Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277309 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
jan 2. maçında 9 sayı 7 rib 5 asist yaptı
he sizde haklısınız adamın tavanı o kadar yüksek ki şu rakamlar hem de 8 ay sonraki 2. maçında beğenilmiyor. :)

Abi zaten adam maçın bizim adımıza en iyi 2. oyuncusuydu. :D Sadece fizik olarak eskiye nazaran biraz düşük olduğunu söylemiş ki gayet normal zaten bu.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Vesely şu haliyle bile kalburüstü pivot tabiki, ama biz onun neredeyse 100 metreci gibi sprint atan haline alışığız.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Vesely'nin değerini yaptığı istatistiklere bakarak konuşmam. Fenerbahçe savunmasının bel kemiği kendisi. Şu fiziksel haliyle bile savunmayı çok ama çok rahatlatıyor. De Colo 39 atmış olmasına rağmen bence dün Vesely olmasa kaybederdik.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vesely şu haliyle bile kalburüstü pivot tabiki, ama biz onun neredeyse 100 metreci gibi sprint atan haline alışığız.
:) abi biraz zaman lazım ona 8 ay sonra henüz 2. maçı o enerji o atletizm kazanması için şöyle temiz 1 2 ay geçmesi gerekiyor ya

Çevrimdışı Semih

• Üye
Merhabalar, çok yazan biri değilim hatta yok denecek kadar az yazıyorum; daha çok yazılanları (özellikle belirli kişilerin) takip etmekle yetiniyorum. Baskonia maçıyla ilgili yazılanlarda bir nokta dikkatimi çekti şöyleki; herkes takımın De Colo’nun performansına çok bağlı hale geldiğini ve bundan hem hoşlanmadığını hem de endişe duyduğunu yazmış (ki bir Obraoviç takımından beklenen doğal olarak bu ve de ben de böyle hissediyorum) ama geçen sene Efes Larkin ve Micic’in perfonmansına dayalı başarı elde ederken bir çok kişi buna öykünüyordu ve kimse Efes’i bireysel performans üzerinden başarı elde ediyor diye gömmüyordu aksine dediğim gibi öykünüyordu. Uzun lafın kısası bırakalımda bunca aksaklıkla başladığımız çok hazırlıksız yakalandığımız bir sezonun dengelenme sürecinde muhteşem bireysel performans keyfini yaşayalım. Diğer söylenen kültürel değerlere ve toplumun sosyolojik gerçekliğine bağlı yaşadığımız (özellikle 35 yaş üstü olanlar daha belirgin yaşıyor bunu) sinir bozucu hatta artık tahammül edemediğimiz durumlarla ilgili yazılanlara +1 demenin ötesinde bir şeyler diyip sinirlerimi germek istemiyorum :)

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Merhabalar, çok yazan biri değilim hatta yok denecek kadar az yazıyorum; daha çok yazılanları (özellikle belirli kişilerin) takip etmekle yetiniyorum. Baskonia maçıyla ilgili yazılanlarda bir nokta dikkatimi çekti şöyleki; herkes takımın De Colo’nun performansına çok bağlı hale geldiğini ve bundan hem hoşlanmadığını hem de endişe duyduğunu yazmış (ki bir Obraoviç takımından beklenen doğal olarak bu ve de ben de böyle hissediyorum) ama geçen sene Efes Larkin ve Micic’in perfonmansına dayalı başarı elde ederken bir çok kişi buna öykünüyordu ve kimse Efes’i bireysel performans üzerinden başarı elde ediyor diye gömmüyordu aksine dediğim gibi öykünüyordu. Uzun lafın kısası bırakalımda bunca aksaklıkla başladığımız çok hazırlıksız yakalandığımız bir sezonun dengelenme sürecinde muhteşem bireysel performans keyfini yaşayalım. Diğer söylenen kültürel değerlere ve toplumun sosyolojik gerçekliğine bağlı yaşadığımız (özellikle 35 yaş üstü olanlar daha belirgin yaşıyor bunu) sinir bozucu hatta artık tahammül edemediğimiz durumlarla ilgili yazılanlara +1 demenin ötesinde bir şeyler diyip sinirlerimi germek istemiyorum :)

