Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3296625 defa)

Semazen, aBouT (+ 1 Gizli) ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23325 : Bugün, 11:08:34 »
bizden ayrılırken neyi amaçladıysa, tam olarak onu elde ediyor nigel.

yazın teklifimizi kabul etse, 3 yılda 9 milyon dolar kazanacaktı.

neden nba yapıyor diye şaşırdı herkes ama bizden ayrılabilmesinin tek yolu nba yapmaktı.

yazın sözleşme uzatsa 9 milyon dolar kontrat alacağı sürede, 15 pao’dan, 1 nba’den desek 16 milyon dolar kazanacak.
neredeyse 2 kat fark var.

kendi adına mantıklı hamleler yaptı, 7 milyon dolar daha fazla kazanıyor.

itoudis seneye mi olur, bu sene mi olur, panathinaikos’a gider.

nigel da o yüzden orayı seçti. yoksa hapoel’e gidecekti.

Oldukça mantıklı.

Daha önceleri de birçok kez söylediğim gibi Nıgel'ın bize gelmesinin takım içi huzuru bozacağı gibi bir hissiyatım vardı. Kimbilir, belki de böylesi daha iyi oldu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23326 : Bugün, 11:18:22 »
Cool story bro! 😎

Hiç story felan değil gerçeğin ta kendisi. Transferi netleştikten sonra benzer bir şey yazıyordum sildim sonra deli demesinler diye ama nigelı hafife almamak lazım aklı başka çalışıyor 15 hamle sonrasını görebilecek akıl var adamda kafasında yaşıyor sonra harekete geçiriyor. Hem hayalini kurduğum Nba'yi denerim tutturabilirsem devam ederim, olmazsa da sampiyonluk ve mvp apoletim var daha iyi kontrat alırım diye düşünmüştür bu puşt.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #23327 : Bugün, 11:57:21 »
McCollum-Nando
Guduriç-THT-Wilbekin
Pierre-Brandon Boston-Onuralp
Nigel-Jantunen
Sertaç-Bacot
Bango-Chris Silva

Aslında Bacot yerine Ömer Faruk, Jantunen yerine de biraz daha efektif birisini bulsak son derece güzel ve dengeli bir takım olacakmışız. İşte bu yüzden Nıgel çok iyi bir fırsattı. Şayet olsa birçok sorunu çözecekti. Madem olmadı önümüze bakmak lazım. Gidecekler belli. Zagars, Bacot, Wilbekin,  Soru işareti olanlar; Nando, Bango, Birch

Senenin kadro yapılanmasına şimdiden başlayıp iskeleti korumak ve 3 ekleme ile önümüze bakmak lazım. İşin sevindirici yanı Koç ile ilgili kafamız rahat.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23328 : Bugün, 12:19:43 »
Nigel Hayes Davis işi netleştiğine göre. Dante Exum ve Dario Sariç perdesi açılsın.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #23329 : Bugün, 12:34:41 »
4 gün önce Pana başkanı “Nigel Hayes-Davis için en iyi teklifi yapacaksın ve başka sebeplerden dolayı ‘hayır’ cevabı alacaksın" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Bilindiği üzere hayır demesinin ana nedeni Ataman. Hapoel'e yaklaşmasının ana nedeni de para başta olmak üzere İtoudis faktörüydü. Be demek oluyor ki Pana için Ataman out, İtoudis in. Yakında.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23330 : Bugün, 13:01:30 »
Itioudis hapoelin antrenoru su an ve nigel itioudis icin panayi tercih ediyor. Bu nasil bir senaryo. Panaya gelip panada nunn ile birlikte sampiyon olurlarsa ataman kalmayacak mi?  O zaman basarili olmayip atamani kovduracak. Valla iskender saglam fantezi yapiyorsun. Nigel akilli falan degil. Embesilin teki. Son yil allah var avrupanin sayili oyuncularindan oldu ve beni de yaniltti ama son yil haric hic bir zaman da elit bir oyuncu degildi bana gore. Yazdiklarim da duruyordur. 1 s, 1r ortalama icin nba yapip wave edildi herif. Bu rezilligi goze alacak kadar 15 adim ilerisini gordu yani. Onda o kadar beyin yok. Dusunceli bir herif olsa gezilerinde salak salak seyler paylasmazdi. Yalan yok gelse isterdim zira bizde alisik.oldugu bir klup ve koc ile basarili oldugu, el.ustunde tutuldugu bir kitlede tekrar basarili olabilirdi ama simdi nunn'in coplugunde nunn'dan fazla kazanacak ve liderlik taslayacak. Nunn de bunu hazmedecek. Umuyorum karisir beter olurlar. Tekrar diyorum bu herifin kariyeri bizden once hicti. Bizden sonra da nba'de hic olmaya devam etti. Biz haric son iki klubunden serbest birakildi. Su an bu paralari kazanmasini saglayan klubu bile silen bir beyinsiz. Ben bu adama akilli demem.
« Son Düzenleme: Bugün, 13:02:37 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #23331 : Bugün, 13:25:58 »
kenarda takımı kutlama yaparken çizgiye gidip mvp olmaya çalışan bi adam. sen o kadar eder misin abdülkerim.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #23332 : Bugün, 13:58:19 »
Itioudis hapoelin antrenoru su an ve nigel itioudis icin panayi tercih ediyor. Bu nasil bir senaryo...

