Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2017402 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #420 : 19 Mart 2014, 16:58:28 »
Neslihan haberi doğruysa sezonun en büyük transferini Eczacıbaşı yapmış olur.
Ayrıca ek olarak , Fenerbahçe'nin yabancı bir ortaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Bauer yerine yapılacak Dicle hamlesi takıma çok şey kaybettirmez.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #421 : 19 Mart 2014, 17:01:39 »
Neslihan haberi doğruysa sezonun en büyük transferini Eczacıbaşı yapmış olur.
Ayrıca ek olarak , Fenerbahçe'nin yabancı bir ortaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Bauer yerine yapılacak Dicle hamlesi takıma çok şey kaybettirmez.

şayet Hugh ile anlaşma zemini arıyorlar ise yeniden adam gibi yapılanacaklar demektir. onlar Neriman'a çökerler bize de artıkları gönderirler.
Hugh akıllı adamdır vizyon sahibi adamdır işini bilir güzel hamleler yapar , takımı mümkün mertebe '' atlet '' yapacaktır.

• Üye
« Yanıtla #422 : 19 Mart 2014, 17:04:22 »
şayet Hugh ile anlaşma zemini arıyorlar ise yeniden adam gibi yapılanacaklar demektir. onlar Neriman'a çökerler bize de artıkları gönderirler.
Hugh akıllı adamdır vizyon sahibi adamdır işini bilir güzel hamleler yapar , takımı mümkün mertebe '' atlet '' yapacaktır.

Katılıyorum abi , özellikle de şu artık konusuna...

• Üye
« Yanıtla #423 : 19 Mart 2014, 17:12:17 »
Avrupa?  Kimse kusura bakmasin ama genc oyunculara guvenip, hicbir yere gidilmez.

İyide burada genç oyuncuya güvenden daha çok , eksik olunması muhtemel bir noktayı en akılcı hamleyle kapatma stratejisi var. Dicle'nin blok konusunda takıma faydalı olacağını düşünüyorum. Meliha gibi şişirilen bir oyuncu değil , maçlarını izledim ve beğendim.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2014, 17:12:51 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #424 : 19 Mart 2014, 17:14:54 »

Hugh işi olmaz abi..Olmayacakta...

Bu arada yüreğine su serpiyorum o iş olmaz...Falım işi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #425 : 19 Mart 2014, 17:17:09 »
Nerimanı almak demek zaten iyi manşet alamayan Liberomuzu iyice darlandırmak demek..Neriman ı almak bir vizyon olamaz bizim açımızdan...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #426 : 19 Mart 2014, 17:19:40 »
Nerimanı almak demek zaten iyi manşet alamayan Liberomuzu iyice darlandırmak demek..Neriman ı almak bir vizyon olamaz bizim açımızdan...

gider gizem ve gülden' i alırsın işte o zaman Vizyon'un babasını ortaya koymuş olursun muratım ;)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #427 : 19 Mart 2014, 17:23:54 »
gider gizem ve gülden' i alırsın işte o zaman Vizyon'un babasını ortaya koymuş olursun muratım ;)

Gizemin Manşeti Merveden kötü ABİ...

Gülden Baby işlerine düşecek bu sene bence seneye yok...Neriman Milli takımda da aynı..Overrated bir oyuncu.Dan dun..Manşet de zaten yerlerde..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #428 : 19 Mart 2014, 17:26:06 »
Gizem iyidir, Murat.  O nereden cikti simdi? :)

Gizemin MERVE den iyi bir LİBERO...

Ama manşet alma konusunda çok iyi değil..Bunu Kazan maçında izledik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #429 : 19 Mart 2014, 18:15:47 »
Neslihan'ın karakteri bir tarafa ama oyunun bu kadar tukaka edilmesini anlamadım gerçekten. Neslihan hala çok değerli bir pasör çaprazı bana kalırsa ve Türk olması onu bizim için 2-3 kat daha değerli kılıyor. Bunun yanında Cem abi eski atletizmi kalmadı sözüne katılıyorum ama oyun zekası sınırlı sözüne tamamen zıt düşündeyim. Neslihan çok çok iyi dönemlerinde dahi zaten atletizmiyle değil zekasıyla çok ön planda bir oyuncu olmuştur bana göre. Eğer Neslihan haberi doğruysa bence harika bir hamle yapmış oluruz.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #430 : 19 Mart 2014, 19:51:16 »
Neslihan transferi bence çok iyi. Her iki taraf adına da. Neslihan ev aile ortamının rahatlığından tam anlamıyla profesyonel bir ortama giricek. Bence daha iyi bir Neslihan göreceğiz umarım şampiyonlar ligini Gamova gibi alır geç de olsa bizle.
Kim-Garay banko gözle bakarsak ligde oynatacağımız yabancı hangisi olucak acaba. Yabancı pasör mü yabancı orta mı bu çok güzel bir lüks bana kalırsa. Wei-Glass olabilir Bauer-Thaisa olabilir duruma göre forma göre kullanırız. Elif Öner - Gökçen de alternatif oyuncular. Dicle-Meliha kesinlikle alınması gereken oyuncular bunların yanına.
Böyle bir kadro kurulursa en büyük açığımız libero olucak. Merve son maçlarda pek umut vermedi ama ona güvenmekten başka şansımız yok. Bir transfer de oraya lazım aslına genç gelecek vaad eden. Takımın kusuru kalmaz ambargo koyacağız tüm kupalara.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #431 : 19 Mart 2014, 19:53:53 »
Eczacıbaşı Hooker-Neriman-Esra-Poljak-Buse-Harmotto banko gibi duruyor. Naz da gelirse manşeti dışında çok bomba bir takım olabilir. Vakıfbank'ın öyle veya böyle seviyesi belli + hücumcu smaçör kesin gelir. Seneye çok daha iyi bir ligimiz olucak. Bakalım bu trend ne zaman devam edicek :)

