Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3682426 defa)

tembelhayvan, kumral26, Samet_GFB, BenFener46 ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25365 : Bugün, 16:46:25 »
Kısa guardlarda 2 soru işaretli adamla o bölgede zayıfladı kağıt üstünde.Net biri gelmeliydi litvanyalı sporcuda kapalı kutu.Hayırlı olsun.İlhan Bey sonunda kafasına huni takıp dolaşacak mecazi. :) ;)

Ama ne olursa olsun bize büyük sevinçler yaşatan şubemiz eleştirileri saklı tutarak amasız fakatsız destek olunmalı.
« Son Düzenleme: Bugün, 16:51:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25366 : Bugün, 16:54:27 »
Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

Muazzam bir değişim, emeği geçenlere teşekkürler.

« Son Düzenleme: Bugün, 16:54:38 Gönderen: kenz »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25367 : Bugün, 17:22:00 »
Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

En kritik kaybı yazmamışsın özcan abi, onun adı BACOT onun yeri dolmadı hala :)

Şaka bi yana kıyaslama yapınca bende senin gibi düşünüyorum ki tarık hepimizin evlat statusundeki yumuşak noktası ama shields da son 5-6 yılın El deki en değerli ve verimli forvetlerinden, eğer bingham güzel katkı verirse bu takımın f4 yapamama ihtimali bence yok.

Sporda komplo teorilerine sığınmayı çok sevmem ama geçen sene f4 de oly nin nasıl itildiğini gördük, bu sene de obradovic sebepli aynı şeyi pao için bekliyorum. Yolumuz açık kılıcımız keskin olsun 😎
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #25368 : Bugün, 17:28:56 »
Tarık'ı yitirmemize rağmen 1-2-3 son derece derin ve yetenekli.

Kaderimizi Bingham ve Key'in performansı ile Will'in düzen içinde vereceği katkı belirleyecek. Will'in çoğu zaman NHD gibi oynayacağını tahmin ettik de bunu düzen içinde ne kadar doğru yapacağı ilginç olacak. Top artık Saras'ta.

Ama yine de keşke Silva'dan çıkıp Valenciunas gibi bir 5'i çekebilseydik. Oly ve Pana'nın uzun rotasyonunu gördükçe bi ince tırsmıyor değilim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #25369 : Bugün, 17:31:53 »
key katkı verir yüzüne bakınca güven veriyor.Esas diğerleri.Larkin Shavonda verir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #25370 : Bugün, 17:44:56 »
En kritik kaybı yazmamışsın özcan abi, onun adı BACOT onun yeri dolmadı hala :)

Şaka bi yana kıyaslama yapınca bende senin gibi düşünüyorum ki tarık hepimizin evlat statusundeki yumuşak noktası ama shields da son 5-6 yılın El deki en değerli ve verimli forvetlerinden, eğer bingham güzel katkı verirse bu takımın f4 yapamama ihtimali bence yok.

Sporda komplo teorilerine sığınmayı çok sevmem ama geçen sene f4 de oly nin nasıl itildiğini gördük, bu sene de obradovic sebepli aynı şeyi pao için bekliyorum. Yolumuz açık kılıcımız keskin olsun 😎
Bingham iyi çıkarsa süper olacak.
Key çaylak senesini atlattı, marttan itibaren performansı da artmıştı zaten. Bu sene daha da iyi olabilir.
Silva da üstüne koyacaktır, fena kumaşı yok.
Saras disiplinine girmiş Clyburn da hücumda büyük bir nimet bizim için.
Kısaları yazmıyorum zaten o bölge taş gibi.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #25371 : Bugün, 17:50:28 »
Haklı olarak birçok kişi Chris Silva'ya güvenemiyor ki ben de güvenmeyenlerdenim. Chris gibi 2.03 boyunda bir 5 numaranız varsa ya gerçekten kendine özel bazı yetenekleri olması lazım ya da onun önünde kaliteli isimlerin olması gerekiyor. Şu anda tek çaremiz Bingham'ın iyi çıkarak Chris'in önüne geçmesi. Yoksa olan Melli'ye olacak. Zira Bingham ve Chris'in aksadığı durumlarda Melli'den sonra tek alternatifimiz Braxton Key olacak ki onun da 2.03 boyunda olduğunu unutmamak lazım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #25372 : Bugün, 17:51:29 »
Forrest-Bingham-Sargunis-Son transfer 4 soru işaretli isim.Forrest kumar yine Baskonia bakalım.Adamlar sistemlerine uygun seçiyor.Az pierre henryden katkı almıştık.Çoşmayalın tedbirli olalım.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #25373 : Bugün, 17:56:40 »
Johnny Juzang ---> Fenerbahçe diyola

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #25374 : Bugün, 18:07:29 »
Forrest-Bingham-Sargunis-Son transfer 4 soru işaretli isim.Forrest kumar yine Baskonia bakalım.Adamlar sistemlerine uygun seçiyor.Az pierre henryden katkı almıştık.Çoşmayalın tedbirli olalım.
Forrest ta soru işareti yok en kötü Hall kadar oynar

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #25375 : Bugün, 18:24:05 »
Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

