Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3248484 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23085 : 05 Ocak 2026, 00:26:13 »
Hala nba de durumu takip edilen 4no var deniyo ama bence artık kadromuz tamamlandı. Jantunen isimli arkadaş üstündeki pısırıklığı atıp ortalama 15 dakika falan biraz katkı verebilse aslında 4numarada da sıkıntımız kalmayacak bence.

Yok abi ya bugünde izledim ruh gibi erif. Gelse top kullanma kavgası çıkar kesin ama Hayes - Davis dönse keşke.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23086 : 05 Ocak 2026, 00:36:52 »
Bi temenni de bulunmuş, ama larkinin efeste kol gibi 4 milyonluk kontratı varken onlar bu topa girmez, hazır flynn devşiriliyoken bence de kaçırılmaması gereken altın tepside bi fırsat var önümüzde

öyle bi durumda ya hall gider, ya baldwin’in opsiyonunu kullanmayız sanki.

sözleşmesinde takım opsiyonu varken, bogdan’ın 17 milyon dolarlık kontratından çıkar clippers.
onun da geldiğini düşünürsek,
tht, baldwin, hall, bogdanovic, flynn olmaz herhalde guard rotasyonu.

muhtemelen 2 milyon dolarlık kontrat kovalar hall,
biz vermeyiz, dubai falan yapar.
a

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23087 : 05 Ocak 2026, 00:40:02 »

sözleşmesinde takım opsiyonu varken, bogdan’ın 17 milyon dolarlık kontratından çıkar clippers.

a

Önce saras gidecek diye totem yaptın şimdi de hall için yapıyosun 🤣 hall un da sözleşmesi kulup kasasında hazır, hocamın devamında o da gerekli imzayı atacak. Ama baldwin ve tuckerın akıbeti ne olur onu ancak yazın görürüz. İkisi de nba den yok mu beni isteyen diye bi gözüyle oraları gözlüyo
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23088 : 05 Ocak 2026, 00:57:26 »
Bi temenni de bulunmuş, ama larkinin efeste kol gibi 4 milyonluk kontratı varken onlar bu topa girmez, hazır flynn devşiriliyoken bence de kaçırılmaması gereken altın tepside bi fırsat var önümüzde
Oly 1-2 ay önce takip ediyor deniyordu eurolig çıkışı olmadığından transferi olmadı herhangi bir takıma galiba. Oynamadığı zaman bahçeşehir acayip zorlandı göndermemeleri normal seneye biz almazsak eurolig yapar kaçırmamak lazım bencede uyum vs sorunuda olmaz kıtaya hem oynuyor hem de takımı oynatıyor şut vs sorunada yok
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2026, 00:57:52 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23089 : 05 Ocak 2026, 04:43:20 »
Arkadaşlar tbl ye max yabancı oyuncu lisansı sınırı gibi bir durum vardı sezon içinde, hatta bu yüzden bangoyu ligde oynatamamıştık 11 yabancı lisans kaydedebilmişiz geçen sene.

Yani bu sene de aynı kural geçerli ise bu durumda 10 yabancı zaten kaydetmişken, nando ve silvanın yalnızca 1 ini lige yazabileceğiz demek mi oluyor bu?

Bu durumda da silvanın seviyesi ve el adaptasyonu itibariyle daha yüksek sayıda maç oynaması gerekeceği için Nando’yu yazmayız heralde tblye. Ona da tekrar kavuşmuşken epey can sıkıcı olur daha az izlemek ya, umarım yanlış ya da eksik bilgim vardır da nandodan mahrum olmayız yerelde de

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23090 : 05 Ocak 2026, 09:10:22 »

