İlhan abi yanlış hatırlamıyorsam Çin'de oynadığı dönemlerde bile Brako'yu transfer etmemiz gerektiğini söylerdin.
Kulübünün o'nu serbest bırakmasına rağmen ilgilenmememiz hakkında ne düşünüyorsun?
Keza Brako yerine Montano tercihi hakkında da düşüncen nedir?
Bu arada hoş geldin.
Hoşbulduk Bülent

Açıkçası isim zikretmemeye çalışıyorum. Geçmiş boyunca kimi söylesem rakiplere gitti.
Lo Bianco'yu kaç defa söyledik, Gs'ye gitti. (Geçte olsa geldi ama)
Yıllar önce Alba dedik gece gündüz, bir baktık Gs'ye gitti
Adını çoğu kimsenin bilmediği dönemlerde Sancho diyorduk sürekli, gsye gitti, şu an avrupanın en değerli uzunlarından birisi
Brakocevic bence Gamova sonrası en değerli pç'dır bayan voleybolunda. Ne kadar istediğimi biliyorsun. Biz kendi aramızda o kadar konuştuk, Vakıf kaptı kızı.
4'te Kimi tamamlayacak en iyi oyuncu bence Larson, mutlaka alınmalı diyorduk, yok Rusya dışına çıkmıyor, çok para istiyor denirken o da gitti Eczacıya.
Rasiç brezilyalılar harici takımda en çok görmek istediğim orta oyuncuydu, o da Vakıf'a gitti.
Osmany'yi italyada oynarken ne çok söylemiştim. Bir ara konuşulduğunu da biliyorum ama sanki tek bir süperstar hakkımız olduğundan o dönemde Ivan alınmıştı. Onu da rakip forma altında gördük. Hala bekliyorum Osmany'i.
Daha bu sene başında aklımdan Nuria Martinez geçiyordu o da gsye gitti.
Daha o kadar çok örnek varki.
Cidden isim söylemek, kadro kurmak istemiyorum artık. Sanki takip ediliyoruz

Brako olayına gelince koçun tercihi olsa gerek. Bana kalsa ben yine Montano yerine onu tercih ederdim ama Montano da çok burun kıvrılacak birisi değil.
Tek sorun avrupada Lo bianco, Bosetti,Montano ile blokta aksar mıyız? Bosetti'nin atletizmine güveniyorum açıkçası. Hücumda Garay'dan da fazla katkı verecektir. Geniş ve dengeli bir kadro kuruldu gibi.
Kazan larson sonrası güç kaybetti. Şu an en büyük 3 favori Türk takımları görünüyor avrupada.
Bana göre de biz 1 adım öndeyiz..