Guidetti nasil etki olmaz abicim? Adam resmen bizi kitap gibi okudu mac icinde. Tabii ki kelin hatasini da dislamiyorum. Zaten hep Abbo faktoru dedik durduk ama sen bunu sadece Abbo'ya indirgersen bence yanlis olur.
Avrupa Voleybolu kalsin kalmasin. Dun esamesi okunmayan takimi yine adam etti bir sekilde. Gecen sene sana sorsam o takimdan tek bir oyuncu bile almazdin
Oyuncu olarak baktiginda da mesela Sloetjes'den cok iyi verim aldi. Daha ne yapsin adam?
Ustune basa basa tekrar ediyorum. Vakifbank ve Guidetti'nin iki senedir en buyuk hatasi kadro muhendisligindeki yanlis secimleri. 2013'deki komple isleyen takim olgusu yok. Eklektik. Ancak degismeyen bir sey var ki, bu da Guidetti sayesinde olan bir sey, Vakifbank'in o inatci ve rakibi gicik eden yapisi. Savunmada cok ama cok iyiler. Top yere dusmuyor, bir sekilde cikariyorlar filan. Bu artik onlarin tescilli markasi haline geldi.
Peki bundan sonra ne olur? Abbo'da biraz akil varsa, su Final Four'dan biraz ders alip, takimi en efektif bicimde oynatir. Formul cok basit: Kim'i somurebildigin kadar somur. Bosetti'yi one gecirme. Capraz ve smacor rotasyonunu daha dinamik yap. Bitti.
Ne tilkiliği Besim. Takınca takıyorsun. O maç özelinde demedim diyorsun, adam kitap gibi okudu maçta bizi diyorsun. 3-0 yenildiğimiz maçın tilkiği nedir? Rezalet bir oyun oynadık ve yenildik. Vakıfta da bir tane muazzam oynadı dediğimiz oyuncu yoktu.
Gui iyi hoca dedim zaten. Özellikle Vakıf'a İtalyan takımlarının yaptırdığı savunma felsefesini getirdi adam. Dediğin gibi top yere düşmüyor. Plase ile sayı almak çok zor onlara karşı. Yalnız tilki dediğin adamın elinde avrupanın en pahalı ve geniş kadrosu var. Yedekten Hill ve Shela'nın girdiği, daha Kübra gibi bir oyuncunun olduğu bir takım. Hani 2011'deki gibi çok daha güçlü olduğumuz bir kadroyu yense tilki, sansar, çakal herşeyi kabul ederim. Şu takımın başında sen de olsan F4 yapardı merak etme

Hollandalılara gelince, geçen seneye gitmene gerek yok. Ben yine almam o oyuncuları takıma