Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2018697 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #330 : 09 Şubat 2014, 17:04:41 »
Gonca nin sorunu besim kibir veya başka birşey değil. Kendisini geliştirmemesidir. Yoksa ilk çıktığı zaman işte bu demiştim önümüzdeki senelere damga vuracak çapraz budur diye ama sokolova daki çalışma azmi ve vizyonu kendisinden göremedik şu zamana kadar
Yoksa Gonca'yi begenirim hem fiziki hemde oyun olaraka
Bekar olsam da alırdım :) 8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #331 : 09 Şubat 2014, 17:07:54 »
2 gün önce başka bir forumda bir tane Galatasaraylı vatandaş bayan voleybol genç liginde Galatasaray'ın şampiyon olmasından fazla etkilenmiş olsa gerek ''yabancılara o kadar para basıpta Altyapıdan bir tane kadrosunda oyuncusu olmayan takımlar var gerçekten birde Spor Kulüpleri olduklarını iddia ederler'' demiş.Ne desem bilemedim?Troll heralde bu vatandaş başka mantıklı açıklaması yok :D

1nci olarak trolluk yapanlarin.......
2nci olarak gençler ligi nin. ........
3ncu olarak değerli rakibimiz Galatasaray'ın. ..........................
En büyük noktaları rakibimize ayırdım.  8)

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #332 : 10 Şubat 2014, 01:35:32 »
Cem, Hooker dedik dedik, sonunda skandal gibi bir haber dustu piyasaya.  Kocasinin siddet uyguladigi; zorla parasini aldigi; ve evliliklerinin cikmaza girdigi ortaya cikti.  Babasi biraz once Facebook hesabindan Destinee'nin siddet gordukten sonra cekilmis bir fotografini paylasip, herkesten bu konuya duyarli olmasini rica etmis.  Neler donmus neler!
şimdi gördüm ben de . Fena cidden.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #334 : 10 Şubat 2014, 01:38:51 »
Üzüldüm ben de açıkçası. Babası daha fazla sessiz kalamıyorum yazmış sanırım ilk şiddet vakası olmasa gerek. İnsanın aklına gelmez ama oluyor işte. En heybetli ve gösterişli voleybol starı uğraştığı durumlara bakın.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #335 : 10 Şubat 2014, 02:03:54 »
2 gün önce başka bir forumda bir tane Galatasaraylı vatandaş bayan voleybol genç liginde Galatasaray'ın şampiyon olmasından fazla etkilenmiş olsa gerek ''yabancılara o kadar para basıpta Altyapıdan bir tane kadrosunda oyuncusu olmayan takımlar var gerçekten birde Spor Kulüpleri olduklarını iddia ederler'' demiş.Ne desem bilemedim?Troll heralde bu vatandaş başka mantıklı açıklaması yok :D

Trolll detected!
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2014, 02:04:17 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #337 : 12 Şubat 2014, 21:25:50 »
Neyi korkuncmus ben anlamadim.  Gamova'nin ahi gitmis vahi kalmis :)

Gamova play offlarda çok iyi oynadı. Gamova-Kim-Larson bence korkunç :)

Kim Fenerbahçe'de kalmazsa gidebileceği en iyi takımlardan biri Kazan. Ama öyle bir şey olmayacak :) Kim'i kim istemez gelecek sezon için boşta gözüküyor. Yönetim bir handikap yapmazsa en az 2 3 yıl daha bizle.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2014, 21:25:59 Gönderen: UniqueFB »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #338 : 12 Şubat 2014, 21:27:02 »

Kazan dan korkulur, Gamova yı da almışlardı bizden.

Kim in Cas davası bitmişken hâlâ anlaşmayan yönetimi de kınıyorum. Ellerini çabuk tutup biran önce yeni anlaşma yapsınlar Kim le. Hem de uzun süreli.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #339 : 12 Şubat 2014, 21:35:22 »
Besim ne zamandır Kazan takımını izlemiyorsun sen ?
Gamova'yı sevmiyor olabilirsin hadi beğenmiyor da olabilirsin ama yani haksızlık yapıyorsun Gamova^dan bahsediyoruz Seda muamelesi çekiyorsun

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
« Yanıtla #340 : 12 Şubat 2014, 21:40:39 »
Kim Yeon Fenerbahçe tarihinde çok çok sevdiğim oyunculardan biri ayrılırsa inanılmaz üzülürüm. :( Seneye Cev Şampiyonlar Liginde yer almamız yüksek ihtimalken bildiği, alıştığı, sevdiği Ülkede kalır diye düşünüyorum sanmam gideceğini. Hazır başındaki davadan kurtulmuşken Yöneticiler ne bekliyor hala anlamış değilim. Umarım ve dilerim en kısa zamanda uzun süreli bir sözleşme imzalanıp yüreğimize su serperler..

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
« Yanıtla #341 : 12 Şubat 2014, 22:39:28 »
Gamova %50'lerde oynuyor ve kendini kasmıyor yani zürih serisinde bitse de gitsem havasındaydı

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #342 : 12 Şubat 2014, 23:26:36 »
Şu Gizem Örge Fenerbahçe'ye gelmek istedi de bizimkiler almamışsa son yılların en büyük hatasını yapmışlar.

Burakcnar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #343 : 12 Şubat 2014, 23:34:05 »
World of Wolley'de Yeon-Koung Kim'le ilgili haberi okudunuz mu?Seneye bütçeyi çok arttıracağız falan derken Kim ellerimizden kayıp gitmesin?Sizce Kim gider mi Kazan'a?Veya Kim'i elinde tutamayan yöneticiye yönetici denir mi?

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #344 : 12 Şubat 2014, 23:45:00 »
Sözleşmesi biten dünyanın en iyi oyuncusu. Rabita da ister Kazan da, Brezilya'dan da isterler Japonya'dan da. Ama Kim bence gitmez.
Hele konuşulduğu gibi Fenerbahçe'ye sponsor gelip dream team kurulacaksa Kim asla gitmez. Hakan Dinçay'a güvenmem Çiğdem Hoca'ya güvenirim. Bıraktırmaz onu. Ama yapılan maddi teklifler elbette ki bizimkilerden fazla olacaktır.