• Üye
« Yanıtla #432 : 19 Mart 2014, 20:37:43 »
Bahsettigin stratejiler birden fazla.  Seninki de bunlardan biri.  Biraz once bizim bahsettigim strateji de bir digeri.  Dicle'nin Avrupa'da ust duzey maclarda gosterecegi performansa guvenmek de risk; Neslihan'in Fenerbahce'de gosterecegi performansin iyi olmasa bile ekstra yabanci oyuncu kontenjani acmasiyla bunu tolere etmesi de… 

Uzatmak istemiyorum Besim Abi bana göre Neslihan vasat bir voleybolcu. Takımda Kim ve Garay var diye Neslihan rahatlayacak , kendini bulacak gibi söylemlere katılmıyorum ve şunu iddia ediyorum. Voleybol fiziksel bir satrançtır. Bu sporda vezir ve şah değerinde üç zincir vardır. Bunlar çapraz ve komple smaçörlerdir. Eğer bunlardan biri mental anlamda zayıf olursa takımın zaafı artar. Çünkü mental zaafiyet , bu üç zincirden herhangi birinde ortaya çıkarsa tüm takıma yayılır. Bu da mat olmak demektir.
Son olarak şunu söyleyebilirim ki ; Bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır tıpkı voleybol da olduğu gibi...
« Son Düzenleme: 19 Mart 2014, 20:44:29 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #433 : 19 Mart 2014, 20:45:35 »
Uzatmak istemiyorum Besim Abi bana göre Neslihan vasat bir voleybolcu. Takımda Kim ve Garay var diye Neslihan rahatlayacak , kendini bulacak gibi söylemlere katılmıyorum ve şunu iddia ediyorum. Voleybol fiziksel bir satrançtır. Bu sporda vezir ve şah değerinde üç zincir vardır. Bunlar çapraz ve komple smaçörlerdir. Eğer bunlardan biri mental anlamda zayıf olursa takımın zaafı artar. Çünkü mental zayıflık bu üç zincirden herhangi birine sirayet ederse tüm takıma yayılır. Bu da mat olmak demektir.
Son olarak şunu söyleyebilirim ki ; Bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır tıpkı voleybol da olduğu gibi...

Eğer bir müessese kulübü olsaydık senin endişeni çok haklı bulurdum. Neslihan'ın mental zayıflığı ortada ve bu kulübün kaldıramayacağı bir şey olabilirdi. Ancak geleceği takım Fenerbahçe. Ve Sarı Melekler de Fenerbahçe logosu altında kendisi var etmiş büyük bir marka. Burası dingonun ahırı değil argo ifadeyle. Bence Neslihan'ın o mental zayıflığını takıma siyaret ettirmesi mümkün değil. Yönetim-Teknik Ekip-Kemik oyuncularımız bunun önlemini alacak kalitede.
Neslihan'ın mental zayıflığı maç içinde belli olabiliyor burası net. Hata yaptıkça daha da batırabilen bir oyuncu ama Eczacıbaşı'nda 3 senedir tek hücum yolu ondan geçiyor. Böyle hataların gelmesi çok normal. Neslihan belki Tenerife'den sonra ilk defa bu kadar yıldızla oynayacak. Milli Takım'da bile Neriman haricinde Neslihan'ın yüzdesine yaklaşabilen bir oyuncu yok. Gözde-Seda-Esra genel olarak Neslihan'ın hücum partneri olamadılar. Bence biraz kuruntu yapıyoruz. Çiğdem Hoca kaç sene beraber oynadı adı gibi biliyor Neslihan'ın zaaflarını eksilerini artılarını. O transferi bitiriyorsa güvenmek lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #434 : 19 Mart 2014, 21:51:35 »
hooker önüzmüdeki sene porto riko da oynayacak sanırım
bir klüp ile anlaşmış şimdi ülke ve takım hatırımda değil ..