Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2922360 defa)

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21825 : 09 Temmuz 2025, 14:24:44 »
Nigel'a bile senelik 2.7 teklif etmislerdi. Micic için 3'un üzerine bile ciktiklarina inanmıyorum Sertaç yine bir yerlerde kutlama yapiyordur bakmak lazim

Birinin guardı Micic, diğerinin Shorts oldu. Bizim de Zagars yanına İskenderiye'nin Jokubaitisini alalım da tüyü dikelim. Micic 3 yıllığına Fener'de, dubaide anlaşma bitmişti diyenlere de selam olsun.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21826 : 09 Temmuz 2025, 14:29:49 »
jokubaitis’i alırsak tüm foruma benden sakız.
hiç istemiyorum micic’i.
inşallah iddialar doğru çıkar, olympiacos’a gider.

rokas - zagars
hall - baldwin - wilbekin
tarık - colson - onuralp
hoard - jantunen
petrusev - bango - melli

rönesans tablosu gibi kadro olur.
f4 yaparız.
baldwin, tarık ve hall’un koyacağı taşak belirler gerisini.

rakiplerde bizden daha taşaklı oyuncular olduğunu da kabul etmek lazım.
muhtemelen bu sezon hazırlık, seneye şampiyonluk senesi olur bu kadronun.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21827 : 09 Temmuz 2025, 14:31:02 »
Birinin guardı Micic, diğerinin Shorts oldu. Bizim de Zagars yanına İskenderiye'nin Jokubaitisini alalım da tüyü dikelim. Micic 3 yıllığına Fener'de, dubaide anlaşma bitmişti diyenlere de selam olsun.

micic hayali görüp, guduric’i bırakan hıyar ağalarına ilet jokubaitis konusunda itirazını.

alamayız micic’i, bizden daha fazla para veren çıkar diyorum ben 3 aydan beri.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #21828 : 09 Temmuz 2025, 14:33:26 »
euroleague şampiyonu fenerbahçe istediği bi yıldız oyuncuyu da alabilsin be kardeşim çok şey istemiyoruz. bi tane adam sadece yav. uğraş dur şimdi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #21829 : 09 Temmuz 2025, 14:52:38 »
Tarık'a ne kadar sevindiysem Micic'e de o kadar üzüldüm, alamamak büyük kayıp oldu. Zâten ''Micic'i kesin kaptırırız'' korkusunu hep yasiyorduk, şaşırtmadı kulübüm sağolsun.

Şu Montero mudur nedir, mâdem herkes çok beğeniyor bastırıp parasını alalım. 1 sene sonra NBA yapacaksa da yapsın, onu o zaman düşünürüz. Avrupa'da üst düzey oyun kurucu yok şu an.

Kimbilir belki NBA'den büyük bir isim sürpriz biçimde kucağımıza düşer.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21830 : 09 Temmuz 2025, 14:53:26 »
İyi de adam belli ki tamamen son büyük kontratının değerine odaklanmış. NBA'den nasıl döneceği de belli değil. 4m para gömmek için cidden riskli bence Micic. Ha, bana kalsa Shorts'u en baştan ikna edip keyfime bakardım ama bana kalmıyor işte.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21831 : 09 Temmuz 2025, 14:56:16 »
Tarık'a ne kadar sevindiysem Micic'e de o kadar üzüldüm, alamamak büyük kayıp oldu. Zâten ''Micic'i kesin kaptırırız'' korkusunu hep yasiyorduk, şaşırtmadı kulübüm sağolsun.

Şu Montero mudur nedir, mâdem herkes çok beğeniyor bastırıp parasını alalım. 1 sene sonra NBA yapacaksa da yapsın, onu o zaman düşünürüz. Avrupa'da üst düzey oyun kurucu yok şu an.

Kimbilir belki NBA'den büyük bir isim sürpriz biçimde kucağımıza düşer.

montero, üst düzey bir oyun kurucu değil.
montero şu an jokubaitis’ten daha iyi bir oyuncu da değil.
daha potansiyelli ama daha iyi değil.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #21832 : 09 Temmuz 2025, 15:07:33 »
montero, üst düzey bir oyun kurucu değil.
montero şu an jokubaitis’ten daha iyi bir oyuncu da değil.
daha potansiyelli ama daha iyi değil.

Dostum şunu bi görmek gerekli. Rokas Jokubaitis, şampiyonluk hedefleyen takımın kaptan köşkündeki 1 numaralı isim olacak kalibrede değil. Sâdece Rokas ile şampiyon olamayız, geçen sezonki peri masalı da her sene tekerrür etmez. Önüne Micic seviyesinde birisini koyarsın, arkasını Rokas ile yedeklersin, eyvallah ama sâdece Rokas ile olmaz bu iş.

