Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3172635 defa)

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22920 : 24 Kasım 2025, 08:27:56 »
Jekiri neden düşünülmez?

CSKA daki kontrati baya iyi diye biliyorum ama bir yerde bulamadim rakami. 31 yasinda olmasa belki cikis odenir diyecegim ama CSKA da ucuza birakmaz. Arti Saras sisteminde uzunlarin ayagi yavas olanlarinin uyabilmesi coz zor.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #22921 : 26 Kasım 2025, 15:57:06 »
Şubeye yakın bazı arkadaşlar var onlardan aldığım bilgi Saras sözleşme uzatmak istiyor ve mutlu herhangi bir şikayeti yok ,   eşi Yunanlı hanım 13 ve 15 yaşındaki çocuklarının Türkiye'deki eğitimleri hakkında endişeliymiş , şu anda tek pürüz  bu gibi gözüküyor , umarım  bu konu çözülür ve Cem Ciritçinin daha önce beyan ettiği gibi Aralık ayında sözleşme imzalarız.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2025, 19:11:35 Gönderen: eyb12 »

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #22922 : 27 Kasım 2025, 12:04:14 »
efes kokoskovun görevine son verdi, zaten gelişine anlam verememiştim. bence ismail şenol orada sıçtı.

obra istifa etti. ilk sezon da doğru işler yaptı. ama sonrasında kurduğu takımlar tamamen kibrinin eseridir, diye düşünüyorum. ben özellikle son süreçte hiç istemedim başarılı olmasını. çünkü ben herşeyi yaparım, bu çöğlerden bile bir takım çıkarırım, diye düşünmek sadece kibirin ifadesidir. kendisini çok seviyorum ama obra bile yanlıştan doğruyu çıkaramaz. tabi sözümüz basketbolun doğruları üzerine. bu arada istifayı yönetimin kabul etmeyeceğini devam edeceklerini takımı toparlayacağını ama bu takımın en fazla play in yapacağını ve başarısız bir sezon daha olacağını düşünüyorum. bakalım ne olacak.

macabide koç bakıyor.

biz elimizde euroligin şuandaki en değerli koçuna sahibiz. kıymetini bilmemiz lazım.

bir de salondaki seyirciden obra ya gösterilen sevginin sarasa da gösterilmesi lazım. her maçta onun da tezahüratı yapılması lazım.

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22923 : 27 Kasım 2025, 12:05:09 »
"çöplerden " olacaktı

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22924 : 27 Kasım 2025, 12:46:24 »
messina da gitti onu unutmuşum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #22925 : 27 Kasım 2025, 12:59:02 »
Bu ne ya her yerde koç kıyımı yaşanmış. Efes seçsin beğensin artık. Obra bence gelmez, Messina'yı alır Efes.

Gerçi ne bok yerlerse yesinler bana ne. Şu Ercan Osmani'yi koparıp alalım, sonrasında ne halt ederlerse etsinler.

Haa bir de Francisco'ya taktım bu aralar, keşke onu da çekip alsak seneye.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #22926 : 27 Kasım 2025, 15:20:13 »
Kokoskov Partizana, Trincieri Milanoya, Pablo Laso Efese...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #22927 : 27 Kasım 2025, 15:23:19 »
messina da gitti onu unutmuşum.
Ah be Messina hoca, erken gittin işte! Şu Leday'i de bir salsaydın, Melli ve Hall sonrası çok güzel olacaktı bize...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22928 : 27 Kasım 2025, 17:13:22 »
Kokoskov Partizana, Trincieri Milanoya, Pablo Laso Efese...
Sonra hepsi uşağa...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #22929 : 27 Kasım 2025, 19:37:57 »
efes kokoskovun görevine son verdi, zaten gelişine anlam verememiştim. bence ismail şenol orada sıçtı.

obra istifa etti. ilk sezon da doğru işler yaptı. ama sonrasında kurduğu takımlar tamamen kibrinin eseridir, diye düşünüyorum. ben özellikle son süreçte hiç istemedim başarılı olmasını. çünkü ben herşeyi yaparım, bu çöğlerden bile bir takım çıkarırım, diye düşünmek sadece kibirin ifadesidir. kendisini çok seviyorum ama obra bile yanlıştan doğruyu çıkaramaz. tabi sözümüz basketbolun doğruları üzerine. bu arada istifayı yönetimin kabul etmeyeceğini devam edeceklerini takımı toparlayacağını ama bu takımın en fazla play in yapacağını ve başarısız bir sezon daha olacağını düşünüyorum. bakalım ne olacak.

macabide koç bakıyor.

biz elimizde euroligin şuandaki en değerli koçuna sahibiz. kıymetini bilmemiz lazım.

bir de salondaki seyirciden obra ya gösterilen sevginin sarasa da gösterilmesi lazım. her maçta onun da tezahüratı yapılması lazım.

Çoktandır dile getiriyorum, Fenerbahçe'de seyirci sıkıntısı var. Daha doğrusu taraftar seyirciye evrildi. Dün akşam Fenerbahçe - Galatasaray erkek voleybol maçı vardı. Tribünlerde toplasan 200 kişi ancak vadı ki 3-2 kaybettiğimiz maçın beşinci seti 18-16 bitti.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #22930 : 28 Kasım 2025, 23:08:45 »
Obra ayrılırsa Bonga da ayrılmak istiyormuş. Tüm Euroleague takımları gibi sıraya girmişiz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #22931 : 28 Kasım 2025, 23:17:58 »
Milano ve Real de varmış işin içinde ama önce Obra'nın durumu netleşmeli ki taraftarın durumunu düşününce geri dönebilir gibi sanki. Olmazsa ama kaçırmamak lazım.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #22932 : 28 Kasım 2025, 23:32:38 »
Milano ve Real de varmış işin içinde ama önce Obra'nın durumu netleşmeli ki taraftarın durumunu düşününce geri dönebilir gibi sanki. Olmazsa ama kaçırmamak lazım.

İstemeyecek takımın yöneticilerinde mental yetmezlik vardır. Sanki yazın alamadığımız yıldızlar sayesinde bütçemiz yarışmaya girmeye yeter. Partizan ile köprüleri kesin olarak atar mı Allah Kerim pusuda beklenmesi gereken bir adam.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22933 : 29 Kasım 2025, 00:37:30 »
Bana euroleague havuzundan 3-4 numarayi ayni anda goturcek adam al deseniz alpha diallodan sonra ki ilk tercihim bonga olurdu.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #22934 : 29 Kasım 2025, 08:56:49 »
Bana euroleague havuzundan 3-4 numarayi ayni anda goturcek adam al deseniz alpha diallodan sonra ki ilk tercihim bonga olurdu.
Sahi, ona da NBA diyorlardı, niye kaldı acaba?