İyi bir tespit :)

CanCan

• Ziyaretçi
Hocanın da enteresan denemeler yaptığı bir maç oldu. Maça Sloukas-Leo-Melih üçlüsü ile başlamak, sonra haklı olarak Melihi tekrar oynatmamak, Bobbyi olabildiğince kullanmamak ve en son Biberoğlanı sahaya sürmek ilginç denemelerdi...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
25 Ekim Cuma günü saat 21.45'te Euroleague'de 4. maçımıza Olimpia Milano deplasmanında çıkıyoruz. Muhtemelen aylar sonra ilk kez bir maça tam kadro hazırlanma ve çıkma şansımız olacak bir aksilik yaşanmazsa.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2019, 10:52:44 Gönderen: friendchip »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
Zor bir mac. Milano da iyi bir ekip. Tam kadro olarak cikacagimiz macta kendimizi gormemiz acisindan iyi olacak.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Inanilmaz onemli bir maç. Bunlara Uzun zamandır maç vermiyoruz. Çıkış maçımız olsun bu. Yoksa orta sıralara mahkum olmaya devam ederiz.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Inanilmaz onemli bir maç. Bunlara Uzun zamandır maç vermiyoruz. Çıkış maçımız olsun bu. Yoksa orta sıralara mahkum olmaya devam ederiz.

Messina'nın koç olması da ayrıca bir avantaj ne de olsa kocası bizde..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ligde kaybettiler...bizim maça bilenecekler iyice..hakemler de bizi doğrayabilir...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Önemli bir maç olacak bizim için. Çok iyi bir oyun olmasa da önümüzdeki 4 maçtan en az 3 galibiyet çıkartmamız lazım.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2019, 07:54:57 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
4.Hafta / Olimpia Milano ( D ) / 25.Ekim
5.Hafta / Maccabi Tel Aviv ( D ) / 30.Ekim
6.Hafta / Zalgiris Kaunas  / 1.Kasım
7.Hafta / Bayern Münih  / 8.Kasım
8.Hafta / CSKA Moskova ( D ) / 15.Kasım
9.Hafta / Barcelona ( D ) / 20.Kasım
10.Hafta / ASVEL LDLC ( D ) / 22.Kasım

(Bold lar çift maç haftası)

Şu 7 haftada hem iki defa çift maç haftası denk geldi hem de en büyük 2 rakibimizle, üstelik deplasmanda oynayacağız. Zor ne kelime, seç beğen "ZOR" yaz! Öte yandan, takımda eksikler birer birer dönüyor, moralimiz düzeliyor.

Milano galibiyeti çok şey ifade ediyor. Böyle maçlarda takıma daha çok inanıyorum, bizim zamanımız yaklaşıyor..
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
4.Hafta / Olimpia Milano ( D ) / 25.Ekim
5.Hafta / Maccabi Tel Aviv ( D ) / 30.Ekim
6.Hafta / Zalgiris Kaunas  / 1.Kasım
7.Hafta / Bayern Münih  / 8.Kasım
8.Hafta / CSKA Moskova ( D ) / 15.Kasım
9.Hafta / Barcelona ( D ) / 20.Kasım
10.Hafta / ASVEL LDLC ( D ) / 22.Kasım

(Bold lar çift maç haftası)

Şu 7 haftada hem iki defa çift maç haftası denk geldi hem de en büyük 2 rakibimizle, üstelik deplasmanda oynayacağız. Zor ne kelime, seç beğen "ZOR" yaz! Öte yandan, takımda eksikler birer birer dönüyor, moralimiz düzeliyor.

Milano galibiyeti çok şey ifade ediyor. Böyle maçlarda takıma daha çok inanıyorum, bizim zamanımız yaklaşıyor..
ya baba gerçekten de şu 10 haftalık fikstürü hazırlayan o topu kim çekiyorsa elinin yayını sikeyim