Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3681516 defa)

ETIRYAK ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25320 : 25 Temmuz 2026, 12:42:02 »
Gene söylüyorum hoca istiyorsa ben sıvarım. hoca geçen seneden sonra yoğurdu üfleyerek yedi bu sene. onu araştırmadan alır mı?

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #25321 : 25 Temmuz 2026, 12:45:06 »
Gene söylüyorum hoca istiyorsa ben sıvarım. hoca geçen seneden sonra yoğurdu üfleyerek yedi bu sene. onu araştırmadan alır mı?

Bir bacot değil …. Vereceği en kötü katkıda bile gözün kapalı 5-6 dakika tutarsın sahada
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #25322 : 25 Temmuz 2026, 16:38:37 »
Dün can işbakan youtube yayınında anlatmış izlemedim ama yayından kesitleri twitterda okudum.

Saras geçtiğimiz sezonki clyburn için barçadan çok ciddi olumlu referanslar almış içeriden. Birincisi soyunma odası tavırları hakkında ciddi olumlu referanslar geri bildirimler varmış barçanın idari ekibinden.

Diğer noktada geçen sezonki savunma istatistikleri ve savunma eforu konusunda mevcut verilerinden çok memnunmuş.

Bakalım bizdeki performans ve tavırları nasıl olacak. Ama ben arka planda çıkıntılık yapıp sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum, bi tek saha içi savunma konusunda problem yaşatır mı ondan şüpheliyim onu çözmek de hocanın işi olacak. Biz savunma ile beslenen güçlenen bi takımız sonuçta
Biraz düşündüm ve memnunum ben bu işten. Üstelik acayip bi esneklik katıyor, hem 3 hem 4'ü hakkıyla oynadığı için. Saras faktörü de zaten işin özeti olmuş.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #25323 : 25 Temmuz 2026, 17:05:54 »
Biraz düşündüm ve memnunum ben bu işten. Üstelik acayip bi esneklik katıyor, hem 3 hem 4'ü hakkıyla oynadığı için. Saras faktörü de zaten işin özeti olmuş.

Ben hâlâ temkinliyim ama bi yandan da şöyle düşünmek lâzım. Will 36 yaşına geldi, önünde max 2 yıl daha var oynayacağı. Artık fazlasıyla olgundur diye düşünüyorum, bu saatten sonra çıkıntılık yapmak, düzen dışı oynamak gibi olaylara girmek yerine, kariyerinin sonunda Euroleague şampiyonluğu yaşamayı tercih eder herhalde. Bireysel oyuna soyunmak ona bir şey kazandırmaz, takım düzenine uygun oynamak kupa kazandırır.

Zekâ özürlü değilse o da bunu görüyordur bu yaşta. Saras'ın vereceği role uyacaktır umarım, hepimiz kazanırız. Uymazsa kendi kaybeder, sene ortası şutlar Saras ''seninle mi uğraşıcam ben'' diyerek.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25324 : 25 Temmuz 2026, 18:25:00 »
Şutör 4 numara+ Ömer Faruk la transferi kapatsak keşke. Yapamazsa da yeni yılda Silva yi sutlayip iyi bir 5 düşürürsek gelsin 3. Kupa.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #25325 : 25 Temmuz 2026, 18:40:51 »
Toko da dubai ye gitti

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #25326 : 25 Temmuz 2026, 19:23:18 »
Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Basketbol için bütçeyi büyütüyor.

Geçtiğimiz sezon 35-37 milyon Euro seviyesinde olan basketbol bütçesinin artırılması yönündeki, Basketbol Şube Sorumlusu Ömer Onan’ın sunumu yönetim tarafından kabul edildi. Yeni sezon bütçesi yaklaşık 45 milyon Euro olacak.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Chobani Grubu ile basketbol şubesi üzerine de bir görüşme gerçekleştirildi. Şimdilik somutlaşmış bir gelişme bulunmasa da, önümüzdeki günlerde bu temasların sürpriz bir iş birliğine dönüşme ihtimali konuşuluyor.”

(Sercan Hamzaoğlu)

Aynen ondan 1 milyona clyburn çekiyoruz 45 nedir ya uçma
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2026, 19:24:33 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25327 : 25 Temmuz 2026, 19:27:15 »
hem ülker hem chobani sponsor olsun bir formaya biri isme

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25328 : 25 Temmuz 2026, 19:53:54 »
Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Basketbol için bütçeyi büyütüyor.

Geçtiğimiz sezon 35-37 milyon Euro seviyesinde olan basketbol bütçesinin artırılması yönündeki, Basketbol Şube Sorumlusu Ömer Onan’ın sunumu yönetim tarafından kabul edildi. Yeni sezon bütçesi yaklaşık 45 milyon Euro olacak.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Chobani Grubu ile basketbol şubesi üzerine de bir görüşme gerçekleştirildi. Şimdilik somutlaşmış bir gelişme bulunmasa da, önümüzdeki günlerde bu temasların sürpriz bir iş birliğine dönüşme ihtimali konuşuluyor.”

(Sercan Hamzaoğlu)

Aynen ondan 1 milyona clyburn çekiyoruz 45 nedir ya uçma

Çok sinsi tehlikeli tetikçi biri bu şişko botoxlu, böyleleri oldukça kulubun başka düşmana derde ihtiyacı yok.

