cem olacak bütün transferleri biliyor ama susuyor bayan voleybolda sağlam kaynakları var 
estafirullah abi , ben bilmiyorum birşey tahmin ediyorum sadece.
1nci.. Lo Bianco'yu çok severim , geçirdiği meme kanserini güzel atlattı ve sonrasında parkelere geri döndü , bergamo yılları gibi değil farkındayım ama özellikle bu sene iyi maçlar çıkartıyor ama Lo 'yu gibi bir voleybol efsanesini Galatasaray gibi bir takıma açıkcası yakıştıramamıştım ama haklı olarak para kazanmak için burayı tercih etti , dünya üzerine yeni gelen pasörler yetenek fakiri olduğun için 35 yaşında olsa bile biraz eski halinde olmazsa bile günümüzdeki bütün pasörlerden kat kat iyidir.
Undersize dır ama oyun zekası üst düzeydir.
Besim ona geçenlerde kadayıf filan demişti Besim bir sonraki geldiği zaman onu Kayseri'ye götürcem ekmek kadayıfı yedircem , kadayıfın ne kadar önemli olduğunu anlar o zaman
diğer konuşulan isimleri bilmek veya tahmin etmek için cidden kaynağa filan gerek yok
bugun mevkiler belli büyük hedefler çiziliyor ise
bu mevkilere alınabilecek oyuncu sayıları 5 i geçmiyor. işte
smaçör diyoruz konuşulan isim 2 veya 3 . 10 tane sayamıyoruz.
benim şahsi fikrim şube hoca konusunda henüz net kararını vermedi , belli oyuncular için bu karar kesin verildi ( Tosunum ve glass ile yollar sanırım ayrılacak )
lig performansına göre de hoca için hareket edilecektir.
önce oyuncu alınıp sonra hoca bakılması doğru mudur kesinlikle değildir ama Lo ( olursa şayet ) ya hayır diyecek bir hoca da dünya üzerinde tabiki yok
geçen seneki silik pasif görüntüde değiliz şubenin bu halde olması benim için yeterli , ligi alırız veya alamayabiliriz ben o kısmında değilim ama pes etmiyelim hem yönetim olarak hemde sporcular olarak ...