Soru bana değil ama benzer şeyleri savunduğum için bu senaryo ile ilgili kendi düşüncemi açıklayayım.

Söylenenlere göre Ataman ile oyuncular arasında sorun var. Başkanları şimdilik bunu pek gündeme getirmese de geçenlerde yapmış olduğu istifa daveti ile üstü kapalı gündeme getirmiş oldu. Dediğiniz gibi olur da Pana şampiyon olursa elbette her şey olabilir ama şahsen bul oldukça zor görünüyor. Şu anki görüntüde Ataman'ın koltuğu sallantıda. Yarın bize karşı yenilirlerse bile kovulabilir ki sonraki iki maçları Paris ve Olimpiakos ile.  Sağı solu belli olmayan Paris'in ne yapacağı belli olmaz. Hadi onu kazansalar bile Oli karşısında alacakları bir yenilgi bile kovulmasına sebep olabilir.

Kısacası Nıgel'ın Ataman ile çalışmak istemezken sözleşme imzalamış olmasında bunlar da konuşulmuş olabilir.

Geçen yıl Pana başkanının Ataman ile uzun soluklu çalışma düşüncesi varken şahsen şimdi benzer düşüncede olduğunu zannetmiyorum.
« Son Düzenleme: Bugün, 14:00:58 Gönderen: Semazen »

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #23333 : Bugün, 14:07:07 »
Kişisel fikrim, Sloukas + Nunn + Hayes egolomaniasını Ataman yönetir, Itoudis meze olur...

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #23334 : Bugün, 14:15:04 »
Kişisel fikrim, Sloukas + Nunn + Hayes egolomaniasını Ataman yönetir, Itoudis meze olur...

Bu düşüncenize katılıyorum. Ataman'ın öyle bir yeteneği var ki geçmişte bunu çok gördük.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #23335 : Bugün, 14:22:06 »
Bu düşüncenize katılıyorum. Ataman'ın öyle bir yeteneği var ki geçmişte bunu çok gördük.
Hatta biraz da abartarak şöyle arttırayım; yukarıdaki 3'lüye Micic + James 2'lisini de ekle, Saras bunların hepsiyle başa çıkar. Ama olan saçlarına olur  :P

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23336 : Bugün, 15:29:31 »
Soru bana değil ama benzer şeyleri savunduğum için bu senaryo ile ilgili kendi düşüncemi açıklayayım.

Söylenenlere göre Ataman ile oyuncular arasında sorun var. Başkanları şimdilik bunu pek gündeme getirmese de geçenlerde yapmış olduğu istifa daveti ile üstü kapalı gündeme getirmiş oldu. Dediğiniz gibi olur da Pana şampiyon olursa elbette her şey olabilir ama şahsen bul oldukça zor görünüyor. Şu anki görüntüde Ataman'ın koltuğu sallantıda. Yarın bize karşı yenilirlerse bile kovulabilir ki sonraki iki maçları Paris ve Olimpiakos ile.  Sağı solu belli olmayan Paris'in ne yapacağı belli olmaz. Hadi onu kazansalar bile Oli karşısında alacakları bir yenilgi bile kovulmasına sebep olabilir.

Kısacası Nıgel'ın Ataman ile çalışmak istemezken sözleşme imzalamış olmasında bunlar da konuşulmuş olabilir.

Geçen yıl Pana başkanının Ataman ile uzun soluklu çalışma düşüncesi varken şahsen şimdi benzer düşüncede olduğunu zannetmiyorum.
Abi isin bir de itioudis ayagi var. Hapoel kimdir, eti budu nedir ki ilk senesinde antrenor kovacak. Hadi pana baskani manyak her seyi yapabilir. Burada bir cok degisken sirayla gerceklesmesi lazim. Olur mu olabilir ama ben nigel bunu hesaba katarak panayi secmemistir diyorum. Bildigin para icin gitti herif. Itioudis'i cok sevseydi hapoele biraz daha artirin ucreti size geleyim derdi. Hapoel de artirirdi ve orada basariyi kovalardi.

Nunn ve nigel ikilisi micic ve larkin ikilisine benzemez. Micic'i efes oncesi kim biliyordu yada istiyordu allah askina. Lafim sana degil benzetmeler ortusmuyor. Nunn da nigel da su asamada top seviyede adamlar yani olacak degil olmus adamlar ve nunn simdiden sosyal medyadan nigel'a postasini koydu. Burada nigel bizdeki gibi kaldirip kaldirip atarsa nunn tepkisini koyar. Bunu da goruruz hep beraber.