Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3682414 defa)

tembelhayvan, kumral26, Samet_GFB, BenFener46 ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25230 : 17 Temmuz 2026, 19:48:22 »
melli ve larkin kabul edilebilirken clyburn ve mirotic eklemek bence çok büyük hata olur.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25231 : 17 Temmuz 2026, 20:20:28 »
Deck/biracılar ve campazzo/pao iddiaları yalanmış. Piyasa bu kadar darken ve tüm iyi oyuncular artık yeni kontratlar yapmışken iskelet 2 oyuncusunu rakiplerine gönderecek kadar kafayı yemiş olamaz madrid yönetimi. Özellikle de campazzo konusunda...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #25232 : 17 Temmuz 2026, 20:28:37 »
deck uymaz.
ısrarla mirotic diyorsun, duyum değilse umutlandırma insanı durduk yere.
Benim duyumla işim olmaz kardeşim, uygun oyuncu yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #25233 : 17 Temmuz 2026, 21:02:01 »
Sürekli sakatlanan Shavon Larkine birde Clyburn eklendi.Kadro cidden okeye döndü tempolu oynayan bir takımız.Forrest kapalı jutu Bingham.Bekleyip göreceğiz.Umarım yanılırım kağıt üstünde kısalar yakıyor ama işte bizde gördüğümüz olası sıkıntıları yazdım.

“Sürekli sakatlanan” Shavon son iki sezon EL’de 63 maçta forma giydi. Toplam maç sayısı 72 :) Neredeyse %90’luk bir orana tekabül ediyor. Bir şey yazıyorsun bari araştır da yaz…Bir önceki sezonda de 29/34 gibi bir oranı var.

En çok maç kaçırdığı sezon 4 sezon önce…

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25234 : 17 Temmuz 2026, 21:25:21 »
Tom, samimiyetle soruyorum. Bırak boşver mevcut takımı, bana hali hazırda kontratlı ya da kontratsız, avrupada ya da Nba de, faal durumda olan ve sakatlık problemi yaşamadığını bildiğimiz bir 10 kişilik rotasyon kurar mısın. Amasız fakatsız senin tam gönlüne göre olsun. Hiç muhalefet damarının çatlamayacağı, "TAMAMDIR" bu kadroya bir kelimelik lafım olmaz dediğin 10 kişilik rotasyon yazar mısın lütfen?

#1 (PG) - ............ / ....................
#2 (SG) - ............ / ....................
#3 (SF) - ............ / ....................
#4 (PF) - ............ / ....................
#5 (C)  - ............ / ....................
Cevap veremez, benim tüm sorularımı cevapsız bırakıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #25235 : 17 Temmuz 2026, 22:13:15 »
Elinde melli gibi yaş almış usta varken back-upını almak hatalı transferdir.Ben Sarasın Clyburnü istediğini sanmıyorum.Mellinin arkasına daha dinamik isim alınmalıydı.2 ssene önce ciddi sakatlık geçirdi. Shavon.Yinede transferkrden memnunum. kağıt üstünde Clyburn hariç olmadı hayırlısı diyorum.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2026, 22:15:53 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #25236 : 17 Temmuz 2026, 23:23:57 »
Elinde melli gibi yaş almış usta varken back-upını almak hatalı transferdir.Ben Sarasın Clyburnü istediğini sanmıyorum.Mellinin arkasına daha dinamik isim alınmalıydı.2 ssene önce ciddi sakatlık geçirdi. Shavon.Yinede transferkrden memnunum. kağıt üstünde Clyburn hariç olmadı hayırlısı diyorum.

Melli'nin backup ı olduğunu mu iddia ediyorsun Clyburn'ün? Yıllar önce Beyaz futbolda derbi muhabbeti yapılmıştı. Ahmet Çakar Fb Gs maçı dışındaki tüm derbilere derbicik deyip dururdu Sinan Engin'i sinir ederdi. Bunun üzerine Sinan Engin'in Ahmet Çakar için kullandığı bir kelime vardı, o kelime aklıma geldi sebepsiz ama söylemeyeceğim

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #25237 : 17 Temmuz 2026, 23:58:24 »
Hayırlısı her transferi onaylamak zorundaymıyız.Daha ileri gidiyorum sezon otrtasında gönderme ihtimalimizin çok yüksek olduğunu iddia ediyorum Clyburnun.Bu kadar iyi giden transfer döneminde  mutllaka hatalı iş yapıyoruz.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2026, 00:00:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #25238 : 18 Temmuz 2026, 01:20:57 »

Adamı bizzat saras istemiş. Saras hep doğru kararlar vermiyor zaten 3 yıldır öğrendik. Silvanın kalması kararı da hatalı mesela bu yıl bence. Beğenmediğiniz bi şey olunca saras istememiştir demeyi bırakın artık. Saras ta insan evladı.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2026, 01:21:18 Gönderen: donmezsefa »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #25239 : 18 Temmuz 2026, 02:41:21 »
Adamı bizzat saras istemiş. Saras hep doğru kararlar vermiyor zaten 3 yıldır öğrendik. Silvanın kalması kararı da hatalı mesela bu yıl bence. Beğenmediğiniz bi şey olunca saras istememiştir demeyi bırakın artık. Saras ta insan evladı.
Saras istemedi demek Saras'a hakaret zaten farkında bile değil.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #25240 : 18 Temmuz 2026, 03:01:32 »
Gelen ve gidenlere tek tek bakıldığında müthiş bir transfer dönemi oldu. Tarık harici her gidenin daha iyisini aldık. Sadece Tarık'ın gidişi kötü oldu (ki ona da yapılabilecek bir şey yok, 2 milyon kazandırarak gitti çocuk)

Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

Tarık
Bacot
Wilbekin
Bango

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #25241 : 18 Temmuz 2026, 07:25:55 »
Şutu olan 4,5 lazım şu takıma 2 yüzü keskin bıçak bir takım kurduk ilk sekizin dışınada demir atabiliriz
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2026, 07:28:36 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #25242 : 18 Temmuz 2026, 08:20:37 »
Y ane hakarreti kim kime hakaret etmiş tahmin ediyorum.Tepki var Yusuf Erboy gibi çoğu fenomen taraftar programları bile tepki vermişken anlamsız transfer.Ömer Onanını olduğu yerde herşeyi beklerim oda ikna etmiş olabilir.Clyburn yanıltır bizi umarım ama burda bile temkinli yaklaşan taraftarlar var.

Colson gibi varını yoğunu ortaya koyan dinamik oyuncunun gitmesi çok kötü oldu.Kişisel sıkıntıları var dendi ailevi ama.Baya iyi oyuncu Bonzie.

« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2026, 08:24:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #25243 : 18 Temmuz 2026, 09:47:08 »
Gelen ve gidenlere tek tek bakıldığında müthiş bir transfer dönemi oldu. Tarık harici her gidenin daha iyisini aldık. Sadece Tarık'ın gidişi kötü oldu (ki ona da yapılabilecek bir şey yok, 2 milyon kazandırarak gitti çocuk)

Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

Tarık
Bacot
Wilbekin
Bango

Hall ve Birch dışında katılıyorum. Şu anda. Bugün için hem forest hem Bingham daha ileride değil ama umarım o çıkışı yapıp öne geçerler
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #25244 : 18 Temmuz 2026, 13:00:10 »
Bu yılın en müspet transferi Key.Bu arkadaş iyi çok seveceğiz ve muhtemelen nba yoluna kurban vereceğiz.Bu transfer en iyi transferimiz. :) ;)
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2026, 13:00:42 Gönderen: Tom Hanks »