Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3416735 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23730 : 18 Nisan 2026, 17:06:31 »
Çıkan haberlerin aksine Fenerbahçe Beko'nun şu anda Kevarrius Hayes ile herhangi bir anlaşması ya da oyuncuya ilgisi bulunmuyor. Sarı lacivertliler EuroLeague play-off'larına odaklanmış durumda.

@EurohoopsTR

Eurohoops böyle dediyse şimdi ikna oldum demek ki ilgileniyoruz :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23731 : 18 Nisan 2026, 17:19:06 »
Bazı yabancı kaynaklar ignas sargiunas yazmış bi de. Al sana Avrupalı kısa hemen övmen gerek bu arkadaşı. :)

Şaka bi yana eğer doğruysa muhtemelen 5.kısa gibi planlanıyodur bu arkadaş

övemedim.
bence marciulionis o kısa.
rytas’tan bi litvanyalıyla ilgileniyoruz şeklinde peydah olmuştur duyum,
sallayan da sergiunas diye sallamıştır.
asıl isim marciulionis.

Tucker bu takımdan anca nba de ciddi rol alacağı teklif gelirse gider :) gerci iskenderin böyle birine takması iyi bi arada ilk zamanlar nigel a gömerlerdi sonra adamın geldiği yer ortada, o yüzden muhtemelen tht seneye mvp olacaktır:)

nigel’e ben değil, rahmetli mimar takıktı.
ben soykırım muhabbeti yaptığı için uyuz oldum.
sloukas’a da pankartı tutmadığı için uyuz olmuştum.
türk milliyetçisiyim ben.
bu tür konularda tarafım belli.

ama nigel geldiği dönem yazdıklarımı çıkarttırma bana şimdi. :)
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2026, 17:30:57 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23732 : 18 Nisan 2026, 17:22:05 »
forrest, brown, marciulionis, hoard, peters, oturu, hayes.

bunlar bana uyar.

bir de tht gitse müthiş olur.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #23733 : 18 Nisan 2026, 18:18:07 »
bence hayes bizim için ideal isim. hele de savunmadaki adam değişen tarzımız için. bi de oturu çekip oturu-hayes-melli yaparsak şahane olur.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23734 : 18 Nisan 2026, 18:56:08 »
övemedim.
bence marciulionis o kısa.
rytas’tan bi litvanyalıyla ilgileniyoruz şeklinde peydah olmuştur duyum,
sallayan da sergiunas diye sallamıştır.
asıl isim marciulionis.

nigel’e ben değil, rahmetli mimar takıktı.
ben soykırım muhabbeti yaptığı için uyuz oldum.
sloukas’a da pankartı tutmadığı için uyuz olmuştum.
türk milliyetçisiyim ben.
bu tür konularda tarafım belli.

ama nigel geldiği dönem yazdıklarımı çıkarttırma bana şimdi. :)
Bu Marciulionis kolsuzun önde gideni, öteki daha iyi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #23735 : 19 Nisan 2026, 14:36:31 »
Birch ve Bacot kesin gider. Silva ve Bango yazın belli olur. En az 2 pivot alıcaz her türlü.
Jantunen muhtemelen kalır ve 1 tane 4 numara alırız. Jantunen keşke gitse de 2 tane alsak.
Biberovic ve Bonzie kalacağı için 3 numara transferi beklemiyorum.
Hall, Milanoya gidecek, De Colo emekli olabilir ve Wilbekin ayrıldığı için en az 2 Nando ya göre 3 guard alırız. THT nba yapmazsa kesin kalır koç beğeniyor.
Zagars'ın yerine de yine bu tarz bi avrupalı düşük maaş guard gelir. Adı geçen Litvanyalılar bunun için ideal.

5 Numara için Hayes ve Oturu'nun ikisini birden almak güzel olur. 4 numara zaten Hoard olacak gibi Jantunen giderse Peters ta olabilir. Guardların biri Forest olacak diğeri şutör guard için Sterling brown ismi çıktı şut sorunu için iyi ekleme olur.

Kadroya yerli guard ve uzun eklemekte lazım.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23736 : 19 Nisan 2026, 20:34:15 »
Metu birkaç haftadır ispanya liginde çok etkileyici işler yapıyo, sakatlık sonrası piyasası normalin altına düşmüşken uygun maaşa alabilme şansı varken, hoardın arkasına şutor ve skorer bi forvet olarak ben olsam alternatif listesinde tepelerde yazardım. Geçen kış sakatlanmasa sözlü anlaşmaya varmıştık, sakatlanınca iptal olmuştu.

Hatta Belli bölümlerde kısa 5 lerle oynadığımızda 5noyu da yedekleyebilir fiziği oyun bilgisi buna elverişli.

Bilgisayar menejerlik oyunu olsa şahsen peters yerine metuyu almak isterdim gm olsam 😬

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23737 : 20 Nisan 2026, 01:48:52 »
Metu birkaç haftadır ispanya liginde çok etkileyici işler yapıyo, sakatlık sonrası piyasası normalin altına düşmüşken uygun maaşa alabilme şansı varken, hoardın arkasına şutor ve skorer bi forvet olarak ben olsam alternatif listesinde tepelerde yazardım. Geçen kış sakatlanmasa sözlü anlaşmaya varmıştık, sakatlanınca iptal olmuştu.

Hatta Belli bölümlerde kısa 5 lerle oynadığımızda 5noyu da yedekleyebilir fiziği oyun bilgisi buna elverişli.

