Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3615466 defa)

efeovic, Umut (+ 1 Gizli) ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #24645 : 28 Haziran 2026, 13:36:24 »
İnşallah yıllardır hasret kaldığımız uzun performansını sergiler, istatistikleri ışık veriyor.
Sağ elli Anthony Randolph vibeı veriyor eleman, bence olacak bundan.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #24646 : 28 Haziran 2026, 13:44:11 »
Wade-Forrest-Larkin
THT-Sargiunas
Tarık-Shields-Onuralp
Key-Jantu
Melli-Bingham-Silva

Gelecek topçuyu çok merak etmekle birlikteepeydir bu şekilde sülalem raad modunda transfer dönemi görmemiştim. Eline sağlık emeği geçenlerin.

Geçen sene Jantu'da yanıldım, Avrupa şampiyonası performansı sebebiyle "büyük hırszlık olacak" dedim ama halen umutluyum. Fakat bu sene Bingham bence bu rolü alacak.

Koç Bingham'ı 4 gibi düşünüyor olabilir mi?  Birşey bildiğimden değil de öyle bir ihtimal olabilir mi diye yazdım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #24647 : 28 Haziran 2026, 13:44:50 »
Key-Jantu
Melli-Bingham-Silva

Bu bölgeye 6.yabancı almak çok şişirir orayı, Jantu veya Silva'dan biri giderse ki bence gitmeli yıldız bir uzun alınmalı oraya.

5 kişiden 3 tanesi eurocup oyuncusu. 3 uzun transferi de yapsak şişlinlik olmaz bence.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #24648 : 28 Haziran 2026, 13:49:22 »
Koç Bingham'ı 4 gibi düşünüyor olabilir mi?  Birşey bildiğimden değil de öyle bir ihtimal olabilir mi diye yazdım.
Highlightlardan gördüğüm kadarıyla oynar gibi duruyor. Atletizmi ve gereken diğer nitelikleri mevcut.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #24649 : 28 Haziran 2026, 16:31:22 »
Highlightlardan gördüğüm kadarıyla oynar gibi duruyor. Atletizmi ve gereken diğer nitelikleri mevcut.

Ankette 4 gelsin işaretledim ama bu mümkünse perde kalitesi yüksek, sırtı dönük bitirebilen, iç dış pas kalitesi yüksek bir 5 numara ilaç olur gibi geldi 🤲

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #24650 : 28 Haziran 2026, 19:25:35 »
Veteranlar Larkin-Shavon dışında net transfer yok.Bingham Eurocuptan gelen bir oyuncu hala Udohun yerini dolduramadık az Birch sağolsun 4lü finaldeki perfonmansıyla şampiyonluğu getirdi.Forrest daha önce açıkladım umarım bu kez basklılardan aldığımız oyuncudan randıman almayı başarırız.A Dubai Asvelin şişrme kadrolarından korkmuyorum saygı duymakla beraber rakipler olağan şüpheliler her zaman.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2026, 19:26:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #24651 : 28 Haziran 2026, 23:02:38 »
Veteranlar Larkin-Shavon dışında net transfer yok.Bingham Eurocuptan gelen bir oyuncu hala Udohun yerini dolduramadık az Birch sağolsun 4lü finaldeki perfonmansıyla şampiyonluğu getirdi.Forrest daha önce açıkladım umarım bu kez basklılardan aldığımız oyuncudan randıman almayı başarırız.A Dubai Asvelin şişrme kadrolarından korkmuyorum saygı duymakla beraber rakipler olağan şüpheliler her zaman.

Shane, Shavon ve Key net transferler ilk 5'te yer alacak isimler ve gayet de yeterli bir durum daha kaç net transfer yapacağız oldu olacak tüm kadro net adamlarla dolsun;) zaten hali hazırda kadroda 4 net isim var. Biraz kadromuzda işçimiz yan rollerimiz de olsun. Şu an net bir 4'e ihtiyacımız var o isim de Lyles veya şu an basında isim çıkmadığına göre Nba'den düşecek oyuncuları bekliyoruz. Yönetim şu transfer döneminde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #24652 : 29 Haziran 2026, 05:42:51 »
Wade-Forrest-Emre??
THT-Sargiunas-Larkin-Melih
Tarık??-Shields-Onuralp
Key-Jantu-Metecan???
Melli-Bingham-XXX (Silva.... gercipek kayki veremedi, hoca gitsin derse sasirmam)

Burada pota altinda Key-Melli tam anlamiyla tamamlayici olacaktir. Hucumda ve savunmada pozisyon degisebilir bu da Melli yi rahatlatir.

4 Numarada Shields de sure alabilir biraz ama .... yinede eksik olan 4 numara olacak gibi.

Tarik hala soru isareti bence. Onun durumuna gore son oyuncu 4-5 yada 3-4 oynayacak bir yabanci alinacaktir.

Omer Faruk isinin artik boku ciktigindan, Metecan yerine de Yigitcan takviyesi de dusunulebilir.
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2026, 05:45:34 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #24653 : 29 Haziran 2026, 10:06:13 »
Wade-Hall
Tht-(Nando)
Tarık
Melli-Jantunen
Birch

Koca sezonda neredeyse 7,5 kişi ile oynadık. Colson, Silva, Metecan, Onuralp zaman zaman mecburiyetten oynarken; Zagars, Melih, Emre kağıt üzerinde olup parkede olmayan isimlerdi.

şimdiye baktığımızda ise

Wade-Forrest-
THT-Larkin-Sargiunas
Tarık-Shields
Key-Jantunen
Melli-Bingham-(Silva)

kadrosu ile gece ile gündüz gibi farkımız var.  Tek handikap büyük çoğunluğun hemfikir olduğu 4 numara. Jantunen/Lyles değişikliği veya olmadı Jantunen önüne Lyles transferi parçayı eksiksiz hale getirir. Aslında gönül ister Silva yerine şöyle Tornike Shengelia tarzı birisi olsun. Ama öyle birisini bulmak zor olduğu için macera aramaktansa Silva ile devam etmeyi tercih ederim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #24654 : 29 Haziran 2026, 10:20:49 »
bu takımda hem jantunen hem silva birlikte kalamaz. mantığa ters. ya ikisinden de çıkıp oraya adam gibi 4 ve 5 alacağız. ya da birindfen çıkıp diğerine şans vereceğiz. çıktığımız elemana göre de yerine aldıklarımız gibi net bir oyuncu alacağız diye düşünüyorum. başka türlü düşünemiyorum.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #24655 : 29 Haziran 2026, 10:58:59 »
Jantunen takımda kalacak. Silva ya teklif gelirse değerlendirilecek.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #24656 : 29 Haziran 2026, 11:29:38 »
Jantunen takımda kalacak. Silva ya teklif gelirse değerlendirilecek.

Jantunen önüne Lyles veya benzer birisi, Silva yerine de daha kaliteli bir isim bulabilirsek Euroleague tarihimizin en başarılı transfer dönemini geçireceğiz.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #24657 : 29 Haziran 2026, 11:30:32 »
Şimdi de mirotic ismi çıktı

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #24658 : 29 Haziran 2026, 11:37:41 »

Çok isterim.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #24659 : 29 Haziran 2026, 11:45:22 »
Oyuncu ile ilgilenen kulüpler: Fenerbahçe, Anadolu Efes, Beşiktaş, Partizan, Hapoel ve Maccabi.