Bence şahsi fikrim tabi bu Senin begendiğin kadrolara yazdığın oyun kurucuların hemen hepsinden bikaç gömlek iyi oyuncu. Üstelik senin avrupalı guard fetişine de uygun.😬 Misal baldwinle yanyana oynasa oyunu daha da başka bi seviyeye çıkar, zalgiris gibi mutevazi takımı nerdeyse ilk 4 e sokacaktı.
Forresti aldığımız için ben başka oyun kurucu alacağımızı sanmıyorum. Bi şutor guard daha alırız bence. Bide olsa olsa zagars tarzı belki bsl de oynayacak düşük maliyetli bi guard alırız en fazla
ben eski kafayım bro. oyun kurucu deyince kendi oynayan değil, takım arkadaşlarının performansını yükselten oyuncuları tercih ediyorum. maç başına 15 top kullanan adam bence oyun kurucu değildir.
misal nando ilk maçta çok kötü şut attı ama +25 yazmış sahada olduğu 16 dakika.
bir takımın hücumda topu yere vurma sayısı ile oynadığı oyunun kalitesi ters orantılıdır.
ne kadar çok dripling yapıyorsan, o kadar yavaş hücum edersin ve kolay savunulursun.
az dripling yapan, takımın pas trafiğini hızlandıran, herkesi oyuna dahil eden oyun kurucu benim avrupalı guard derken kastettiğim.
yoksa walkup da avrupalı bana kalırsa, strazel de, chris jones da (siyah olmalarına rağmen).