Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277500 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Uzun yıllar sonra izlediğim.en iyi bireysel.performansti. büyük keyif de coloyu izlemek. Yalniz giderek daha fazla bir oyuncuya bağlı kalmak yerine diğer oyuncularin da kıpırdamasi lazım.
Bu maçta galibiyet çok önemliydi. Umarım ölü toprağını atarlar artık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Teknik, taktik vesaire girmeyeceğim, zaten pek de anladığım işler değil. Oturması zaman alır, bir şekilde düzelir, en fazla patlarız canları sağolsun vesaire vesaire... Benim asıl canımı sıkan şey tribünler. Maç 21.45'te de başlasa o tribün ikinci çeyrekte dolacak belli. Sanırım son beş senede gelinen nokta fazla geldi bizim camiaya. Gerek maç başında tribünlerin durumu ve gerekse burada yazılıp çizilen kimi yorumlar buram buram kibir kokuyor. Gören de zanneder ki 30 senedir euroleage'i kasıp kavurduk. Bu nasıl bir doyumsuzluktur anlamak mümkün değil. Final four oynamayı çöp gören mi dersin, beş senedir terini kanını birbirine katmış oyuncuların bu takımda yerinin olmadığını belirten mi dersin, yazık valla... Öte yandan salon dolduktan sonra da pek değişen bir şey yoktu. Yanlış anlaşılmasın öyle bütün maç boyunca ayakta omuz omuza yaparak pınarbaşı çeken bir taraftar beklentim falan da yok. Bizim maçtan önce Zalgris Real Madrid maçının ilk yarsını, bizim maçın devre arasında da maçın final bölümünü izledim. Orada da insanlar oturarak maç izliyor ama iki salon arasındaki ambians arasında dağlar kadar fark var. Ve bu durumun kibirden kaynaklandığını düşünmekteyim. Şu yatırıma şu tribünler, şu yorumlar...
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2019, 23:59:08 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Geç girilmesi sebebi, yeni sisteme geçilmesi
Gişelerde sprun çıktı, passo.com.tr maçta giren mi dersin nasıl girileceğini bilmeyen mi dersin
En son gişeleri açtılar okumadan girdi millet

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Geç girilmesi sebebi, yeni sisteme geçilmesi
Gişelerde sprun çıktı, passo.com.tr maçta giren mi dersin nasıl girileceğini bilmeyen mi dersin
En son gişeleri açtılar okumadan girdi millet

Ağbi bu da kulübün halt etmesi o zaman. Bilip bilmeden yazdığım için bana kapak olsun. Öte yandan ambiansın yetersizliği konusunda ısrarcıyım...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
De Colo şiir gibi, izlemesi inanılmaz zevkli.

Ama ben mutlu değilim şu görüntüden. De Colo'ya kariyer rekoru kırdıracak kadar kötüyüz. Biz bu değiliz ki, hiçbir oyuncumuz 39 sayı atarak maç kazanan bir takım değiliz, olmadık da. Bogdanovic varken bile hücumda top paylaşırdık, asist üzerinden oynardık. Şimdi tamamen De Colo'ya dayalı oynuyoruz. Hadi bugün kazandık, peki De Colo'nun gününde olmadığı bir maçta ne yapacağız?

