Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3479201 defa)

Tom Hanks ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23955 : Bugün, 18:10:08 »
Tucker'la ateşkes mi yaptın

ateşkes çift taraflı olur, ben kendim teslim oldum. :)
piyasanın darlığı, rakamların geldiği nokta ve ncaa saçmalığı düşünülünce,
elit oyuncuya ulaşmak çok zorlaştı.

iyi oyuncu çok var, elit kısa 4-5 tane var toplamda,
bunların 2 tanesi bizim oyuncumuz.
eldekinin değerini bilmek lazım.

hapoel, dubai falan eşek yüküyle para harcıyorlar ama baldwin ve tht ayarında guard yok piyasada alabilecekleri.
bizde 2 tane var.

baldwin-tht-tarık

pozisyonunda ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olan 3 oyuncuya sahibiz.
kimin kaç para harcadığı, kimi aldığı hiç önemli değil bu durumda.
eldekileri kaybetmeyelim yeter.

hall gider forrest gelir, colson gider başkası gelir.
bunlar yeri kolay dolacak oyuncular.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23956 : Bugün, 21:28:16 »
Şiddet savunulamaz ama nasıl savunuyorlar oyuncularını.Öyle anlatıyorlar ki dışarda çok efendi kimseye zarar vermiyormuş.E Bülent Uygunda efendiydi sahada yapmadığı çirkeflik kalmazdı.İnsanları asla tipten yargılamam am Torreirada tam serseri tipide var yani.O arka mahalledeki bitirimler.

A atıyor.Mahmut Uslu basketbolden gelmiş fena yöneticilik yapmamıştı.En büyük hatası sezon devam ederken Aydın Örs gibi son derece beyefendi birini küstürmüş Tanjeviçi getirmişti gizli görüşülmüş.Ömer Aşık krizinide iyi yönetemedi.Ama Atamana verdiği ayar unutulmaz.Sen kimsin Serdar Ali sana cevap versin.Mahmut Uslu Aziz Yıldırım döneminden aynı Özbağ gibi sevdiğim yöneticilerindendi.

Sıkıntı SAÇ'ta değil, sıkıntı SAÇ'ın ağzına bakan zerzek güruhta. Geçen sallamış gene, Can Bartu'yu FBTV'den Aykut Kocaman kovdurmuş. Can Bartu'nun eşi çıkıp açıklama yapmış, böyle bir şey yok diye. Hala bu herifin olduğu programları izleyen geri zekalı bir güruh var ve Kadıköy'ün anasını sikip atan da onlar.