"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
Ertan Ürkmez ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forrest olmaz bizde.Kaç kere denedik Bask ekibinden.Az Henry tuttu ondada yasaklı madde çıktı başka yerde.Diyorum o cazgır hanımefendi bille amigo olarak alınmaz.
siktir edin transferi falan.son f4’u iyi izleyin.uzun süre f4 göremeyeceksiniz camia evlatlrıyla. ömer onan ve erdem can hayırlı olsun.
Aziz Yıldırım dün basketbolun başına Ömer Onan'ın geçeceğini söyledi. Şimdi yönetim kurulu listesi açıklandı Ömer Onan yok. Herkes şu an ki Cem Ciritçi gibi olmasını bekliyordu ama yönetim kurulu listesinde olmadığına göre Derya nın yerine gelecek demektir. Bu işe Saras'ın nasıl tepki vereceğini merak ediyorum.
... yönetim kurulu listesinde olmadığına göre Derya nın yerine gelecek demektir. ...
...Derya Yannier de Saras da bizimle en az 2 yıl daha...
İki gün önce yaptığı konuşmada "...Futbol aklı konusunda eski sporculardan bir danışma kurulumuz olacak. Aynı şekilde basketbolda da Ömer Onan gelecek. Bütün branşlarda kulübün içindeki çocuklarımıza, değerlerimize sahip çıkacağız. Onları görevlendireceğiz" böyle bir açıklaması var. Şahsen ben bunu Derya Yannier'e bir mesaj olarak algıladım.