Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2863918 defa)

BenFener46, Tugrul, eyb12 ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21495 : Bugün, 08:48:11 »
Micic şart oğlu şart. Uzuna da Mamukelashvili gelebilse keşke.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #21496 : Bugün, 08:48:26 »
İnşallah Tarık gitmez. O da giderse nasıl kadro kuracağız merak ediyorum. Rebuild olacak gibi

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21497 : Bugün, 08:54:03 »
Fenerbahçe Beko, Nigel Hayes-Davis’ten 1 milyon euro buy-out kazancı elde edecek. (Basketnews)

Nigel Hayes-Davis'in sözleşmesinde 'Garanti NBA kontratı bulursa ayrılabilir' maddesi vardı. Oyuncu bu maddeyi kullandı. Fenerbahçe Beko, Nigel'ın Phoenix'e transferinden 750 bin Dolar kazanacak.

Yagız
« Son Düzenleme: Bugün, 09:29:08 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21498 : Bugün, 09:17:40 »
Hoard potansiyel olarak bişeyler vaadediyor ama savunması vs. nasıl bilemiyorum, detaylı izlemedim kendisini.

Oleksandr Kovliar, Zagars'a kıyasla 2-3 yaş genç ama fiziksel olarak vs.  çok daha EL oyuncusu gibi duruyor. Ama bir videoyla bakacaksak Zagars'ın DK highlights videosu hepsini yener. :D

Bir tane rahat transfer dönemimiz olmuyor şu amk yerinde, en çok ona bozuluyorum. Bizden MVP çıksa hemen gidiyor, başkasından çıkınca kalmak için debeleniyor. Hayırlısı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21499 : Bugün, 10:11:55 »
yine aynı haltı yediler.
nigel, tarık, micic hayali görüp, transferde geç bıraktılar takımı.

bugün 1 temmuz ve jantunen dışında netleşen transferimiz yok.
avrupa pazarındaki oyuncuların %90’ı birileriyle sözleşme imzaladı.

mevcut kadro şu ve en az 5 tane transfer lazım.
lakin pazarda işimize yarayacak 5 tane serbest oyuncu yok.

xxx - xxx - xxx
hall - baldwin - wilbekin
xxx - colson - onuralp
xxx - jantunen - metecan
xxx - bango - melli

bu saatten sonra yarışmacı kadro kurabilmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum.

1 ay daha saric, mamu, yabusele, fontecchio, micic rüyası görüp, sonunda eurocup kadrosu kurmazlar umarım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21500 : Bugün, 11:00:48 »
hayal görmemiş olsalar,
aymazlık yapmak yerine, biraz öngörü sahibi ve gerçekçi olsalar.
şu kadroyu kurar mıydık?
şampiyonluğa oynar mıydık?

guduric - rokas
moneke - colson - onuralp
parker - jantunen - metecan
xxx - bango - melli

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #21501 : Bugün, 11:02:45 »
Hemen karalar bağlamaya gerek yok, geç kalınmış birşey de yok.
Nigel in alternatifi Euroleague de zaten yok ki kimi kaçırdık..
1 sene denesin bakalım, olursa kalır Nba de olmazsa döner burada bırakır basketbolu, yine karakterli oyuncuymuş ki Ağustos ayında da ben gidiyorum diyebilir di?

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21502 : Bugün, 11:03:14 »
hayal görmemiş olsalar,
aymazlık yapmak yerine, biraz öngörü sahibi ve gerçekçi olsalar.
şu kadroyu kurar mıydık?
şampiyonluğa oynar mıydık?

guduric - rokas
moneke - colson - onuralp
parker - jantunen - metecan
xxx - bango - melli

bence daha iyisini kurarlar topladigimiz buy outlar ayrilan oyuncular wilbekin gibi yari yariya dusen kontratlarla .. hele butceyide arttiracagiz dediler. ben micic-mamu felan bekliyorum yalan konusmuyorlarsa.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #21503 : Bugün, 11:45:17 »
Nasıl bir kulübüz anlamıyorum. Avrupa'dan NBA'e bu kadar oyuncu gönderen bir kulüp yok, buna rağmen her sene f4 yapıyoruz, arada şampiyon falan oluyoruz. Ama bıktım usandım, her sezon aynı korkuyu yaşamaktan ve her sezon şapkadan tavşan çıkartmak zorunda kalmaktan yıldım, bizim takımın kaderi bu olmamalı artık.

