Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3295758 defa)

BenFener46, friend-chip, myildirim ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23310 : 11 Şubat 2026, 22:54:51 »
Panathinaikos’un Nigel Hayes-Davis’e teklifi 2.5 Yıl- 15 Milyon Dolar.

Nigel, Fenerbahçe’nin teklifini reddetti.

(Andrea Calzoni)

Acayip bir maaş

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23311 : 11 Şubat 2026, 22:55:41 »
Nasıl bir dönekmişsin sen. Yanardönerliğinin tarifi yok. Yakıştıracak kelime bulmakta zorlanıyorum. Nigel seni o parkeye gömmenin hayaliyle yaşayacağız.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23312 : 11 Şubat 2026, 23:01:42 »
müthiş para.
senelik 6 milyon dolar.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #23313 : 11 Şubat 2026, 23:09:09 »
2,5 sene 15 milyona pana ya giderse orada maaş kavgasıyla başlar nunn ile sürtüşmeleri. Bir halt olmaz onlardan
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23314 : 11 Şubat 2026, 23:32:16 »
Nigel hususunda bir kaç kelam...

1) Daha önce de yazdım birkaç defa, yaptıkları için müteşekkiriz.

2) Lafım meclisten dışarı, Nigel'ın Fikirtepe çocuğu olduğunu düşünen hatırı sayılır bir kesim var. Bu herifler profesyonel ve büyük bir kısmı da burjuva çocuğu falan değil. Geçenlerde okudum, futbolcu Tevez kazandığım parayla 40 aile geçindirdim demiş. Amerika'daki siyah oyuncuların büyük bir kısmının çıktığı sınıf da belli. Aradaki miktarı ben bütün ömrüm boyunca yan yana göremem.

3) Nigel transferi Jantunen'in kazmalığı üzerinden okunuyor. Lafım yine meclisten dışarı, bu konuda yangın yapan kesimin büyük bir kısmı
Nigel gelince de çer çöp kazma falan yazmıştı orada burda. Jantunen Nigel olur gibi bir iddiam yok, tek beklentim üç dört şut sokacağı önemli bir maçı kazandırması. 

4) Konuşulan meblağ sadece bizim değil, Hopoel'in olsun, Pana'nın olsun soyunma odası dengelerini altüst eder. Çok çok affedersiniz, Allah Fenerbahçe'yi "yaptım oldu, siktim öldü" kafasındaki başkanlardan esirgesin.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23315 : 11 Şubat 2026, 23:39:43 »
Bizi resmen pazarlık için kullandı kendisini var eden kulübü pazarlık unsuru olarak kullandı. Bir de instagramda takipten çıkmış bizi. Şu iti vuracak vatan evladı yok mu deyişi geldi aklıma. Sakın plaket verme işine girişmeyin bu yavşak haine. Basta Pao'yu silip Fenere gelme adına uğraş verdiği dillendirilen bir adam izlenimi verirken duruş sergilemeyen adam adam değildir benim gözümde.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23316 : 11 Şubat 2026, 23:59:49 »
Nigel çok özel bi oyuncu, geçen seneye kadar kıtanın en iyi 4-5 oyuncusundan biriydi, gelmesini de çok isterdim. ama bizim ne nigel ne de başka birine 5 milyon verecek durumuz yok bence avrupada o paraları verecek oyuncuda yok tabi kulubun sahibinin kara parasını harcaması gerekmiyosa.

Nigela çıkacağımız ekstra bütçeyi hall/baldwin/tht/melli/bonzie/hatta bbj gibi temel iskeletin kontratını uzatmak için harcayalım. Çünkü bu oyuncuların bi çoğu zam isteyecektir.

yazın zaten gidecek oyuncular olacak wilbekin/bacot/zagars/birch/bango/belki de colo gibi.

Ülkerin desteği ile bütcede bi tık artacakmış.

Gidenlerin yerine de 3/4 düzgün hamle ile yolumuza bakalım, sarasa ve sistemine güvenelim.

« Son Düzenleme: Bugün, 00:00:36 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #23317 : Bugün, 00:09:56 »
Bu parayla takım içi dengeleri cidden bozacaktır.
Yada diğer oyunculara da zam yapmaları lazım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23318 : Bugün, 00:19:35 »
Fenerden once hic bir bok degildi, fenerden sonra da hic bir bok olmadigini nba'den siktir edilince gordu kodumun cakma mvp'si. Cehennemin dibine kadar yolu var. Hani derler ya panaya gidip bizle oynarken bizi sikmeye calisacagi icin simdiden benim gozumde rakipten ote bir dusmandir artik. Ozellike erginin takimina giden katmerli bir.dusmandir. takipten cikmis fenerbahceyi kodumun ibnesi.