İleride futbolun limitleri bütçeleri vs dert olunca klasik erkek basketi milletin ağzına sakız edecek. Sözde 45 milyon harcamışız ya o yüzden transfer gelmiyo olacak adı, kendince bölücülük yapacak taraftarın içinde.

Seçim zamanı açıklanmış resmi dökümanlar var erkek basketin 25/26 bütçesi 29 küsür milyon euroydu. Hatta aziz yıldırım seçim kampanyasında da bunu belirtmişti. Yaklaşık 1 milyon bi açık varmış erkek baskette o da sorun olmaz. Ömer onan da rekabetci olmak için bütçeyi 4-5 attıralım diye bilgi verdi bunu da değerlendiricez gereken neyse yaparız demişti.

Bu sezon özelinde planlanan bütçe 34-35 civarıydı daha bu bütçelere zaten erişmedik. Yüksek maliyetli bi transfer gelmezse zaten bu bütçenin altında bi bütçe ile sezona giricez yüksek ihtimal. Tabi kışın ekstra hamleler olur ekstra paralar harcanır o zaman bütçe tabi 35 lere elbette gelir. Ama geçen sezon 35 di bu sezon 40-45 olacak koskoca bi yalan aynı sercanın g...tü kadar kocaman hem de...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #25329 : 25 Temmuz 2026, 20:00:55 »
mirotic gelirse, sezon ortası kısa eklemesiyle birlikte euroleague tarihinin en iyi 3 kadrosundan biri oluruz.

wade - forrest
tht - larkin
shields - xxx
key - clyburn
mirotic - melli

bingham, silva, sargiunas ve onuralp iş yapmaz,
2-3 numarada kullanacağımız birine bakarız.
inanılmaz bir kadromuz olur.

isteyen istediğini alsın, rakipleri 2009 panathinaikos ile 2004 barcelona olur bu kadronun.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #25330 : 25 Temmuz 2026, 20:18:57 »
Çok sinsi tehlikeli tetikçi biri bu şişko botoxlu, böyleleri oldukça kulubun başka düşmana derde ihtiyacı yok.

İleride futbolun limitleri bütçeleri vs dert olunca klasik erkek basketi milletin ağzına sakız edecek. Sözde 45 milyon harcamışız ya o yüzden transfer gelmiyo olacak adı, kendince bölücülük yapacak taraftarın içinde.

Seçim zamanı açıklanmış resmi dökümanlar var erkek basketin 25/26 bütçesi 29 küsür milyon euroydu. Hatta aziz yıldırım seçim kampanyasında da bunu belirtmişti. Yaklaşık 1 milyon bi açık varmış erkek baskette o da sorun olmaz. Ömer onan da rekabetci olmak için bütçeyi 4-5 attıralım diye bilgi verdi bunu da değerlendiricez gereken neyse yaparız demişti.

Bu sezon özelinde planlanan bütçe 34-35 civarıydı daha bu bütçelere zaten erişmedik. Yüksek maliyetli bi transfer gelmezse zaten bu bütçenin altında bi bütçe ile sezona giricez yüksek ihtimal. Tabi kışın ekstra hamleler olur ekstra paralar harcanır o zaman bütçe tabi 35 lere elbette gelir. Ama geçen sezon 35 di bu sezon 40-45 olacak koskoca bi yalan aynı sercanın g...tü kadar kocaman hem de...
Hangi başkan gelirse onu yalıyor ali koç dönemi devamında başkan olmasa da safi ile devam etti onla arası bozuldu seçim dönemi aziz yıldırımı destekledi çok kötü niyetli birisi, yarın leao falan gelmezse millet sarar artık basketin bütçesini niye 45 yaptınız diye kulüp yagızı yalanlıyor sercanı da yalanlasa keşke

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #25331 : 25 Temmuz 2026, 23:26:59 »
mirotic gelirse, sezon ortası kısa eklemesiyle birlikte euroleague tarihinin en iyi 3 kadrosundan biri oluruz.

wade - forrest
tht - larkin
shields - xxx
key - clyburn
mirotic - melli

isteyen istediğini alsın, rakipleri 2009 panathinaikos ile 2004 barcelona olur bu kadronun.

Mevcut clyburn ve mirotiç le nasıl tarihin en iyi kadrosu olucaz ki mevcut ligin bile en iyi kadrosu değiliz

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #25332 : 25 Temmuz 2026, 23:39:27 »

Takımı kurduk son bi hamle kalmış şu haber art niyetli tamamen. Son hamle de yıllık 10-15 milyonluk bi topçu alıcaz heralde

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #25333 : Bugün, 01:09:53 »
Son Dakika: Fenerbahçe, Johnny Juzang ile görüşmeleri ilerletti! (Moses Barda)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #25334 : Bugün, 01:20:22 »

wade - forrest
tht - larkin
shields - xxx
key - clyburn
mirotic - melli

hadi bakalım 3 numaraya juzang gelirse, sadece mirotic hamlesi kalır geriye.

yapalım onu da, şampiyonluğu kutlayalım tüm sezon.