Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2017074 defa)

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1860 : 04 Mayıs 2014, 00:55:27 »
zihinbaz hocama sesleniyorum ;

italiana è buona, perché non ami
il risultato è sempre importante nella vita.

:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1861 : 04 Mayıs 2014, 00:56:43 »
Onca oyunculara laf ettik gelene gidene bugün capitona gibi kaptan Seda Pamukcuunu ve Betülü ağırlıyordu resmen maç çıkışında biz Burhan Felekden çıktıımızda saat 19'a geliyordu onlar hala oturuyorlardı... 😁

seda tabiki ağlayacak seneye bu takımda olmayacak kızım hem havadan 300 400 bin euro yu nereden kazanacak
bende olsam eşşekler gibi anırırdım ağlardım ...

che è abbastanza Seda 8) demiştir bizimkiler ona ahahahahaha

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #1862 : 04 Mayıs 2014, 00:57:46 »
Simdi Cem, sana bir soru sorucam.  Eczacıbaşıbasi'nin getirdigi ismi, Bosetti yerine getirsek, tercih eder miydin, etmez miydin?

Bence çok iyi soru :)
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #1863 : 04 Mayıs 2014, 01:00:16 »
Yani liberolugu da yapsin yerli oyuncularimiz bir zahmet :)  Onu da yabanci getireceksek, bitmisiz demektir.  Italyanin liberolari da muthistir bu arada.

Valla istedikleri kadar müthiş olsunlar ben sevmiyorum. Polen niye alındı takıma?? Dmekki ligde Leo yu oynatacak  Meliha gibi kumaşı gerçekten çok iyi olan bir kızı Bosetti yi kesip oynatacak mı abbo hiç sanmıyorum . Kız benchte çürür. İlk 6 koçluğu değil takım koçluğu yapan adam istiyorum ve mümkünse Brezilya yöresinden istiyorum:)) Her gün bıkmadan usanmadan Hakan Dinçay a bunu yazıcam:))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1864 : 04 Mayıs 2014, 01:00:23 »
son 5-6 senedir voleybol izleyen biriyim ama Lo bianco konusunda ekseriyet kadar emin olamıyorum büyük hata ettik gibime geliyor inşallah ben yanılırım Fenerbahçe kazanır

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #1865 : 04 Mayıs 2014, 01:01:34 »
Onca oyunculara laf ettik gelene gidene bugün capitona gibi kaptan Seda Pamukcuunu ve Betülü ağırlıyordu resmen maç çıkışında biz Burhan Felekden çıktıımızda saat 19'a geliyordu onlar hala oturuyorlardı... 😁

Ayyyy o capitano diyen iki taraftar yok mu öldürüyorlar beniiii..

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1866 : 04 Mayıs 2014, 01:01:56 »

Uuuuuu   :D :D :D  halbuki canlı gözlerle Gamova'yı izletmiştik. O zamanlar naftalin kokuyodu tabi o taraftarlar
Hosgeldiniz.Hayirli olsun.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #1867 : 04 Mayıs 2014, 01:03:01 »
ben bu soruyu yeni gördüm
benim 1nci tercihim LArson olurdu bunu zaten 100 kere yazdık BEsim , ben mantıklı adamım mevcut şartlarda içinde gelebilecek iyi isimlerden ..
garay ile aynı ayarda bana göre , bizim ligdeki garay ile değil ligdeki garay ehh işte idi . milli takımdaki garay ile aynı ayarda bosetti

Garay olimpiyat madalyalı oyuncu olarak geldi buraya ne Glass ne Elif nede Nilay dan adam gibi paslar alabildi. Peki soruyorum Bosetti bacı İtalyada ki gibi oynayacak mı??

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1868 : 04 Mayıs 2014, 01:03:18 »
Grand Prix'deki Garay ile Bosetti'yi karsilastirirsan, Garay cok daha iyiydi.  Bu seneki ligdeki Garay ile Bosetti?  Cevap bariz.  Garay bu sene bize Paula felaketinden sonra cok sey katti ama hicbir zaman gercek Garay'i goremedik.
grand prix de garay ile italya ligindeki Bosettyi aynı demek istemiştirm..

bazı mili takımlar hatta bazı takımlar bazı oyuncuları olduklarından fazla parlatıyorlar bunun en bariz örneği
1 Breizlya milli takımı
2 Japonya milli takımı

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #1869 : 04 Mayıs 2014, 01:03:49 »
Ya o kadar abartma Gamova'yi.  Gamova'nin basardiklarini, Kim bu yasinda basardi.  Ne Gamova'sindan bahsediyorsun?  :)  Macta iki tane blok yeyince, direkt mental olarak dusen Gamova mi?  Tamam, muazzam bir capraz bunu inkar edemezsin ama bu kadar da yuceltmeye gerek yok.  Herhangi bir spor dalinda Turkiye'ye gelmis en yildiz sporcudur ifadesi cok yanlis.
En faydalı, en başarılı, en iyi vs. demiyorum. Benim için tartışmasız branşının gelmiş geçmiş en büyük transferidir. 2009 yazında transfer haberini Internette okuduğumda sevinçten ofisimde gözlerim yaşarmıştı.
Ha bugün tekrar gelsin ister miyim, hayır. Bir Kim'i 10 Gamova'ya değişmem o ayrı.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #1870 : 04 Mayıs 2014, 01:05:07 »
zihinbaz hocama sesleniyorum ;

italiana è buona, perché non ami
il risultato è sempre importante nella vita.

:)

Bosetti Elif ile oynasın sonra görüşelim:)) Sakın o zaman bana Bosetti yi savunmayın yok paslar iyi değildi yok kağıdım bitti yok elektrikler kesildi demeyin:))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1871 : 04 Mayıs 2014, 01:05:13 »
Garay olimpiyat madalyalı oyuncu olarak geldi buraya ne Glass ne Elif nede Nilay dan adam gibi paslar alabildi. Peki soruyorum Bosetti bacı İtalyada ki gibi oynayacak mı??

onu bilemeyiz
onu önümüzdeki sene göreceğiz
doğmamış çocuca don biçilmez ki
ben zaten mevcut şartlara göre yorum yaotım ...
önümüzdeki sene Bosetti muhteşem oynar demedim
belki çok iyi oynar belki beklenti altında kalır
ama GAray yerine alınabilecek mevcut smaçörler içinde iyi bir tercih bana göre 8)
durum budur ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1872 : 04 Mayıs 2014, 01:05:42 »
Bosetti Elif ile oynasın sonra görüşelim:)) Sakın o zaman bana Bosetti yi savunmayın yok paslar iyi değildi yok kağıdım bitti yok elektrikler kesildi demeyin:))

Elif kim ?
ben onu göndereli 3 saat oldu yahu ...

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #1873 : 04 Mayıs 2014, 01:06:25 »
Bayagidir girmiyorum ama Twitter ile Instagram'da Seda'ya capitano yazan bir tip var.  Yazdiklarini gordugum anda beynime kan 100 km/nanosaniye hizla hucum ediyor.
Aynen Besim kerdeşim . Bir kaç kez face de birbirimize girmişliğimizde vardır o şahıslarla Seda aşkları yüzünden. Onlarınki Fb sevgisi değil Seda sevgisi. Seda gitsin gs ye gider Gs forması alır canım capitanom diye bağırırlar.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #1874 : 04 Mayıs 2014, 01:07:15 »
Elif kim ?
ben onu göndereli 3 saat oldu yahu ...
Elif Ö. yerli pasörümüz hani ligde oynamasını umduğumuz Ezgi nin yanında her ihtimala karşı beklecek olan nöbetçi oyuncu:))