Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3502185 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #24075 : 25 Mayıs 2026, 13:25:35 »
Dubai basketten cacık olmaz.Bu yıl ki iyi kadrolarına ekleme yapmak yerine yeniden takım kurdular.Monako takımı yer değiştirdi.Bu organizasyondan cacık olmaz.Neyse ırkçılık yok bizde.Sportif bakıyorum.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2026, 13:26:33 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #24076 : 25 Mayıs 2026, 14:28:33 »
Hapoel Tel-Aviv wants to add a top PF for next season.

The Israeli team is very interested in Trey Lyles and has offered a contract of about $3M for next year.

He’ll be a free agent in June.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #24077 : 25 Mayıs 2026, 17:59:13 »
Hapoel Tel-Aviv wants to add a top PF for next season.

The Israeli team is very interested in Trey Lyles and has offered a contract of about $3M for next year.

He’ll be a free agent in June.

Bizimkiler heralde bütçe ve isim sponsorluğu hatta yönetim kadrosu belli olmadığı için beklemede, haliyle tren de kaçıyor oyuncu kalmayacak yine Avrupa pazarında yöneleceğimiz yer de malum. Bacot'lar hafiften canlandı gözümde. Oly şampiyon olmasına rağmen mevcut rotasyonuna Montero ve Codi Miller'ı alarak daha sezon başlamadan psikolojik üstünlüğü şimdiden aldı bile. 12 kişilik rotasyonuyla ezici üstünlük kurabilir seneye. Brooks veya Lyles'tan birini alamazsak seneye ümit bağlamayacağım takıma.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #24078 : 25 Mayıs 2026, 19:52:29 »
Bizimkiler heralde bütçe ve isim sponsorluğu hatta yönetim kadrosu belli olmadığı için beklemede, haliyle tren de kaçıyor oyuncu kalmayacak yine Avrupa pazarında yöneleceğimiz yer de malum. Bacot'lar hafiften canlandı gözümde. Oly şampiyon olmasına rağmen mevcut rotasyonuna Montero ve Codi Miller'ı alarak daha sezon başlamadan psikolojik üstünlüğü şimdiden aldı bile. 12 kişilik rotasyonuyla ezici üstünlük kurabilir seneye. Brooks veya Lyles'tan birini alamazsak seneye ümit bağlamayacağım takıma.
Ülker gelecek deniyor şubeninde kendi geliri var beklememeleri lazım seçimi murat ülker ile her iki adayda çalışır.

Derrick Alston haberleri dönüyor twitterda anlaşmışız diye bilmiyorum ne kadar doğru

——————————————————————-
Ek bilgi de kendi bildiğim kadarıyla ben ekliyim; Ülker, Beko’nun verdiğinin aynısını verecek.
Genel bütçe artışı ise başkanlık seçimine bağlı demiş
@erennocaak

Başka bir hesapta Beko 5 veriyordu Ülker daha çok verecek ama 10’dan az demiş

@odinerites

« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2026, 20:10:08 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #24079 : 25 Mayıs 2026, 20:23:56 »
Ülker gelecek deniyor şubeninde kendi geliri var beklememeleri lazım seçimi murat ülker ile her iki adayda çalışır.

Derrick Alston haberleri dönüyor twitterda anlaşmışız diye bilmiyorum ne kadar doğru

——————————————————————-
Ek bilgi de kendi bildiğim kadarıyla ben ekliyim; Ülker, Beko’nun verdiğinin aynısını verecek.
Genel bütçe artışı ise başkanlık seçimine bağlı demiş
@erennocaak

Başka bir hesapta Beko 5 veriyordu Ülker daha çok verecek ama 10’dan az demiş

@odinerites

Derrick Alsotn fena topçu değildi, Acy Earl'le beraber Telekom'u finale taşımışlardı ama çakmıştık. Biraz yaşlı ama sanki. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!