"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 110 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neler olmuş ya sırp pç deyince akıllara direk Brako geliyor ama o da son senelerde cidden bitik, kronik bir diz sakatlığı baya etkiliyor deniliyordu. Tabii bir de boskovic geliyor fakat onu da Eczacı aldı. Kim kaldı bilemiyorum.@Serdar Şirin Gs nasıl Brako ile anlaşmış yav, Nadia Centoni ile devam ediyorlar dendi??
Yanlış anons. Brako değildir ama muhtemelen.Hatta çok büyük ihtimal Brankica Mihajlovic.
Mihajlovic pç oynuyor muydu peki? Hatırladığım kadarıyla 4 numara smaçörü, son izlediğim kadarıyla manşeti de pek iyi değildi kendisinin. Miha gelecekse manşetsiz 4 mü düşünüyoruz onu acaba?
Avustralyalı'dan vazgeçilmiş..Sırp pç için ise mihajlovic geliyor aklıma..Bir de Djerisilo ama o oynuyor mu hala-))))))
Brakocevic neden düşünülmüyorDjerisiLo oLsaMihajLovic den daha iyi bencePopovic oLmasin ...
Yapmayin arkadaslar. Su isimlerin cok daha iyisini yabanci kontenjanini harcamadan buluruz. Brakocevic'in anladigim kadariyla ciddi bir sakatlik sorunu var. Bunun da voleybol camiasinda yoneticiler tarafindan detaylari ile hayli iyi bilindigini dusunuyorum.
Abicim hakLisin adi gecen isimler hic içime sinmiyorCentoni bari oLsa
Centoni Galatasaray ile kaldi diye biliyorum.
Sokolovu geri aLsakHem Türk vatandaşıPoLen Le gotururLer
Türk statüsünde değil ki Sokolova. Mükemmel bir oyuncu yaa Ze Roberto onun için ''Tüm zamanların en iyisi '' demedi boşuna.