a
Hall da Baldwin de gitmez. Bogdan da gelmez. THT için yorum yapamıyorum. Ona NBA kapısı da açılabilir, acayip kontratlar da alabilir.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #23091 : 05 Ocak 2026, 09:12:06 »
Forumda o kadar olumsuz saçma sapan yorumlar var ki, uzun zamandır okumuyordum ama De Colo transferi ve Beşiktaş galibiyeti sonrası bir gelip bakayım dedim ama yine aynı bok. Siz kafayı yemişsiniz ya. Sizin bu hayatta mutlu olma şansınız yok. Pikenrol denen arkadaş yüzünden bu forumu okumuyorum zaten. Neymiş bu sene takımı izlemekten hiç zevk almıyormuş, izleme o zaman. Geçen sene de aynı bokları yazıyordun. Şu takımın hocası, yöneticisi gelip buraları okusa bunlar hangi takımı konuşuyor der. Katıldığı kupaların neredeyse hepsini kazanan bir takım var son yıllarda ama şurada mutlu olunan gün sayısı en fazla 2-3'tür bu sapık yüzünden. De Colo gelmiş ama uzun yok kısa ile mi şampiyon olacağız diyor. Ulan embesil herif geçen sene aynı uzun rotasyonuyla Euroleague aldı bu takım, şimdi de Chris silva hamlesi geldi ki bu sene kısalarda çok daha dominant bir takım olduk. Uzunları olmayan o takım şuanda Euroleague'de 3. sırada ve açık ara en formda takım ama en boktan taraftar sıralamasında da açık ara birinciyiz.
Geçen yıl Euroleague in en iyi 4 numarası bizde idi, birch daha ne yapsın tüm yük onda. Ben birch ü ilk geldiğinden beri savunuyorum ama oda nereye kadar.
Takım sezon başından beri pivot diye bağırırken nando alınıyor.
Çok iyi transfer afferin kimin süresinden çalacak tht tam olmaya başladı... otursun kulübede ne gerek var, Hall Baldwin oynamasın otursun.. 600k lık nandomuz var bizim asvel de şampiyonluğa gidiyordu elinden aldık..
Akıl tutulması mi yaşıyoruz daha wilbekin dönmedi oda dönse ne olacak... Silva akıllı transfer ama nando yerine bir net 5 daha alınmalı idi, kadroyu gereksiz şişirecek. Madem vardı boşa atılacak 600k oturu gelse idi

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23092 : 05 Ocak 2026, 09:17:29 »
nando - baldwin
tht - hall
tarık - colson
melli - jantunen
birch - silva

ana rotasyon bu olur.
bacot 5. uzun olur.
wilbekin, boston, onuralp değişir.
melih ile metecan ligde süre alır.
zagars iyileşirse yollar ayrılır.

Bango, Bacot ve Zagars'ı hemen şutlamak lazım. Kadro çok şişti. 3'ü de vasat ve gereksiz adamlar. Boston da gönderilebilir ama ona biraz daha şans vermek lazım diye düşünüyorum. Doğru rollerde faydalı olabilir sanki. Karar veremiyorum onunla ilgili ama hırsı ve gelişimi fena değil.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #23093 : 05 Ocak 2026, 09:55:39 »
Geçen yıl Euroleague in en iyi 4 numarası bizde idi, birch daha ne yapsın tüm yük onda. Ben birch ü ilk geldiğinden beri savunuyorum ama oda nereye kadar.
Takım sezon başından beri pivot diye bağırırken nando alınıyor.
Çok iyi transfer afferin kimin süresinden çalacak tht tam olmaya başladı... otursun kulübede ne gerek var, Hall Baldwin oynamasın otursun.. 600k lık nandomuz var bizim asvel de şampiyonluğa gidiyordu elinden aldık..
Akıl tutulması mi yaşıyoruz daha wilbekin dönmedi oda dönse ne olacak... Silva akıllı transfer ama nando yerine bir net 5 daha alınmalı idi, kadroyu gereksiz şişirecek. Madem vardı boşa atılacak 600k oturu gelse idi

Geçen seneki f4 guard kadrosundan Guduriç ve mccolumn gitti. Tht daha değişik tarzda da olsa bir boşluğu doldurdu. Wilbekin ve Zagars ortada yok. Bence 10-15 dk oynayacak olsa da veteran bir oyuncu iyi oldu. 4-5 numara için umarım yeni oyuncu iş yapar; ben bu saatten sonra o bölgeye yeni bşr transferi zor görüyorum

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #23094 : 05 Ocak 2026, 10:24:34 »
Geçen seneki f4 guard kadrosundan Guduriç ve mccolumn gitti. Tht daha değişik tarzda da olsa bir boşluğu doldurdu. Wilbekin ve Zagars ortada yok. Bence 10-15 dk oynayacak olsa da veteran bir oyuncu iyi oldu. 4-5 numara için umarım yeni oyuncu iş yapar; ben bu saatten sonra o bölgeye yeni bşr transferi zor görüyorum
Wilbekin dönüş yapacak, onuralp kimse konuşmuyor. Birkac sene önce forumda istemeyen yoktu çöp oldu.
Baston diye bir oyuncu var potansiyel tepede süre bulamıyor ki ritim bulsun.
Bu şartlarda serbest atış atsın diye oyuncu mu alıyoruz, birkaç yıl önce takım oyununa ters diye teneke bağladık.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23095 : 05 Ocak 2026, 10:26:42 »
Hall da Baldwin de gitmez. Bogdan da gelmez. THT için yorum yapamıyorum. Ona NBA kapısı da açılabilir, acayip kontratlar da alabilir.

