Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2884299 defa)

sari lacivert, aBouT, BenFener46, Ero1907, eyb12 ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21600 : 03 Temmuz 2025, 07:22:23 »
Çok başka kafa. Onlar için NBA'de oynamak demek "falanca harpte gazi oldum" demek gibi bir şey. Ta ilk geldiğinde Türkiye'ye, 2018'de röportaj vermiş, ilk hedefim NBA'ye dönmek gibisinden cümleler sarfetmiş ta o zamandan.

Bence euroleagudeki performansından ziyade bizi asıl mahveden ABD milli takımı idman kadrosuna seçilmesi oldu.

İstisnai örnekleri hariç bırakacak olursak Amerika'da profesyonellik, kulüp kültüründen, aidiyetten vesaireden önce geliyor.

Zaten kafada bitirdiyse hayırlısı olmuş bizim için. Keşke her gidenimiz Nigel gibi olsa. Müdhiş bir profesyonellik, üst düzey verim ve giderken kulübün kasasına para sokma...

Allahlari Nba olmuş Amerikanlar neden bize denk gelir ki Udoh da aynı şekilde gitmişti. Guduric hem uzun süreli hem dolgun maaş için gitti eyvallah dedik. Tarık'in durumu da kabul edilebilir ama bu Nigel'in ayrilma hikayesi kimsenin içine sinmez. O sırtı dönük post oyunlarina izin vereceklerini zannediyor orada. Tepe üçlükler konusunda bizim final serisindeki gibi performans göstersin de havlucu başı olsun orada.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21601 : 03 Temmuz 2025, 10:32:03 »
Muhtemelen az sonra jantunen açıklanacak, resmi hesap buzlu soğuklu rüzgarlı gönderme yapmış muhtemelen finlandiya imalı. Zaten ingilizce finished kelimesine de oyun yapmışlar finnished diye
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2025, 10:32:56 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21602 : 03 Temmuz 2025, 10:45:56 »
Muhtemelen az sonra jantunen açıklanacak, resmi hesap buzlu soğuklu rüzgarlı gönderme yapmış muhtemelen finlandiya imalı. Zaten ingilizce finished kelimesine de oyun yapmışlar finnished diye

Önden bir isindiriyorlar hemen aciklama taraftari değiliz merak uyandirmak iyidir. Jantunen sağlam adamdir. Kendine hayran biraktiracagina inanıyorum hayırlı olur inşallah.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21603 : 03 Temmuz 2025, 11:02:40 »
Peştemalli fin hanamı göndermesi gelmiş
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2025, 11:03:18 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21604 : 03 Temmuz 2025, 11:03:31 »
Bu yalnızca bir heykel değil. Bu yeni hikayenin yeni savaşçısı. 🔥

Fin forvet Mikael Jantunen sarı mirasın parçası olmaya geliyor! Tam burada, hemen şimdi! 💛💙

Welcome to our family Mikael!

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21605 : 03 Temmuz 2025, 12:00:24 »
Duzgun karakter,disiplin ve iyi bir oyuncu senelerce katki verecektir.Bence bu senenin devon hall etkisini yaratacaktir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #21606 : 03 Temmuz 2025, 12:56:46 »
Öyleyse Nigel'in ben kafasını s...

katılmıyorum bu tarz oyuncuların vizyonu olduğunu ve her şeyin para olmadığını gösterir, biz de kalması da bu sebeptendi ve yıl içinde hatırlarsınız her şey para değil biz Fenerbahçede sadece para için oynamıyoruz minvalinde bir şeyler demişti, fedakarlık yapıp hayalini yaşamayı istiyorsa buna saygı duymak gerkeir küfür etmek yerine.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21607 : 03 Temmuz 2025, 13:43:03 »
Micic yıllar boyunca gitmedi. İyi bir kontrat ve oynama süresi garantisi bekledi. En sonunda da fena olmayan bir kontrata gitti. Hayes ise verilen muhtemelen ilk dip teklife gözü kapalı atladı. Bu vizyon falan değil. Amatörlük. Haa eleştiriyorum ama bize verebileceği maksimum faydayı verdi. O nedenle de geri kalan hayatında ne yapacağı onun tercihi.

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21608 : 03 Temmuz 2025, 14:22:02 »
Abiler nigel amerikali her amerikali takinti seklinde nba de oynamak ister bu cok normal onlar icin bu bir statu nigelida anlayabiliyorum sansini denemek istemesi cok normal.Biz onumuze bakalim.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #21609 : 03 Temmuz 2025, 15:06:57 »
Bence Udoh in gidişi ile Nigel in gidişi arasında fark var. Hatırladığım Udoh kararsız Kazım misali bizi oyaladı sonra gitti. Nigel bence daha net hareket etti. Finaller bitti adam gitti.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #21610 : 03 Temmuz 2025, 15:47:20 »
Bence Udoh in gidişi ile Nigel in gidişi arasında fark var. Hatırladığım Udoh kararsız Kazım misali bizi oyaladı sonra gitti. Nigel bence daha net hareket etti. Finaller bitti adam gitti.
Şampiyon olduktan sonraki roportajında nba hayalim dedi adam. Nasıl belirsizlik olsun hocam. Hep gitmek istiyordu. Obra da biliyordu bunu. Oyalamadı, teklif alamadı, aldığı ilk teklife de o da Nigel gibi atladı.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #21611 : 03 Temmuz 2025, 16:01:56 »
Şampiyon olduktan sonraki roportajında nba hayalim dedi adam. Nasıl belirsizlik olsun hocam. Hep gitmek istiyordu. Obra da biliyordu bunu. Oyalamadı, teklif alamadı, aldığı ilk teklife de o da Nigel gibi atladı.

Düzeltme için sağolasın. O zaman ona teklif işi uzadığı için bendeki algısı farklı olmuş olabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #21612 : 03 Temmuz 2025, 16:12:43 »
Abiler nigel amerikali her amerikali takinti seklinde nba de oynamak ister bu cok normal onlar icin bu bir statu nigelida anlayabiliyorum sansini denemek istemesi cok normal.Biz onumuze bakalim.

Bunu anlatmaya çalışmıştım ama beceremedim. Statü göstergesi anahtar kelime.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #21613 : 03 Temmuz 2025, 16:18:04 »

bir de orada 2 yıl mı 3 yıl oynayınca mı o tarz bir şey vardı emeklilik ücreti mi ne oluyormuş bir oyuncu baya benchte durmasına rağmen dönmemişti

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #21614 : 03 Temmuz 2025, 17:22:46 »
Nigel Hayes-Davis, Fenerbahçe Beko'nun 3 yıl net 9 milyon Euro'luk maaş teklifini geri çevirerek Phoenix Suns'ın 1 yıl brüt 2 milyon Dolar * değerindeki teklifini kabul etti.

🔐Hayes-Davis, Fenerbahçe ile 2027'ye kadar olan sözleşmesini sona erdirmek için 1 milyon Dolar tazminat ödedi. [basketnews]

✏️(Editör Notu: Arizona eyaleti için vergiler ve diğer giderler düştükten sonra net 750 bin dolar / 636 bin Euro maaş)

Doğru mu bilmiyorum ama şaşkınlık içindeyim. Adam neredeyse NBA şartlarında malzemeci parasına falan gitmiş.