"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
BenFener46 ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlısı olsun, yolu açık olsun.şu kadroya exum eklemek müthiş olur diye telekom maçını izlerken içimden geçirmiştim.nba istatistiklerini falan açıp bakmıştım.marko yerine geliyor demek ki. exum - zagarshall - baldwinavrupalı almak lazım buraya bir tane daha.
Tarık giderse üstüne Wilbekin yerli sayılırsa tekrar oraya Wilbekin eklenir bu denklemde Zagars kiralanır bence. Onuralp var birde onu unuttum yerli olayında
zagars yerine jokubaitis gelsin, exum - jokubaitis yapalım guardları madem. exum - jokubatis - mccollumhall - baldwin - wilbekinsavunmada insan yer şu kadro.5 tane elit dış savunmacı.
Abi exum ne guardi allah askina adam avrupa icin 3 numaranin krali gerektiginde 2 ye kaydirirsim.
partizan’da pg oynuyordu, nba ne oynuyor bilmem. o değil de sen bana geçen yıl bu zamanlar marko’yu pg yazdığım için kızan arkadaş değil miydin? 😁
Yağız Sabuncuoğlu: Fenerbahçe, Marko Guduric'e yıllık 2.2 milyon euro'dan 1+1 yıllık sözleşme teklif etti. Olimpia Milano ise yıllık 2.6 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Marko Guduric şu an teklifi değerlendiriyor.
Geçen sezon 50 küsür bu sezonda 20 civarı maça çıkmış dallasta.hepsinde pg olarak süre almış. Hatta doncic gidince bi çok maçta 20 dk civarı süre almaya başlamıştı. Guduricten bağımsız exumu çok isterim. Guduric gideceği için 1 kısa daha gerekecektir.Ayrıca hem marko hem nigel hem tarık ciddi bonservis kazandıracak. Ayrıca bu oyuncular yüksek maaşlı oyuncular. Hepsini üst üste koyunca çok ciddi bir bütçe açılıyo. Umarım akıllıca değerlendiriz.