Tarık > Shields konusuna katılamayacağım tamam Tarık kıymetlimiz de. Topu yere vurma, potaya gidip iyi yüzdeyle bitirme, boş oyuncuyu bulma konularında Shields daha iyi. Tarık'ın yaptığı bazı şeyler çok elit seviyede. Ben genele vurduğumda Tarık = Shields diyorum.  Bir de Tarık'ın ikamesi bana kalırsa Juzang'tır. Shields daha çok Boston'ın yerine gibi
« Son Düzenleme: Bugün, 18:26:11 Gönderen: BenFener46 »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #25376 : Bugün, 18:36:29 »
Tarık > Shields konusuna katılamayacağım tamam Tarık kıymetlimiz de. Topu yere vurma, potaya gidip iyi yüzdeyle bitirme, boş oyuncuyu bulma konularında Shields daha iyi. Tarık'ın yaptığı bazı şeyler çok elit seviyede. Ben genele vurduğumda Tarık = Shields diyorum.  Bir de Tarık'ın ikamesi bana kalırsa Juzang'tır. Shields daha çok Boston'ın yerine gibi
Eğer öyleyse daha da muazzam değişim.İnşallah öyledir:)

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25377 : Bugün, 18:52:54 »
geçen sezon normal sezonda liderliği kaybetmemize neden olan, final four’da elimizi kolumuzu bağlayan en büyük faktör ekim’den haziran’a gram gelişim göstermeyen hücumumuzdu. bu sezonki kadroya bakınca forrest, larkin, tht, wade, juzang, shields ve clyburn olmak üzere topa yere vurup çembere giderek kendine pozisyon yaratabilecek 7 oyuncu var. geçen sezon bu sayı 5’di. bu sezonki kadroda bu oyuncuların (mesela juzang) bu meziyete ne seviyede sahip oldukları tartışılır, ama bu 7 oyuncunun hepsi hücumda çantası dolu oyuncular.

özellikle şampiyon olduğumuz yıl içeri drive sonrası dışarıya çıkarılan pasların denediğimiz çok fazla sayıdaki üçlükte rolü büyüktü. bunu yapabilmek için çembere iyi gitmek lazım ki bu konuda larkin ve forrest gibi oyuncuların yanına shields’ı hatta bunu belli bir seviyede yapabileceğini düşündüğüm juzang’i ekledik. ayrıca dışarda bu şekilde oluşan şutları sokabilmek için gerekli şutör sayısında artış var. geçen yıl %40 üstü şut atan tarık, nando, bonzie ve melli var. ki bonzie’nin sezon sonunda ne kadar süre aldığı da belli. bu sezonki yapılanmada larkin, shields, juzang, clyburn, bingham ve melli var. hatta belki de şapkadan sargiunas çıkacak.

topu yere vurmak dedik üçlük dedik post upa ve pick and rolle de bir bakmak lazım. clyburn gibi alçak postta etki yaratabilecek bir oyuncu var. hem postta hem devrilmelerde hem de poplarda şu ana kadar çok sahip olmadığın uzun profilinde bingham var.

böyle sıralayınca her şey toz pembe gibi görünebilir ama tabiki de burda sağlanacak uyum önemli. kısaların uyumu, dakika paylaşımı, clyburn’ün adaptasyonu, oyuncuların rollerini kabul edişi, çaylakların (juzang, ignas ve bingham) euroleague seviyesinde ne yapacakları çok önemli. işin özünde bence açık saha veya yarı saha hücumda potansiyeli yüksek bir takım kurduk.
« Son Düzenleme: Bugün, 18:54:10 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25378 : Bugün, 19:03:34 »
Muhtemelen ağustosun başında toplanıp sezon hazırlıklarına başlarız. Bu Sarasla gecireceğimiz 3.yaz hazırlık dönemi olacak ve bu yaz ilk kez sakatsız , milli takımsız , transferler bitmiş tam kadro ilk günden top başı yapabilicez. Super kupa için 40-45 gün , El başlangıcı için yaklaşık 2 aylık süremiz olacak adaptasyon ve hazırlık için. Bu süreç bizim için çok kıymetli ve faydalı gececektir.

Ama yine de aralık ocağa kadar tökezlediğimiz kötü anlarımız olacaktır. Kadronun birbirine ve sisteme alışması muhakkak zaman alacaktır.

Kışın nba den düşebilme ihtimali olan çok fazla forvet olacak bence oraya da son bi kurşun sakladık bütçe özelinde.

Ama sonrasında güzel bi ivme ile f4 de kadar uzanacağımızı düşünüyorum. F4 te artık kim öle kim kala herşey olabilir sonuçta tek maçta.
« Son Düzenleme: Bugün, 19:03:56 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #25379 : Bugün, 19:15:34 »
Şu sezon ne zaman başlayacak be kardeşim dedirtecek bir transfer sezonu geçirdik. İlk El sampiyonlığu da dahil beni en fazla heyevanlandıran, umutlandıran kadroya sahibiz. Ömer Onan seçildikten sonra ben hırslı bir insanım en iyileri alacağım minvalinde demeci vardı. Adam haklıymış:)