Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2861724 defa)

Samet_GFB, BenFener46, efeovic ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21375 : 26 Haziran 2025, 13:57:22 »
Sertaç'ın sözleşmesi bitti, 1 yıl daha yaşlandı. Metecan'ın gideceği konuşuluyor. Sadık Emir Kabaca gs den ayrılmış. Son sakatlık durumu nedir bilmemekle birlikte rotasyona dahil edilebilir. Yerli rotasyonunun güçlendirmemesi gibi bir şansımız yok. Bana kalsa Metecanla birlikte 3-4 poziyonunu rotasyon anlamında doldurabilirler.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21376 : 26 Haziran 2025, 15:16:51 »
ÖZEL | Beşiktaş Fibabanka, Jonah Mathews’a bir yıllık yeni sözleşme önerdi. Bu teklif maddi olarak, iki Euroleague takımının oyuncu için masaya koyduğu tekliften daha az ancak Jonah, Beşiktaş’ı çok seviyor ve Dusan Alimpijevic oyuncuyu ikna etmek için özel bir görüşme yaptı!

Yağız böyle yazmış. Adam canım ciğerim beşiktaşım diyormuş :) Eurolague takımları isterse gider. Gerisi hikaye. Esasında Eric de gitmişken düşünsek biz de fena olmaz ama sarunas'ın kafasında neler var acaba. Gidenler tam belli olmadan harekete geçemiyoruz sanırım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #21377 : 26 Haziran 2025, 22:15:46 »
efes şehmusu almış

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #21378 : 26 Haziran 2025, 23:05:46 »
Berk uğurlu da bjk da kalıyor. Aklıma Türk kısa alternatifi Furkan harici gelmiyor o da zaten fiziken çok geriye gitti. Söyle bir şey var ki Aklında hala basketbol varsa onu o yola sokacak bir numaralı koçta sarastir. Garanti tercih olmaz ama o kontenjan da Wilbekin varken denenebilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21379 : 27 Haziran 2025, 04:13:54 »
Berk uğurlu da bjk da kalıyor. Aklıma Türk kısa alternatifi Furkan harici gelmiyor o da zaten fiziken çok geriye gitti. Söyle bir şey var ki Aklında hala basketbol varsa onu o yola sokacak bir numaralı koçta sarastir. Garanti tercih olmaz ama o kontenjan da Wilbekin varken denenebilir diye düşünüyorum

Furkan kendi kendini bitirdi... Bir yerlede kendini toparlamasi lazim sonucta 27 yasinda. Ama bu takim Fenerbahce olamaz bence. Eurocup ta ritm bulabilirse seneye dusunulebilir...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #21380 : 27 Haziran 2025, 04:15:21 »
Sertaç'ın sözleşmesi bitti, 1 yıl daha yaşlandı. Metecan'ın gideceği konuşuluyor. Sadık Emir Kabaca gs den ayrılmış. Son sakatlık durumu nedir bilmemekle birlikte rotasyona dahil edilebilir. Yerli rotasyonunun güçlendirmemesi gibi bir şansımız yok. Bana kalsa Metecanla birlikte 3-4 poziyonunu rotasyon anlamında doldurabilirler.

Sadik biraz garip bir oyuncu hep patlayamayan bir potansiyel.... Atanamayan Lebron...

Onun yerine NCAA deki Turk uzunlardan birini getirmeyi tercih ederim ...
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2025, 08:42:35 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21381 : 27 Haziran 2025, 09:08:22 »
Georgios Bartzokas, Mike James'i Vasilije Micic'e tercih ediyor.

