Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3269805 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23175 : 29 Ocak 2026, 19:32:05 »
Malachi flynn resmen türk vatandaşlığına geçmiş. Wilbekin yerine gelecek sezon için erkenden hamle yapmakta fayda var bence
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23176 : 30 Ocak 2026, 20:24:35 »
nando 1 yıl daha oynamaya ikna edilsin,
bogdanovic alınsın.
hall kalsın.
bir tane de avrupalı genç guard alınsın zagars yerine,
yeter.

nando’yu yollayıp mike james almak falan 8 basamak aşağı çeker takımın zeka seviyesini.

baldwin - hall - genç
tht - bogdan - nando
tarık - colson - onuralp
xxx - jantunen - melli
xxx - vesely - silva

al sana kusursuz kadro.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23177 : 30 Ocak 2026, 23:43:01 »
Monaco - Bologna maçının son çeyreğine baktım, MJ'in soktuğu kritik bir üçlük var, Euroleague'de onu sokacak adam sayısı bir elin parmağını geçmez. Hemen ardından yediği bok da yencek cinsten değil. Çok değil, biraz aklı olsa, daha doğrusu kibrinden soyunsa kariyeri çok farklı olabilirdi.

Valla Saras tımar ederim, he derse; eyvallah. Baldwin'e kattıkları ortada; ama Baldwin de boynum kıldan ince dedi. Öteki türlü, kumanda televizyon bilgisayar falan kırdırır adama...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #23178 : Bugün, 12:25:48 »
bugüne kadar tanıdığım saras eğer mike jamesi alırsa obra hastalığına yakalanmış demektir ki, o zaman sıçtık. o da "kibir"

bu şu anlama geliyor. ben horoz yumurta çıkartırım. çıkartamazsın. obra nın partizandaki son 2 yılı buna çok güzel örmektir. kimse wade i örnek göstermesin, wade zaten kafa olarak hiç bir zaman mike james gibi olmadı. hiç bir takımında uzun süreli sorunlar çıkartmadı.

siz mike jamesi çok çabuk unuttunuz. cska da milano da aylarca oynamadı. çok büyük sorunlar çıkardı. aynı sorunları monaco da çıkardı. hatta alınacak koça dahi karıştığı söylentileri az dolaşmadı. koçları oyuncuları harcadı.

adam ben ve diğerleri diye kocaman bir egosu var. adamın şampiyon olmak gibi hayali yok. spanoluis le kaç kez sorun yaşadı. ama spa geri adım atmadı. sezona başlamak istemedi. yönetim devreye girdi. ne söz verdi ise arayı buldu.

kendisinden bir cacık olmaz.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23179 : Bugün, 12:50:12 »
Nigel Hayes-Davis'in Avrupa'ya dönme konusunda oldukça istekli olduğu söyleniyor

Nigel Hayes-Davis’in EuroLeague’e dönüş fikrine sıcak baktığı, EuroLeague On Fire programında belirtildi. NBA trade deadline’ının 5 Şubat olması, Avrupa kulüpleri için bu tarihi kritik hale getiriyor.

NBA’de takas süreci yaklaşırken birçok Avrupa takımı gibi Panathinaikos da piyasayı yakından takip ediyor ve uygun bir fırsat doğması halinde harekete geçmeye hazır.

Amerika’dan gelen bilgilere göre Hayes-Davis, Phoenix Suns’ta istediği rolü bulamaması nedeniyle Avrupa ve EuroLeague’e dönüşe artık daha olumlu yaklaşıyor.

🔗 Eleni Markati - Sport24

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #23180 : Bugün, 17:16:51 »
bugüne kadar tanıdığım saras eğer mike jamesi alırsa obra hastalığına yakalanmış demektir ki, o zaman sıçtık. o da "kibir"

bu şu anlama geliyor. ben horoz yumurta çıkartırım. çıkartamazsın. obra nın partizandaki son 2 yılı buna çok güzel örmektir. kimse wade i örnek göstermesin, wade zaten kafa olarak hiç bir zaman mike james gibi olmadı. hiç bir takımında uzun süreli sorunlar çıkartmadı.

siz mike jamesi çok çabuk unuttunuz. cska da milano da aylarca oynamadı. çok büyük sorunlar çıkardı. aynı sorunları monaco da çıkardı. hatta alınacak koça dahi karıştığı söylentileri az dolaşmadı. koçları oyuncuları harcadı.

adam ben ve diğerleri diye kocaman bir egosu var. adamın şampiyon olmak gibi hayali yok. spanoluis le kaç kez sorun yaşadı. ama spa geri adım atmadı. sezona başlamak istemedi. yönetim devreye girdi. ne söz verdi ise arayı buldu.

kendisinden bir cacık olmaz.

Yavaş yavaş çıkıyor haberler, Partizan'daki kadroyu Obra kurmamış. Eleştirebilirsiniz, kimse eleştirilmez değil de sadece bilginize sunayım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #23181 : Bugün, 17:19:46 »
Nigel Hayes-Davis'in Avrupa'ya dönme konusunda oldukça istekli olduğu söyleniyor

Nigel Hayes-Davis’in EuroLeague’e dönüş fikrine sıcak baktığı, EuroLeague On Fire programında belirtildi. NBA trade deadline’ının 5 Şubat olması, Avrupa kulüpleri için bu tarihi kritik hale getiriyor.

NBA’de takas süreci yaklaşırken birçok Avrupa takımı gibi Panathinaikos da piyasayı yakından takip ediyor ve uygun bir fırsat doğması halinde harekete geçmeye hazır.

Amerika’dan gelen bilgilere göre Hayes-Davis, Phoenix Suns’ta istediği rolü bulamaması nedeniyle Avrupa ve EuroLeague’e dönüşe artık daha olumlu yaklaşıyor.

🔗 Eleni Markati - Sport24

Müteşekkirim, hatta müteşekkirizdir diye düşünüyorum. Öte taraftan tercihini yaptı ve gitti. Onun tercihi de bizim kadro inşa sürecimizi yeniden şekillendirdi. Baldwin, Tht, De Colo ve Nigel. Bununla Saras bile başa çıkamaz. Her hücumda en az iki top lazım olur. Naçizane kanaatim bu yönde. Saras başa çıkarım, geri dönsün diyorsa susmak düşer bize sadece tabi.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23182 : Bugün, 17:40:42 »
Nigel Hayes için senelik 5 milyonlar önerilecektir. Bize dönmek için 2-3 milyonu kabul ederse özel karakterlere her zaman yer açılır. Ama 5 milyona Hapoel'e gideceği için üzerine çok kafa yormaya gerek yok