Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3214699 defa)

akıllıdeli ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22995 : Bugün, 17:03:40 »
Hiç macera aramadan gidip ikna edelim Nigel'ı. Gitti hevesini ve dersini aldı, yeter. Gelsin kaldığı yerden devam etsin, şampiyonluk garantiye biner.
Parayla da kandıramazsın, başarıyla da... Geçen sene başarılanı en son 2015 de Real Madrid başarmış. Mesela kaç para verebiliriz, Hapoel de apronda bekliyor. 3 Mio usd zaten vermiştik sanıyorum. 4,5 versek kanacak mı? NHD in kafası, bence Çinde çalışır. Gideyim orada Hiperstar olayım diye bakar.

PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22996 : Bugün, 17:31:15 »
Nigel Fenerbahce'de Nigel oldu. Ondan öne Barca'da doğru düzgün süre bile alamıyordu ve gönderilmişti. NBA'den teklif almasa kalacak mıydı? Bence kalacaktı. O vakit macera aramak isteyip istememesine bakar iş. Navaro da gitti NBA'e bir havasını, suyunu aldı, döndü Barca'ya. Micic olayı bambaşka, onun gözünü para bürümüş ve bir çok takımı oyalayıp en çok verene gitti. Nigel de o kafada olursa yapacak bir şey yok elbette ama dönecek olsa bize geleceğine inanıyorum. En azından el üstünde tutulduğu, yıldız olduğu, yıldız mertebesine yükseldiği, yaşadığı ilklerin hepsini yaşadığı klübe döner diye düşünüyorum. Tabi havlu sallamak hoşuna gidiyor sanırım şu aralar. Dönerse de seneye döner gibi.
« Son Düzenleme: Bugün, 17:31:27 Gönderen: iloturo »