bogdan’ın durumu takımıyla alakalı.
gelecek yıl için 17 milyon dolarlık sözleşmesi var.
clippers’ın çıkış hakkı var yazın.
17 milyon dolarlık oynamıyor bu sezon,
o sözleşmeyle takımda tutacaklarını hiç sanmıyorum.

vesely’nin de sözleşmesi yazın bitiyor.
muhtemelen o da döner.

nando’yu da ikna edebilirseler tutarım.
nando, bogdan, melli, vesely olan takım f4 kaybetmez.

bu sene de benzer şeyi barcelona için düşünüyorum mesela.
laprovittola, clyburn, shengelia, vesely olan takımın f4 kaybedeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #23096 : 05 Ocak 2026, 11:15:44 »
Vesely'in geri dönüşünü şahsım adına istemem. Barca maçlarını seyrediyorum da bence orada kalması daha yararlı. Ayrıca yanlış hatırlıyorsam birisi düzeltsin. Gidiş nedenlerinden birisi de daha fazla şampiyonluk yaşamak istemesi değil miydi. Her sene bir veteran oyuncu kontenjanı yeterli bence.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23097 : 05 Ocak 2026, 11:26:23 »
Vesely'in geri dönüşünü şahsım adına istemem. Barca maçlarını seyrediyorum da bence orada kalması daha yararlı. Ayrıca yanlış hatırlıyorsam birisi düzeltsin. Gidiş nedenlerinden birisi de daha fazla şampiyonluk yaşamak istemesi değil miydi. Her sene bir veteran oyuncu kontenjanı yeterli bence.
Gidiş nedenini İspanyol basınına öyle açıkladı. Ancak çoğumuz asıl gidiş sebebinin ne olduğunu iyi bilir. Barça ile imzalamışken, EL şampiyonu Efesi geçip ligdeki şampiyonluğumuzda önemli rol oynamıştı. Karakteri konusunda kötü bir şey söyleyemem, ama sakatlıkları konusunda güvenilir mi, şüphedeyim. Yaş da 36 olacak!

Biz Vesely 'i çok hor kullandık, 20 dk yı Melli ile paylaşacakları bir formül bulunur belki...
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2026, 11:28:12 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23098 : 05 Ocak 2026, 11:33:06 »

bu sene de benzer şeyi barcelona için düşünüyorum mesela.
laprovittola, clyburn, shengelia, vesely olan takımın f4 kaybedeceğini sanmıyorum.
Önce F4 görmeleri gerek miyor mu?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #23099 : 05 Ocak 2026, 11:50:25 »
Zaman zaman söylediğim bir söz var "Varın çaresi vardır, yokun çaresi yoktur"

Nando transferi için söyleyebileceğim en uygun söz bu olur sanırım.

Sezon oldukça yoğun ve en kritik dönemlere giriyoruz. Bu işin hastalığı var, sakatlığı var, formsuzluğu var. Wilbekin ve Zagars'ı saymazsak elimizde THT, Hall, Baldwin'den başka guard yok.  Önümüzdeki günlerde bunlardan bir veya ikisinin birkaç hafta veya ay olmayacağını düşünün. Bizim için resmen sezon biter. İşte böyle durumlarda orayı doldurabilecek en uygun isimlerden birisi Nando. Kaldı ki hiçbir sakatlık olmasa dahi yerine göre kritik anlarda süre verebileceğin en güvenilir isim olacaktır.

McCollum, Nando karşılaştırması yapanlar olmuş. Benim şahsi fikrim Nando her bakımdan McCollumdan iyidir. Tecrübesi ,oyun aklı, sağukkanlılığı, şut yüzdesi gibi faktörler ele alındığında Nando önde olur.

Şahsen doğru ve yerinde bir hamle olarak görüyorum.

İsimleri geçtiği için söylüyorum; Bogdan için de emin değilim ama özellikle Vesely ile ilgili geri dönüşünden hayır göreceğimize ihtimal vermiyorum. Geri geldiklerinde ne Vesely eski Vesely olacaktır, ne de Bogdan eski Bogdan.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.