Biz bu değiliz, biz 5 senedir böyle oynayan bir takım olmadık. Ne savunmamız eskisi gibi ne de hücum sistemimiz.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2019, 02:17:21 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
* Galibiyet güzel, ama yukarıda yazılan tüm eleştiriler haklı, takım oturana kadar zorlanacağız.
* Vesely'nin durumu beni biraz endişelendirdi. Normal haline göre oldukça ağırlaşmış-hantal gözüktü.
Umarım sadece uzun süre oynamamanın getirdiği bir geçici bir durumdur.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Teknik, taktik vesaire girmeyeceğim, zaten pek de anladığım işler değil. Oturması zaman alır, bir şekilde düzelir, en fazla patlarız canları sağolsun vesaire vesaire... Benim asıl canımı sıkan şey tribünler. Maç 21.45'te de başlasa o tribün ikinci çeyrekte dolacak belli. Sanırım son beş senede gelinen nokta fazla geldi bizim camiaya. Gerek maç başında tribünlerin durumu ve gerekse burada yazılıp çizilen kimi yorumlar buram buram kibir kokuyor. Gören de zanneder ki 30 senedir euroleage'i kasıp kavurduk. Bu nasıl bir doyumsuzluktur anlamak mümkün değil. Final four oynamayı çöp gören mi dersin, beş senedir terini kanını birbirine katmış oyuncuların bu takımda yerinin olmadığını belirten mi dersin, yazık valla... Öte yandan salon dolduktan sonra da pek değişen bir şey yoktu. Yanlış anlaşılmasın öyle bütün maç boyunca ayakta omuz omuza yaparak pınarbaşı çeken bir taraftar beklentim falan da yok. Bizim maçtan önce Zalgris Real Madrid maçının ilk yarsını, bizim maçın devre arasında da maçın final bölümünü izledim. Orada da insanlar oturarak maç izliyor ama iki salon arasındaki ambians arasında dağlar kadar fark var. Ve bu durumun kibirden kaynaklandığını düşünmekteyim. Şu yatırıma şu tribünler, şu yorumlar...
kibir mutlaka vardır ama asıl olay kültür meselesi. Sen ben 30 yaşından sonra gördük böyle başarıları ama dün tribünde gördüğün adamlar doğmadan önce de litvanya avrupayı ve dünyayı kasıp kavuruyordu basketbolda. biz bütün hafta barış pınarı, trump, dolar ne olacak, imamoğlu neyi doğru/yanlış yaptı vs tartışıyoruz adamlar 1 hafta boyunca real maçını düşünüyor. biz ahmet-boby-melih dışında yabancılarla oynuyoruz, adamlarda ulanovas, grigonis, jankunas gibi yerlilerle...
bence asıl sorun, obra geldikten sonra adamın getirdikleri sayesinde bir başarı elde ettik, bir seviyeye çıktık diye kendimizi dev aynasında görmeye başlamış olmamız.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
* Galibiyet güzel, ama yukarıda yazılan tüm eleştiriler haklı, takım oturana kadar zorlanacağız.
* Vesely'nin durumu beni biraz endişelendirdi. Normal haline göre oldukça ağırlaşmış-hantal gözüktü.

7 ribaund 5 asistle oynadı Vesely, bence gayet iyi sayılır.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
Sezonun ilk maçı, 4 ay sonra evimizdeyiz ve salonun alt kısımlarında boşluklar vardı. Gerçekten anlam veremiyorum. Gelmeyecekseniz niye alıyorsunuz bu kombineleri arkadaş? Çok önemli bir durumunuz var ve gelemiyorsanız niye devretmiyorsunuz?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sezonun ilk maçı, 4 ay sonra evimizdeyiz ve salonun alt kısımlarında boşluklar vardı. Gerçekten anlam veremiyorum. Gelmeyecekseniz niye alıyorsunuz bu kombineleri arkadaş? Çok önemli bir durumunuz var ve gelemiyorsanız niye devretmiyorsunuz?
ve devir etmek şu anda bu sistemde dünyanın en ama en kolay şeyi ..
insanların klafasını çözemiyorum
20 tane kobmine devir yaptım oturduğum yerden gelmeyenler yerine birileri gelsin salon boş kalmasın diye
çok ama çok basit ya bu sistem devir için

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ağbi bu da kulübün halt etmesi o zaman. Bilip bilmeden yazdığım için bana kapak olsun. Öte yandan ambiansın yetersizliği konusunda ısrarcıyım...

