Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3212260 defa)

efeovic, zagortenay, Samet_GFB ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22980 : 17 Aralık 2025, 22:18:21 »
Armando Bacot'ın otel zinciri varmış Amerika'da. İlk duyunca ağzımdan çıkanı yazmayayım buraya. Sezona üç nba çaylağı ile başlamamız şüphe uyandırmıştı zaten de ben artık şubenin transfer politikasının ehil ellerce yürütüldüğüne inanmıyorum.

Naçizane gözlemimdir,  kumar mekanizması şöyle işler; bir kez şans kaza kazanırsın, ardından sürekli öyle olacağını zannedersin.

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22981 : Bugün, 05:05:03 »
Armando Bacot'ın otel zinciri varmış Amerika'da. İlk duyunca ağzımdan çıkanı yazmayayım buraya. Sezona üç nba çaylağı ile başlamamız şüphe uyandırmıştı zaten de ben artık şubenin transfer politikasının ehil ellerce yürütüldüğüne inanmıyorum.

Naçizane gözlemimdir,  kumar mekanizması şöyle işler; bir kez şans kaza kazanırsın, ardından sürekli öyle olacağını zannedersin.

Otel zinciri onun degil, kolej liginde oynarken biriktirdigi $2M ile kollejdeki arkadasinin babasinin sahip oldugu otellere yatirim yapti.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #22982 : Bugün, 10:15:18 »

Otel zinciriyle NBA çaylağı seçiminin bağlantısını ben kuramadım. Neyi anlatmaya çalıştınız burda, neyden şüphelendiniz?
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #22983 : Bugün, 17:27:59 »
Otel zinciriyle NBA çaylağı seçiminin bağlantısını ben kuramadım. Neyi anlatmaya çalıştınız burda, neyden şüphelendiniz?

Kaka gibi istisnalar bir tarafa yüksek kontrat alma ya da mevcut değerini yükseltme gibi motivasyonu olmayan adamlarda ne kadar ihtiras olabilir ki diye mantık yürüttüm. Bu arada eleman çok düzgündür, iyi idman yapıyordur falan onu bilemem. Alıştığımız profilden farklı geldi bana biraz. Bilmiyorum, belki de benim bakış açım tuhaftır.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #22984 : Bugün, 17:33:48 »
Kaka gibi istisnalar bir tarafa yüksek kontrat alma ya da mevcut değerini yükseltme gibi motivasyonu olmayan adamlarda ne kadar ihtiras olabilir ki diye mantık yürüttüm. Bu arada eleman çok düzgündür, iyi idman yapıyordur falan onu bilemem. Alıştığımız profilden farklı geldi bana biraz. Bilmiyorum, belki de benim bakış açım tuhaftır.
Bence bakış açınızda bir tuhaflık yok, spor dünyasında hatta iş dünyasında çok adam var öyle nitelendirilebilecek. Ancak Bacot'ın bu profile benzer bir yapısı olduğunu zannetmiyorum. Bizden 2.24 lük bir dev geçti geçen sene! Bahse konu profil, olsa olsa "o" olurdu...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #22985 : Bugün, 18:04:35 »
Bence bakış açınızda bir tuhaflık yok, spor dünyasında hatta iş dünyasında çok adam var öyle nitelendirilebilecek. Ancak Bacot'ın bu profile benzer bir yapısı olduğunu zannetmiyorum. Bizden 2.24 lük bir dev geçti geçen sene! Bahse konu profil, olsa olsa "o" olurdu...

Ağbi o eleman mevcut servetine ve şöhretine kariyerinin sonunda ulaştı. Bizdeki çocuk 24 yaşında daha bildiğim kadarıyla. Bilmiyorum belki de sahadaki vücut dili beni böyle bir önyargıya sevk etti. Sadece bu çocuk özelinde değil, gamsızlık emarelerine tahammül edemiyorum ben. İnsan psikolojisinde şu türden bir eğilim var; ta baştan kıllandığın adamın alakalı alakasız her şeyi gözüne batar, zaten kılsındır, o kıllığını gerekçelendirecek bahaneler ararsın, belki de o türden bir halt yemek benimkisi. Hülasa şu içinde bulunduğumuz yedeksizlik delirtiyor beni  ;D Hele de şu oyuncu kıtlığında geçen yıldan üç elemanı (Guduric - Pierre - McCollum) saçma sapan bir şeklilde gönderdiğimiz aklıma gelince iki kez deliriyorum.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #22986 : Bugün, 18:15:37 »
... geçen yıldan üç elemanı (Guduric - Pierre - McCollum) saçma sapan bir şeklilde gönderdiğimiz aklıma gelince iki kez deliriyorum.
Bu üç eleman konusunu bence çok kafaya takmaya gerek yok. Gidenlerin ortalaması, gelenlerin ortalamasıyla bizi üzmez.

Guduric > THT
Pierre > Jantunen
McCollum > Boston

Asıl NHD > ? ne olacak... Sen ateşi buradan yak :)

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22987 : Bugün, 18:34:31 »
Jabari Parker ayrılacak gibi kadro dışı bırakılmış girer miyiz bu transfere acaba sorunlu biraz anladığım kadarıyla birde eurolig içi transfer süresi vardı az kaldı galiba
« Son Düzenleme: Bugün, 18:37:30 Gönderen: Samet_GFB »