Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2884333 defa)

hitmen, sari lacivert ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21660 : 04 Temmuz 2025, 19:17:02 »
Micic kizilyildiz işi olucak gibi klup tarihlerinin en buyuk kontratini vermisler.

Ayrica sirbistan hukumetide bu paralara yardimci oldugundan,micic de insaat isine felan girmis onu fonlayacaklarmis.Micic isi de yalan oldu gibi.

Sarasta aciklama yapmis suan C ve D planindayiz falan diye  :)

Sadece kulübü taraftari devleti değil herkesi arkasina almislar. Djokovic de Micic Kızılyıldıza donmeli minvalinde demeci var. Bizim hayalleri siyah poşete koyma zamani. En iyi oyuncularimiz bir şekilde elden cikti yerlerine ayni kalitede tamamlayamadik. Evet erken ama piyasada kaliteli adam kalmadi.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21661 : 04 Temmuz 2025, 19:23:40 »
jokubaitis - bayern haberi çıktı şimdi.
kaptırmadan alsalar bari.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21662 : 04 Temmuz 2025, 20:22:52 »
Serbest kalma bedelleri, EL şampiyonluk primi, çıkılan maaşlar derken neredeyse 10m'luk bütçe var sadece iki pozisyon için kullanılabilecek ama bu sefer de bizim şansımızapiyasada adam yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21663 : 04 Temmuz 2025, 20:24:54 »
Serbest kalma bedelleri, EL şampiyonluk primi, çıkılan maaşlar derken neredeyse 10m'luk bütçe var sadece iki pozisyon için kullanılabilecek ama bu sefer de bizim şansımızapiyasada adam yok.
Abi bizim şansımıza hic bir sene piyasada adam kalmıyor. Bu bizim gec kalmamızdan olabilir mi?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21664 : 04 Temmuz 2025, 20:56:55 »
Abi bizim şansımıza hic bir sene piyasada adam kalmıyor. Bu bizim gec kalmamızdan olabilir mi?
Biz erken boşalmasıyla ünlü bi kulüp değiliz zaten ama bu sene bence ekstra bi kıtlık söz konusu bence.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21665 : 05 Temmuz 2025, 11:39:19 »
Valenciunas ve Lessort pivot rotasyonu açık ara en iyi rotasyon ligdeki. Nunn, Shorts, Sloukas guard rotasyonu da bence şu an için en iyisi. Gergin bu takıma forvet eklemesi de yapar muhtemelen.

Yunan basınına göre Olympiacos'ta özellikle guard ve pivota hamle yapmak istiyormuş Pana'nın bu hamlelerinden sonra. Guard için Micic'e tekrar yüklü kontrat verilebilir deniyor eğer sözleşmesi fesedilirse.

Yunanların maddi olarak çıldırması özellikle bizi ve efesi çok kötü etkiliyor. Real Madrid bile piyasada yok şuan rekabete girmiyorlar maddi olarak.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21666 : 05 Temmuz 2025, 12:38:08 »
Haberler kesildi. Şu Micic'i alıp rahatlasaydık.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21667 : 05 Temmuz 2025, 13:57:50 »
Saras’ın C ve D planlarındayız açıklaması = Sokayım yapacağınız işe.

“Kafamı sikeyim, bunlara güvenip Guduric’i niye yolladım ki” diye kendine kızdığına eminim.

Ama geçen seneki gibi sessiz kalmadı, beceriksizleri baştan attı insanların önüne.

Bu heriflerin olduğu yerde sözleşme uzatacağını hiç sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2025, 14:02:13 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21668 : 05 Temmuz 2025, 14:15:56 »

“Kafamı sikeyim, bunlara güvenip Guduric’i niye yolladım ki” diye kendine kızdığına eminim.

Ama geçen seneki gibi sessiz kalmadı, beceriksizleri baştan attı insanların önüne.

Zaten soytari gibi geziniyor sertac komsuoglu denen herif.Umarim def edilir oda ali kocla birlikte secimle.

Derya,ugur ozan bunlar devam etmeli,saraslada cok yakin iliskileri var.Olasi bir aziz yildirim secimi kazanmasi durumunda bence sarasla ve ekiplede iyi anlasir.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21669 : 05 Temmuz 2025, 14:37:51 »
Sertaç'ta laf var icraat yok. Takım kötü gittiginde kabuguna cekilir ortalarda goremezsin iyi gittiginde gözümüzün içine soka soka paylasimlar hiç istemeyeceğin profilde bir yönetici. İşini doğru yapip geri planda kalacak Maurizio gibi adamlar lazim bize. Dediginiz gibi alttan alttan bizim yönetime lafı cakti C ve D plani diyerek. Nerdeyse tüm takimlar planlamasini yapti bizde halâ gidecek kalacak oyuncular net değil ve veda ettigimiz en önemli oyuncularımizin yerine alabileceğimiz piyasadaki sınırlı adamlar bir bir elden kaçtı. Neyse Sertaç efendi sen kutlama yemeklerine devam et bakalim.

Çevrimdışı EmreC

• Üye
« Yanıtla #21670 : 05 Temmuz 2025, 15:03:09 »

Saras'ın Guduric fanatiği olmadığı sır değildir. Açıkçası yollarken hiçbir şeye güvendiğini zannetmiyorum. Ha keza McCollum konusunda da hiç ısrarcı olmadığı aşikardır. Bir planı var ve şu an için söylediklerinden zerre kadar endişeli olmadığını anlayabiliyoruz.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #21671 : 05 Temmuz 2025, 15:32:46 »
Manisa'nın koçu Kazys Maksvytis, yeni asistan koçumuz olacakmış.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21672 : 05 Temmuz 2025, 15:43:54 »
Saras'ın Guduric fanatiği olmadığı sır değildir. Açıkçası yollarken hiçbir şeye güvendiğini zannetmiyorum. Ha keza McCollum konusunda da hiç ısrarcı olmadığı aşikardır. Bir planı var ve şu an için söylediklerinden zerre kadar endişeli olmadığını anlayabiliyoruz.

bir değil, en az 4 planı olduğunu anladım ben bu açıklamalardan.

1. ve 2. planlar başarısız olmuş, 3. ve 4. planlar üzerinde ilerliyoruz diye anladım yine.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #21673 : 05 Temmuz 2025, 17:07:06 »
Piyasa bu kadar daralmış rakipler güçlenmişken 300-500 üstüne ne veriliyorsa verilisin Micic + Oturu alınsın. En azından guard ve pivotta upgrade yapılmış olsun.Diğerlerinde zar stılcak ya da potansiyeli olan kişilere gidilecek gibi
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2025, 17:07:59 Gönderen: south »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #21674 : 05 Temmuz 2025, 18:35:40 »
Yereldeki tüm kupaları süpürüp EL'de play-off yapalım yeter bu sene.