babam ambians evet beklediğimiz altında o konuda ben de sana katılıyorum
şimdi bu kapıdaki sorun konusunda tüm şu şubeye demeyelim
neden olduğunu anlatayım
1 - bizim insanımız okumuyor abi .
2* şube tiwterdan ve smsler ile herkes bilgilendirme mesajı attı hem de bir gerizekalıya anlatır gibi video hazırlayıp onu da gödnerdi
ama okumuyor abi insanlar
sistem gerçekten çok basit.
www.passo.com.tr girip 3 4 tıkla çözüyorsun ama bazıları hala pasolig uygulamasından mı yapılıyor diye soruyorlar.
3- yeni sistem olduğu için kapıda çok daha fazla yardımcı olacak insan olması lazım
yeni sistem 3 4 maçla oturur , ama özellikle devir etmek için çok kolay sistem

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
kibir mutlaka vardır ama asıl olay kültür meselesi. Sen ben 30 yaşından sonra gördük böyle başarıları ama dün tribünde gördüğün adamlar doğmadan önce de litvanya avrupayı ve dünyayı kasıp kavuruyordu basketbolda. biz bütün hafta barış pınarı, trump, dolar ne olacak, imamoğlu neyi doğru/yanlış yaptı vs tartışıyoruz adamlar 1 hafta boyunca real maçını düşünüyor. biz ahmet-boby-melih dışında yabancılarla oynuyoruz, adamlarda ulanovas, grigonis, jankunas gibi yerlilerle...
bence asıl sorun, obra geldikten sonra adamın getirdikleri sayesinde bir başarı elde ettik, bir seviyeye çıktık diye kendimizi dev aynasında görmeye başlamış olmamız.

Ağbi kültür (süzlük) noktasında hemfikiriz zaten. O konuda bir umudum zaten kalmadı, maya belli sosyoloji belli. Vurguladığın gibi kesinlikle önemli bir etken. Ama bu doyumsuzluğa, kolay beğenmemeye dayanamıyorum artık. Sanırım tahammül eşiğim düştü. Sloukas karaktersiz, Datome müzeci beriki bilmem ne, utanan mı dersin, abuk subuk bir ton iş...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
babam ambians evet beklediğimiz altında o konuda ben de sana katılıyorum
şimdi bu kapıdaki sorun konusunda tüm şu şubeye demeyelim
neden olduğunu anlatayım
1 - bizim insanımız okumuyor abi .
2* şube tiwterdan ve smsler ile herkes bilgilendirme mesajı attı hem de bir gerizekalıya anlatır gibi video hazırlayıp onu da gödnerdi
ama okumuyor abi insanlar
sistem gerçekten çok basit.
www.passo.com.tr girip 3 4 tıkla çözüyorsun ama bazıları hala pasolig uygulamasından mı yapılıyor diye soruyorlar.
3- yeni sistem olduğu için kapıda çok daha fazla yardımcı olacak insan olması lazım
yeni sistem 3 4 maçla oturur , ama özellikle devir etmek için çok kolay sistem

1. madde yetti zaten... Eyvallah ağbi...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
"De Colo çok iyi ama takımın kalanının hali ne olacak" diye hayıflanmak yerine galibiyetin keyfini ve Euroleague standartlarında superstar sahibi olmanını keyfini çıkaralım. Bazı oyuncular halen yeterli seviyede olmadığı zaten ortada, takımın oturmasının sürece yayılacağını anlamak gerekli. Yeter ki, çok çektiğimiz sakatlık belası yakamızı bıraksın.

Salondaki ambiyansın beklentiden biraz düşük olması üzücü. Sezon ortasındaki sıradan bir maç olsa kabul edilebilir fakat 2 mağlubiyetten sonra içeride yaptığımız ilk EL maçında daha büyük bir destek sağlanması gerekirdi.

Abi hemen olmaz o iş, dediğin gibi geçicidir ve zamanla eski formuna döner, sakatlık olmasın yeter ki.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2019, 11:17:01 Gönderen: Avanta »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
jan 2. maçında 9 sayı 7 rib 5 asist yaptı
he sizde haklısınız adamın tavanı o kadar yüksek ki şu rakamlar hem de 8 ay sonraki 2. maçında beğenilmiyor. :)