"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok abi Beşiktaşlı Hande, hatta geçenlerde sosyal medyadan FB ve AY'ye laf ediyordu baya, Ülker Arena'ya gelmesinin sebebi kankileri Ceylan-Arelya ve Damla üçlüsü
Big Rumor : Margareta Kozuch(OP) and Strashimira Filipova(MB) in Fenerbahçe Istanbul.su yabancı forumdaki her kimse bugun filipova'dayı da yazdı..
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Sürekli forumu okuyordum sonra üye olmaya karar verdim. İnşallah hayırlısı olur güzel ve eğlenceli dakikalar geçiririz.
Şahsi fikrimdir ve mutlak suretle doğru olduğuna inanıyorum.Şu kadro yapısını gördükten sonra tek bir çıkarım yapılabilir: (1) Rakiplerimizin aldığı oyuncuların hepsi, güncel voleybolda sonuca direkt etki edebilecek yıldızlar. Diğer bir ifade ile fark yaratacak oyuncuların hepsi alınmış. (2) Kim ve alınan diğer oyuncularla zaten 3.lük garanti. Bundan sonra kimi alırsak alalım ligde ne 3.lüğün üstüne çıkabiliriz, ne de Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank veya Eczacıbaşı'nı yenebiliriz. (3) Bu durumda ben fazla harcama yapmanın bir mantığını göremiyorum. Yazık günahtır.
Filipova olur. Aman Kozuch gelmesin...
Filiphova 4 aylık hamile