Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3161898 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22905 : 19 Kasım 2025, 19:53:41 »
Tüm bu yabancılardan bağımsız olarak; sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama Ercan Osmani'yi A.Efes'ten koparıp almamız lâzım. Acayip bir seviyeye doğru sağlam adımlarla gidiyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22906 : 19 Kasım 2025, 20:13:10 »
Fenerbahçe, Olivier Nkamhoua ile ilgileniyor. (Sportando)

Fenerbahçe Beko, Jantunen'in milli takımdan arkadaşı olan Olivier Nkamhoua'ya teklif yaptı. Aslında oyuncu gelmeye sıcaktı ama kulübü reddettiği için bu transfer gerçekleşmedi.

🔗 Insider - Yağız Sabuncuoğlu
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2025, 20:13:52 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #22907 : 19 Kasım 2025, 23:35:19 »
Büyük takım olmak sadece şampiyonlukla olmaz istediğin adamı masaya parayı koyup alacaksın yani bu adamı beğeniriz beğenmeyiz biz taraftar olarak onu geçelim ama kulüp hoca bu adamı istiyorsa basıp parayı alacaksın ne yani atla deve değil kardeşim ya koskoca Avrupa şampiyonusun 400k beğenmedilerse 600k verir alırsın ,  teklif yapmışız reddedilmiş olacak şey değil ya , tam çingene pazarlığı yahu

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #22908 : 20 Kasım 2025, 02:05:54 »
Büyük takım olmak sadece şampiyonlukla olmaz istediğin adamı masaya parayı koyup alacaksın yani bu adamı beğeniriz beğenmeyiz biz taraftar olarak onu geçelim ama kulüp hoca bu adamı istiyorsa basıp parayı alacaksın ne yani atla deve değil kardeşim ya koskoca Avrupa şampiyonusun 400k beğenmedilerse 600k verir alırsın ,  teklif yapmışız reddedilmiş olacak şey değil ya , tam çingene pazarlığı yahu

Genc potansiyelli oyuncu ama su anda ... yani bu yil icerisinde takima ne kadar katki saglardi bence soru isareti. Bize rotasyona girebilecek oyuncu lazim.

O yuzden gelmedigine uzulmedim, ama bu tur gelecege donuk oyuncu arandigi icin uzuldum. Kafa buysa cok beklentiye girmeye gerek yok.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı eyb12

• Üye
« Yanıtla #22909 : 20 Kasım 2025, 15:57:00 »
Genc potansiyelli oyuncu ama su anda ... yani bu yil icerisinde takima ne kadar katki saglardi bence soru isareti. Bize rotasyona girebilecek oyuncu lazim.

O yuzden gelmedigine uzulmedim, ama bu tur gelecege donuk oyuncu arandigi icin uzuldum. Kafa buysa cok beklentiye girmeye gerek yok.

Ben oyuncuyu tanımıyorum beklenti açısından öyle bir şey söylemedim niye alınmadı diye istediysek alınmalıydı yani kulüp olarak istediysek hoca istediyse alınmalı

Çevrimdışı eyb12

• Üye
« Yanıtla #22910 : 20 Kasım 2025, 15:58:02 »
Bu arada GM DeryaYannier'le iki senelik yeni sözleşme yapıldı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #22911 : 20 Kasım 2025, 16:00:51 »
Bu arada GM DeryaYannier'le iki senelik yeni sözleşme yapıldı

Hiç hazzetmiyorum. Muhtemelen Saras şart koştu...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22912 : 20 Kasım 2025, 18:23:03 »
Hiç hazzetmiyorum. Muhtemelen Saras şart koştu...

Saras a karşı duyduğum sempatide az da olsa azalma yapan bir durum öyleyse.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #22913 : 22 Kasım 2025, 17:03:55 »
saras, derya ile çalışmak istemesi gayet doğal ve normal. çünkü buraya gelmeye ikna eden kişi derya. saras ne demişti, derya verdiği tüm sözleri  tuttu. çok takılmamak lazım. saras şart koştuysa derya da kalır, uos da. önemli olan bundan sonra sarasın sözleşmesini yapmak biran önce.

ayrıca bu Olivier Nkamhoua yu biraz inceledim. milletin yangın yerine çevirdiği kadar kötü bir şey görmedim. hatta saras bu adama olur verdiyse 400 yerine 500 verirsin 600 verirsin alırsın. maaşını biraz düşük tutarsın. zamanında kaliniçe 1 milyon ödemiştik.

taraftar sihirli değnek istiyor oyuncu gelsin hemen mesaiye başlasın. ama fener de bu 15 yıl boyunca iki kez oldu. birincisi nikos zizis, diğer mc collum . dikkat ikisi de veterandı.

ama alıp geliştirmek bizim karakterimiz, bunun onlarca örneği var. çocukta kumaş var. işlemek sarasa kalmış. istiyorsa almak lazım. ha 600k versen de vermiyorsa ve senin 600k lık alternatif elinde daha iyi seçenekler varsa onu bilemem.

ama taraftar biraz fazla yaygara yapıyor. sürekli içeriden deikodu üretme derdinde insanlar. deryanın 2 sene daha sözlşemesi var. bırakın adam çalışsın.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22914 : 22 Kasım 2025, 18:59:46 »
Nkamhoua'dan ziyade Simms daha bize uygun oyuncu gibi ama bilemedim. Zaten bii alınacak mı, o da tartışmalı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #22915 : 23 Kasım 2025, 03:22:57 »
Jekiri neden düşünülmez?

Çevrimdışı eyb12

• Üye
« Yanıtla #22916 : 23 Kasım 2025, 13:49:51 »
Artık Süper Yıldız almak çok zorlaştı fiyatlar uçuyor onun yerine patlama yapabilecek oyunculara yönelmeliyiz Devon Hall gibi .
Valencia dan Omarı Moore Paristen Justin Robinson Cok dikkat çekici performanslar sergiliyorlar.
Gelecek yıl için kısa kadromuzda eksiklik oluşacaksa mutlaka düşünülmeli bence

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22917 : 23 Kasım 2025, 16:07:49 »
Jekiri neden düşünülmez?
3 sene önce almıştık.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #22918 : 23 Kasım 2025, 17:13:18 »
3 sene önce almıştık.

Valla savunmada dağ gibi durur, çemberi de korur. Ribauntlarda da mevcut kadromuzda en iyi oyuncu olur.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #22919 : Bugün, 01:01:49 »
3 sene önce almıştık.

Ağbi ondan yazıyorum zaten. Neden gönderildi onu da anlamamıştım. Kenarda oturur dert etmez, beş dakika oynar, o beş dakikanın her saniyesinde mücadele eder.