley kadar yetenekli bile degil, ki o bile yapamadi.

Bizim takimin su anki karakteri belli. Cizili setlerle ve topu cevirerek/paslasarak oynuyor.
Yani gereken oyuncu hem Avrupa tipi cizili set duzenine ve disiplinine sahip olacak, hem de savunmaci, atletik ve pasor olacak ... O adam bir utopia ....
Shengelia, Vesely, tarzi adamlar bunlar. Bosta olani yok, kolay kolayda olmayacak.

Hadi bir uzun geldi ne zaman ogrenecek setleri de adapte olacak? Ancak McColumn gibi ozel bir oyuncu duses gelecekte alacaksin... Bu uzun yoklugunda bana hic olasi gelmiyor.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....