Bilgisayar menejerlik oyunu olsa şahsen peters yerine metuyu almak isterdim gm olsam 😬
Gran Canaria’yı 1-2 aydır yakından takip ediyorum takım rezil durumda metu 2 maçtır iyi iş yapıyor ama yetmiyor şimdi baktım sezon sonuna kadar anlaşmış yazın gene boşa çıkar muhtemelen. sanki geçen yaz getirdik sağlık kontrolden geçti ama yazın serbest kalacak şekilde kontrat istedi bu yüzden transfer olmadı diye hatırlıyorum derdi nba miydi para mıydı emin değilim o dönem
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 01:51:14 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23738 : 20 Nisan 2026, 08:31:53 »
Gran Canaria’yı 1-2 aydır yakından takip ediyorum takım rezil durumda metu 2 maçtır iyi iş yapıyor ama yetmiyor şimdi baktım sezon sonuna kadar anlaşmış yazın gene boşa çıkar muhtemelen. sanki geçen yaz getirdik sağlık kontrolden geçti ama yazın serbest kalacak şekilde kontrat istedi bu yüzden transfer olmadı diye hatırlıyorum derdi nba miydi para mıydı emin değilim o dönem

Evet opsiyon istemiyodu bizde opsiyon koymak istemiştik. çünkü sezonun sadece son 3-4 ayı oynayabileceği için bayağı düşük bi maaşla gelecekti. Ucuza uzun süreli kontrat imzalayıp para kaybetmek istemedi.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23739 : 20 Nisan 2026, 10:09:10 »
Evet opsiyon istemiyodu bizde opsiyon koymak istemiştik. çünkü sezonun sadece son 3-4 ayı oynayabileceği için bayağı düşük bi maaşla gelecekti. Ucuza uzun süreli kontrat imzalayıp para kaybetmek istemedi.
Biraz mal gibi. İstemedi de ne oldu şimdi? Sezonu Gran Canaria'da, kim bilir kaç kuruşa tamamladı. Halbuki gelseydi en iyi koçla çalışığ en kalite maçlara çıkacaktı, biz de zaten performans veren oyuncunun kontratını hemen düzeltiyoruz, win-win olacaktı belki de. Mal bence.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23740 : 20 Nisan 2026, 12:33:18 »
Biraz mal gibi. İstemedi de ne oldu şimdi? Sezonu Gran Canaria'da, kim bilir kaç kuruşa tamamladı. Halbuki gelseydi en iyi koçla çalışığ en kalite maçlara çıkacaktı, biz de zaten performans veren oyuncunun kontratını hemen düzeltiyoruz, win-win olacaktı belki de. Mal bence.

Yine isteği oldu abi tek sezonluk kontrat aldı, bize geldi iyileşti takıma girdi derken istediği süreleri bulamazdı muhtemelen.

Bi de iyileşmesi tahmin edilenden uzun sürdü, yılbaşı gibi dönecek deniyodu ama dönüşü martı buldu. Bu esnada bi EL takımı ile imzalamadı aslında birkaç takımla görüştü de.

Tahminim Sezonun kalan 3 ayını rehabilitasyon gibi düşünüp iddiasız bi takıma gitti.

Muhtemelen orada form tutup, yine dikkat çekip El sıçramak isteyecektir. Zaten tekrar El döner zaten kesin yazın.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23741 : 20 Nisan 2026, 13:27:31 »
Yine isteği oldu abi tek sezonluk kontrat aldı, bize geldi iyileşti takıma girdi derken istediği süreleri bulamazdı muhtemelen.

Bi de iyileşmesi tahmin edilenden uzun sürdü, yılbaşı gibi dönecek deniyodu ama dönüşü martı buldu. Bu esnada bi EL takımı ile imzalamadı aslında birkaç takımla görüştü de.

Tahminim Sezonun kalan 3 ayını rehabilitasyon gibi düşünüp iddiasız bi takıma gitti.

Muhtemelen orada form tutup, yine dikkat çekip El sıçramak isteyecektir. Zaten tekrar El döner zaten kesin yazın.
Görelim bakalım boyunun ölçüsünü.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23742 : 20 Nisan 2026, 18:59:48 »
trent forrest isi tamam gibi.darisi jaylen hoard icin olsun.

trent forrestta jaylen hoardda fizikli,savasci atlet oyuncular ve elite seviyede bunlari yapan adamlar.

forrest-baldwin-tucker baya baya atlet yirtici oyuncular buraya 2 adet daha sutor ve yaratici oyuncu lazim.

justinian jessup iyi oyuncu sutu iyi penetresi var oyun gorusu iyi fizikli.

baldwin-forrest
tucker-x-jessup

x de mesela sterling brown olabilir.

uzunda ise melli ve silva disinda herkes gitsin.
silva yetenekli oyuncu bence her turlu kadroda kalsin.

oturu-melli-silva
hoard-x

x icinde sutor bir oyuncu eklemesi yeterli olur.peters istiyordum ama baya iyi kontrat almis milanodan.

dustin sleva bile olur jantunen yerine.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23743 : 21 Nisan 2026, 17:40:52 »
Bazı yabancı kaynaklar ignas sargiunas yazmış bi de. Al sana Avrupalı kısa hemen övmen gerek bu arkadaşı. :)

Şaka bi yana eğer doğruysa muhtemelen 5.kısa gibi planlanıyodur bu arkadaş

Yago nun habere göre sargiunas ve forrest bitmiş

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23744 : 21 Nisan 2026, 17:58:30 »
Madem bitti sıvamaya başlayalım sargiunas’ı hayırlı olsun bakalım tanıyan bilen vardır belki yada anıl anlatırsa dinleriz. 26 yaşındaymış ben çok genç sanıyordum doğrusu

https://youtu.be/43c0Ekwdijk?si=8qn9I5qidzkGTnsh
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2026, 18:00:42 Gönderen: Samet_GFB »