Teknik, taktik vesaire girmeyeceğim, zaten pek de anladığım işler değil. Oturması zaman alır, bir şekilde düzelir, en fazla patlarız canları sağolsun vesaire vesaire... Benim asıl canımı sıkan şey tribünler. Maç 21.45'te de başlasa o tribün ikinci çeyrekte dolacak belli. Sanırım son beş senede gelinen nokta fazla geldi bizim camiaya. Gerek maç başında tribünlerin durumu ve gerekse burada yazılıp çizilen kimi yorumlar buram buram kibir kokuyor. Gören de zanneder ki 30 senedir euroleage'i kasıp kavurduk. Bu nasıl bir doyumsuzluktur anlamak mümkün değil. Final four oynamayı çöp gören mi dersin, beş senedir terini kanını birbirine katmış oyuncuların bu takımda yerinin olmadığını belirten mi dersin, yazık valla... Öte yandan salon dolduktan sonra da pek değişen bir şey yoktu. Yanlış anlaşılmasın öyle bütün maç boyunca ayakta omuz omuza yaparak pınarbaşı çeken bir taraftar beklentim falan da yok. Bizim maçtan önce Zalgris Real Madrid maçının ilk yarsını, bizim maçın devre arasında da maçın final bölümünü izledim. Orada da insanlar oturarak maç izliyor ama iki salon arasındaki ambians arasında dağlar kadar fark var. Ve bu durumun kibirden kaynaklandığını düşünmekteyim. Şu yatırıma şu tribünler, şu yorumlar...