Ayrıca Mamukelashvili gibi bir zor transferi yapabileceğimize yönelik inancım yok. Micic'i bile bitireceğimizden şüpheliyim. Zâten Micic olmayıp Nigel'ın yeri adam gibi doldurulmazsa, bir de üstüne Tarık giderse konuşacak ne kalıyor geriye. Nedir ya bizim suçumuz, şampiyon olmak mı. Olmasak da gidiyorlar. Ulan Real yıllarca çete'nin sırtında gitti, çeteden kimse NBA yapmadı, CSKA De Colo-Teo ile sildi süpürdü ama yağmalanmadılar. Bizim 2015'ten beri günahımız nedir ya.

Umarım Micic'i alırız Oly'ye falan kaptırmadan, umarım Nigel kalibresinde birisini bulup getiririz. Yalan değil, çok karamsarım şu an. Bâri Tarık'ı tutabilsek, seneye daha da damga vuracak çünkü.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21504 : Bugün, 12:01:40 »
Guard için Schroder istiyordum ama Sacramento ile anlaşmış. Pota altınada Garza iyi giderdi ama o da Boston ile anlaştı.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #21505 : Bugün, 12:23:03 »
mykhailiuk cancar ve fontecchio dönebilir avrupalılardan. fontecchio çok iyi oyuncu ama nigeldan ziyade tarıkın ikamesi olur sanki. nigel yerine iki yönlü atletik şutör bi adam bulmak şart nba’den. bugünlerde bulduk bulduk, bulamazsak yılan hikayesine döner.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #21506 : Bugün, 12:38:19 »
Takımın en önemli 3 oyuncusunu sayın deseler; Nigel, Guduriç, Tarık ilk akla gelecek isimler olurdu.

Nigel, savunma-hücum-pota altı etkinliği ile kolay kolay bulabileceğimizi bir isim değil.

Guduriç, (Her ne kadar sövülüp sayılsa da) 1 2 3 her yerde oynayabilmesi ile adeta bir jokerdi. Özellikle aidiyeti, hırsı, liderliği, tempoyu ayarlama ve top dolaşımı gibi katkıları ile inanılmaz faydalıydı.

Tarık, Son yıllarda takımın önemli bir parçası olması yanında yerli olması nedeni ile yine alternatifi olmayan bir oyuncuydu.

Şimdi elimizde bir Tarık kaldı ve büyük ihtimal o da gidecek.

Bu saatten sonra kimler gelir, kimler gider kestirmek zor. Lakin benim Saras'a güvenim tam.  Önceki yıllarsa bir sporcu aldığımızda genelde sezonu onunla tamamlıyorduk. Fakat Saras öyle değil. Oyun planına uymadığı veya katkı alamadığı adama ya süre vermiyor ya da takımdan gönderiyor. Bunun en canlı örneğini geçen sezon gösterdi. Kendi dönemimde alınan Boban, Mays, Erten Gazi'yi (Hatta buraya Samanic'i de ekleyebiliriz) gönderirken; Pierre, Zagars, Colson gibi oyuncuları çoğu zaman kenarda bekletti.

Belki normal transfer döneminde herkesin içine sinebilecek isimlerle anlaşamayabiliriz ama sezon içerisinde o isimlerden neden bir Hall, Birch katkısı almayalım? Veya ara transferde McCollum gibi X faktör olabilecek bir ekleme yapmayalım.

Bu yıl yaşadıklarımız ve edindiğimiz tecrübelerin lehimize olacağını düşünüyorum. Sakin kalıp sezonun başlamasını beklemek sanırım en doğrusu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #21507 : Bugün, 12:45:56 »
Hoard potansiyel olarak bişeyler vaadediyor ama savunması vs. nasıl bilemiyorum, detaylı izlemedim kendisini.

Oleksandr Kovliar, Zagars'a kıyasla 2-3 yaş genç ama fiziksel olarak vs.  çok daha EL oyuncusu gibi duruyor. Ama bir videoyla bakacaksak Zagars'ın DK highlights videosu hepsini yener. :D

Bir tane rahat transfer dönemimiz olmuyor şu amk yerinde, en çok ona bozuluyorum. Bizden MVP çıksa hemen gidiyor, başkasından çıkınca kalmak için debeleniyor. Hayırlısı.

El altından ekstra alıyorlar ağbi. En azından Efes özelinde öyle oldu. Bizim böyle bir şansımız yok.

Bizim bir yıl sonranın takımını inşa etmemiz lazım bu yıl. Kadroyu koruyabilmiş olsak dahi koklatmazlardı iki yıl üst üste.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21508 : Bugün, 13:30:44 »
fontechio avrupada cok rahat 4 numarada oynar ve nigel i aratmaz cok iyi basketbolcu.

ama kontrati var bildigim kadariyla

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21509 : Bugün, 13:45:53 »
4 numarada yeni bir Nigel bulmamız çok zor bu yüzden 5 numarayı da sağlamlaştırmak şart oldu. Nigel'ın kaybını pivot pozisyonunu da geliştirerek tölere etmek lazım artık.