Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3418349 defa)

Samet_GFB ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23790 : Bugün, 13:44:02 »
Dün akşam izlediğim Mathews dağlara taşlara.  Aman uzak dursun.
Genel performansına bakmak lazım, tek maçla  değerlendireceksek her oyuncuyu yıldız veya çöp yapmak mümkün.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23791 : Bugün, 14:29:55 »
Talen Horton-Tucker: "Eğer bu yıl MVP'yi kazanamazsam belki gelecek yıl kazanırım diye umut ediyorum."  "

Kalıyor diyebiliriz herhalde

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #23792 : Bugün, 16:08:03 »
Tht kalıyor anlaşılan hayırlısı olsun. Zaten kontratı vardı opsiyon kullanılmış anlaşılan. Baldwin Tht Forest ın yanına Sterling Brown gibi bi şutör şart. Obst keşke sözleşme uzatmasaydı tam ihtiyacımız olan oyuncuydu.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #23793 : Bugün, 16:23:46 »
Üç tane uzun ile adımız çıktı son bir kaç ayda diouf-hayes-diakite bu üçünden hayes’i seçerdim ben olsam diğer iki isimde potansiyele sahip ama hayes’in euroleague tecrübesi oynadığı takımlardaki rolü bize daha uygun geliyor bana özellikle savunma kısmında yaptıkları. Herkesin bildiği gibi uzunlardan skor katkısı alamıyoruz diğer uzun skor katkısı yapacak biri mi olacak özellikle çembere yakın bitirebilecek biri mi yoksa gene savunma yönü ağır basan bir uzun mu onu kestiremiyorum sanki Saras çok önemsiyor gibi geliyor bana uzunların skor katkısını

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23794 : Bugün, 17:35:57 »
oturu olmayacak belli ki.
diakite ve hayes gelsin bari.
ama bunların ikisi de lyles’in 5 numaraları.
hoard ile olmaz ikisi de.
4 numaraları lyles ve metu yapıp, 5 numaraları hayes ve diakite yapmak güzel olur.

wade - forrest - xxx
tht - brown - sargiunas
tarık - colson - onuralp
lyles - metu - yiğitcan
hayes - diakite - melli
« Son Düzenleme: Bugün, 17:37:47 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #23795 : Bugün, 19:34:26 »
Lyles için real madrid le yarışamayız maaş olarak. Lyles hayali kurmayalım boşuna. O seviye maaşları biz vermiyoruz.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #23796 : Bugün, 19:59:52 »
Lyles için real madrid le yarışamayız maaş olarak. Lyles hayali kurmayalım boşuna. O seviye maaşları biz vermiyoruz.
Madrid çıkacak mı oda belirsiz zamanında poierier’de tavares’e yakın istedi madrid çıkmamıştı birde geçen sene micic nigel için verdiğimiz maaşlar vardı bunları ne zaman kullanacağız adam gibi bir 4 numara çeksinler sezon içi transfer beklemekten bıktım doğrusu

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #23797 : Bugün, 21:42:49 »
Madrid çıkacak mı oda belirsiz zamanında poierier’de tavares’e yakın istedi madrid çıkmamıştı birde geçen sene micic nigel için verdiğimiz maaşlar vardı bunları ne zaman kullanacağız adam gibi bir 4 numara çeksinler sezon içi transfer beklemekten bıktım doğrusu
Tavares olduğu için çıkmadılar yedek 5 numaralarıydı. Lyles zaten muhtemelen temmuz sonuna kadar nba bekler öncelik.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #23798 : Bugün, 22:36:26 »
Tavares olduğu için çıkmadılar yedek 5 numaralarıydı. Lyles zaten muhtemelen temmuz sonuna kadar nba bekler öncelik.
Bende farkındayım porier’e göre pozisyonlarının farklı olduğunu ama bu sene basketnews açıkladığı maaşlarda bizle real arasında 2-3 milyon fark vardı diye hatırlıyorum yani realde çok çıkmıyor maaş bütçelerinde anladığım kadarıyla. Dediğin gibi nba kovalar rahatta 10 ve üzeri rotasyon oyuncusu olur takımların ben şaşırmıştım buraya gelmesine
« Son Düzenleme: Bugün, 22:36:54 Gönderen: Samet_GFB »