Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3416510 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23775 : 22 Nisan 2026, 18:05:39 »
Fenerbahçe Beko, Olimpia Milano ve Kızıl Yıldız, Baskonia'nın uzunu Mamadi Diakite ile ilgileniyor. (Backdoorpodcast)

📍 EuroLeague ortalamaları: 8.4 sayı 4.2 ribaund 1.2 blok (37 maç)
📍 İspanya Ligi ortalamaları: 9.1 sayı 4.3 ribaund 1.7 blok (26 maç)

Bu arkadaş sezonun özellikle son 3 ayı çok iyi istatistikler yaparak oynadı. Çaylaklığını atıp ligin oyun şekline sertliğine alışınca muhtemelen oyununu geliştirdi. Ama bence olsa olsa yedek uzun olur misal silva yerine gibi
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23776 : 22 Nisan 2026, 18:07:46 »
Ben bu elemandan felaket bi 3&D vibeı aldım, hayırlısı. Bir Hayes ve Hoard çeksek pota altı ciddi toparlanmış olur.

takımın sertlik ve atletizmi fena olmayacak gibi gözüküyo suanda ama hele hoard ve hayes de gelirse acayip kolsuz bi takım olcaz. 4 numaraya ve 2 numaraya nokta atışı 2 şutor eklememiz gerekecektir o senaryoda yoksa bazı maçlar fena kitlenebiliriz hucumda

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23777 : 22 Nisan 2026, 18:09:46 »
Bence uzun transferi için şapkadan sürpriz bi şekilde bolognanın uzunu diouf da çıkabilir. Bi ara ilgilendiğimize dair dedikodular çıkmıştı
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2026, 18:09:55 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23778 : 22 Nisan 2026, 18:15:21 »
takımın sertlik ve atletizmi fena olmayacak gibi gözüküyo suanda ama hele hoard ve hayes de gelirse acayip kolsuz bi takım olcaz. 4 numaraya ve 2 numaraya nokta atışı 2 şutor eklememiz gerekecektir o senaryoda yoksa bazı maçlar fena kitlenebiliriz hucumda
Aslında şu Diakite'nin üçlüğü de varmış, Hayes yerine o da olabilir gibi. Öte yandan Hayes'e bi sempatim var, parasının epey üstünde performans veren bi eleman bence ve bizim savunma tarzımıza cuk oturur. Hayes-Diakite-Melli yapıp 4'e de Hoard çekelim, şutör için de ya Jantunen'e bi sene daha fırsat verelim ya da Peters tarzı bi adamı Amerika'dan bulalım. Bana kalsa Bonga isterim ama Partizan gömü bulduğu için .ıkaramayız onu. Lyles da Real'de kalır bence. Doğru düzgün uzun bulmak ciddi iş, en azından savunması eksik olmasın 5 numaranın.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23779 : 22 Nisan 2026, 18:20:32 »
Aslında şu Diakite'nin üçlüğü de varmış, Hayes yerine o da olabilir gibi. Öte yandan Hayes'e bi sempatim var, parasının epey üstünde performans veren bi eleman bence ve bizim savunma tarzımıza cuk oturur. Hayes-Diakite-Melli yapıp 4'e de Hoard çekelim, şutör için de ya Jantunen'e bi sene daha fırsat verelim ya da Peters tarzı bi adamı Amerika'dan bulalım. Bana kalsa Bonga isterim ama Partizan gömü bulduğu için .ıkaramayız onu. Lyles da Real'de kalır bence. Doğru düzgün uzun bulmak ciddi iş, en azından savunması eksik olmasın 5 numaranın.

Abi bence jantunenden kurtulmamız iyi bi 5 no transferi kadar kritik.

ben ondan bi yol olacağını sanmıyorum. Düşük bi maaşla oynadığı için göndermesi de kolay oluur.

Jantunen yerine Adam akıllı şut atarken eli titremeyen güvenilir biri alınmalı bence

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23780 : 22 Nisan 2026, 19:15:43 »
petrusev & kabengele gibi bir rüya ikiliye sahipken, hoard ile ne işleri olduğunu çözemiyor olsam da, hoard’u dubai kapsın.

hayes zaten düşük maaşl.
diouf veya diakite gibi düşük maaşlı birini daha alıp, parayı 4 numaraya bağlayalım.

lyles’in istediği 3 milyonu masaya koyup, işi bitirelim.

lyles yıldız oyuncu, hoard ile falan kıyas edilmez.
skor üretmek için kendinden başkasına ihtiyaç duymaz lyles.
sırtı dönük kendi skorunu üretebilen oyuncumuz olsun.
nigel’in görevini bire bir lyles üstlenir.

forrest eğer hall yerine 3&D guard diye geliyorsa müthiş transfer.
oyun kurucu diye geliyorsa aynı ölçüde memnun olmam.