Montero için bunları diyorsan, o zaman NBA'i zor yapar.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 15:08:52 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21833 : 09 Temmuz 2025, 15:20:53 »
Dostum şunu bi görmek gerekli. Rokas Jokubaitis, şampiyonluk hedefleyen takımın kaptan köşkündeki 1 numaralı isim olacak kalibrede değil. Sâdece Rokas ile şampiyon olamayız, geçen sezonki peri masalı da her sene tekerrür etmez. Önüne Micic seviyesinde birisini koyarsın, arkasını Rokas ile yedeklersin, eyvallah ama sâdece Rokas ile olmaz bu iş.

bence de değil.
daha 25 yaşında çünkü.
2-3 seneye olacak.

bizim tarihimizde "şampiyonluk hedefleyen takıma liderlik edecek seviyede" tek bir transfer var, de colo.
şampiyon olamadık ama kendisiyle.

oysa şampiyonluk hedefleyecek takıma liderlik edecek seviyede olmayan oyuncularla yapılanıp,
onları zirveye çıkararak 2 şampiyonluk kazandık.

parayı basıp, kısa yoldan başarı kovalamak yerine,
oyuncular ve takımın birlikte büyüyüşüne şahitlik ederek şampiyonluğa ulaşmanın daha güzel olduğunu düşünüyorum ben.
senelerce emek verilen, gelişimi heyecanla izlenen takımın şampiyon olmasının mutluluğu daha bi başka.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 15:23:50 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #21834 : 09 Temmuz 2025, 15:29:15 »
Guduricin gideceği micicin geleceği ilk yazıldığında bu sayfalara yazmıştım bulsam tekrar kopyasını göndereceğim de bulamıyorum.

Biz kulüp şubesi olarak en çok istenen adama alamayız pao oly Barça Real aynı yarışa girersek onlar alır biz alamayız boşu boşuna bu kadar zaman bu adamı beklemiş olduk.
Bu yazdığımı da daha önce yazdım ha miçiçle bir sözleşme yaparsın bir protokol yaparsın nba'den çıktığı anda sendedir diye o zaman eyvallah beklersin nba'deki durumunu.

Hem nba'deki durumunu bekle hem ondan sonra papatya balı gibi nereye gideceği belli olmasın sonra da gitsin oly  alsın , kimse kusura bakmasın buna beceriksizlikl derim.
Herkes boyuna göre oyun oynasın madem bu kadar bütçemiz var kabul edecekse eder etmezse etmez net olalım yolumuza bakalım milleti bekleye bekleye hayatımız geçti, şimdi kime alacağız diye papatya falı acalim

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #21835 : 09 Temmuz 2025, 15:52:34 »
bence de değil.
daha 25 yaşında çünkü.
2-3 seneye olacak.

bizim tarihimizde "şampiyonluk hedefleyen takıma liderlik edecek seviyede" tek bir transfer var, de colo.
şampiyon olamadık ama kendisiyle.

oysa şampiyonluk hedefleyecek takıma liderlik edecek seviyede olmayan oyuncularla yapılanıp,
onları zirveye çıkararak 2 şampiyonluk kazandık.

parayı basıp, kısa yoldan başarı kovalamak yerine,
oyuncular ve takımın birlikte büyüyüşüne şahitlik ederek şampiyonluğa ulaşmanın daha güzel olduğunu düşünüyorum ben.
senelerce emek verilen, gelişimi heyecanla izlenen takımın şampiyon olmasının mutluluğu daha bi başka.

Tabii ki dediğin tarzdaki şampiyonluklar daha değerli çünkü soldan sağa ve yukarıdan aşağıya emek içeriyor ama kolay değil. Daha riskli, daha stresli.

Ben bi kez olsun yıldızlar topluluğu bir kadro ile sezona başlayıp fazla stres yaşamadan şampiyon olmak istiyorum. Daha hazırcı, daha az emek içeren, daha kolay bir şampiyonluk.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21836 : 09 Temmuz 2025, 15:54:55 »
Hifi boşa düşmüş hemen çökelim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21837 : 09 Temmuz 2025, 16:20:23 »
Hifi boşa düşmüş hemen çökelim.

1 saat önce video yayınladı kalıyorum diye keşke düşseydi.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #21838 : 09 Temmuz 2025, 17:08:20 »
Hem takım içi maas dengesi hem de özellikle son kontratını yaptığını düşünen bir oyuncu için en az 3 yılı feda etmenin problem olacağını düşünüyordum zaten gelmeyecekse de üzüldüğümü söyleyemem.

Şampiyon takıma geliyorsun bir oyuncu için bu en az para kadar bir şey ifade ediyor olmalı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21839 : 09 Temmuz 2025, 17:19:52 »
Adam 2 defa şampiyon olmuş, 2 defa mvp olmuş, tabi para için gelecek, gudu para için gitmedi mi