Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2836846 defa)

cansipor17, cosby ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21300 : 22 Haziran 2025, 21:37:24 »
Vasilije Micic’s future: a decision expected next week? @Sportando

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21301 : 22 Haziran 2025, 21:43:50 »
yabusele şu an real maçını izliyor saha içi koltuklardan.
llull’un 8 saniye kala skoru eşitleyen basketinde ayağa kalkıp yumruk sallıyor.
avrupa’ya dönerse yabusele çekme hayali kuruyoruz biz mesela. :)

micic, saric, yabusele, profilinde elit oyuncuları alamayız biz.
bütçe anlamında 10. sırada falanız ligde.
bizden daha fazla parası olan bir sürü takım var.

biz hiçbir zaman, de colo transferi dışında yıldız oyuncu almadık.
hiçbir zaman yıldız oyuncular alarak yarışmadık.
potansiyelli oyuncuları zirveye çıkararak var olduk hep.

bu seneki şampiyon kadroyu bile pozisyonunda 1. alternatif olan oyunculardan oluşturmadık.
larkin olmadı, baldwin oldu. shields olmadı, colson oldu. bolmaro olmadı, hall oldu. kimse olmadı, birch oldu.

bu yıl yıldız oyuncuları takıma katabileceğimize inanmamıza ne sebep oldu anlamıyorum.
100. yılında şampiyon olamayan olympiacos, muhtemelen atina’da oynanacak f4’da gireceği micic yarışını bize kaptırır mı mesela?
hayal aleminde yaşamak bana göre değil.
bütçe olarak bizim üstümüzdeki takımların ilgilenmediği oyuncuları alabiliriz biz sadece.
beklentiyi ve hedefleri buna göre oluşturmak lazım.

yıldız hayali görmek yerine jokubaitis, pradilla, oturu gibi adamlarla birlikte büyüme taraftarıyım ben.
tüm başarılarımıza bu yöntemle ulaştık çünkü.
Nando’yu kattığımız senede galiba Guduric’in bonservisi etken olmuştu diye hatırlıyorum tam emin olmamakla birlikte. Wilbekin’in daha düşük tutardan kontrat yenilemesi Tarık’ın giderse bonservis getirecek olması gene aynı şekilde Nigel giderse ondan açılan maaş boşlukları bu hamlelerde etken olacak diğer konuda şubenin gelirlerini artırması olacak yellow olsun kombineye yapılan zamlardan sonra zarar baya azılmış Derya Yannier’in açıklamaları bunu gösterdi.

Zaten süperstar diyebileceğimiz bir tek Micic’in adı geçiyor şuan her pozisyona bir yıldız almıyoruz sonuçta

Oly kaptırır kaptırmaz bunu zaman gösterecek Mike James içinde adı geçiyor birde Oly Milutinov’ u kaptırmayacam diye fiyatı artırdı tuttu herkesle böyle yarışa mı girecekler göreceğiz
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2025, 21:45:45 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21302 : Bugün, 00:18:26 »
Yabusele, Realden ayrılırken Avrupa’ya dönersem size gelicem diyerek çıktı. Zaten görünen köy kılavuz istemez.