(@TheShot71)

Güzel haber

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21382 : 27 Haziran 2025, 09:21:09 »
Benim okuduklarımdan anladığım Micic'in NBA'de kalması daha olası gibi. Bizim bu konuyu hızlı netleştirip alternatiflere bakmamız lazım. Saras hocam loser James'i ister mi acaba? :D Belki bu sene de onu winner yapar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #21383 : 27 Haziran 2025, 09:32:49 »
Benim okuduklarımdan anladığım Micic'in NBA'de kalması daha olası gibi. Bizim bu konuyu hızlı netleştirip alternatiflere bakmamız lazım. Saras hocam loser James'i ister mi acaba? :D Belki bu sene de onu winner yapar.
Min kontrat ile Micic ten daha fazlasını verebilecek oyuncular varken, Micic in tercih edilmesi bana tuhaf geliyor. Aklı karışık bir adamın NBA'e verebilecekleri de çok karmaşık bence. Orada bir "hinlik" var. Yakında çıkar kokusu...

Diğer bir taraftan;
İşin aslı, Koç'un transfer konusunda bazı prensipleri olduğu bilinen bir gerçek. Soyunma odası uyumu, rolüne sadık kalması vs vs çok item mevcut. Ama bir tanesi var ki, başarıya aç ve buna odaklı oyuncu istiyor...

Micic bu tanıma ne kadar uyuyor, Mike James ne kadar uyuyor? Geriye kalan tüm unsurlar Micic, başarıya açlık konusu James. Herhalde, kariyerinin sonuna doğru ilerleyen birisi için "başarıya açlık" tabiri hafif kalır.

NOT: Kişisel tercihim Micic.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #21384 : 27 Haziran 2025, 09:42:18 »
Min kontrat ile Micic ten daha fazlasını verebilecek oyuncular varken, Micic in tercih edilmesi bana tuhaf geliyor. Aklı karışık bir adamın NBA'e verebilecekleri de çok karmaşık bence. Orada bir "hinlik" var. Yakında çıkar kokusu...

Diğer bir taraftan;
İşin aslı, Koç'un transfer konusunda bazı prensipleri olduğu bilinen bir gerçek. Soyunma odası uyumu, rolüne sadık kalması vs vs çok item mevcut. Ama bir tanesi var ki, başarıya aç ve buna odaklı oyuncu istiyor...

Micic bu tanıma ne kadar uyuyor, Mike James ne kadar uyuyor? Geriye kalan tüm unsurlar Micic, başarıya açlık konusu James. Herhalde, kariyerinin sonuna doğru ilerleyen birisi için "başarıya açlık" tabiri hafif kalır.

Aslinda en bu tanima uyacak oyuncu Dennis Schröder .... adam bir kupa gorsun
PS: Bir kac yerde iddasiz takimlardan bunaldigi ve avrupaya donmek istedigi soylenmisti....
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2025, 09:50:21 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21385 : 27 Haziran 2025, 10:01:19 »

Diğer bir taraftan;

Micic için ben nba de kalıyorum diye bi tercih durumu olmadı, orada bayağı köle efendi durumu var, doncic bile bilgisi haberi olmadan takas mezesi oldu. Eski takımı micicin sözlesmesini aktif edip takasladı cünkü kadrolarında ve vergi sisteminde konteyjan açmak istedi. Charlotte bence micici serbest bırakacak ilerleyen zamanlarda
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21386 : 27 Haziran 2025, 10:13:26 »
Micic 1 senelik kalmak istemiyor deniyor nbade o yüzden avrupaya dönüşü koşuluyor avrupada 4 yıllık kontrat peşindeymiş

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #21387 : 27 Haziran 2025, 10:14:09 »
Aslinda en bu tanima uyacak oyuncu Dennis Schröder .... adam bir kupa gorsun
PS: Bir kac yerde iddasiz takimlardan bunaldigi ve avrupaya donmek istedigi soylenmisti....
Abi adam dünya şampiyonu oldu ya, daha ne kazansın? :D

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #21388 : 27 Haziran 2025, 10:15:39 »
Mesele Micic'in 8m'luk kontratının ödenmesi olacak sanırım, bakalım, umarım bize gelecekse olur, gelmeyecekse kalsın. :D

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21389 : 27 Haziran 2025, 10:54:21 »
euroleague’de süre almaya hazır ligdeki türk oyuncular kimler dense; kenan, şehmus, sarper ve yiğitcan’ı sayardım. ikisini efes aldı, yiğitcan’ı biz alırız umarım.