Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 276876 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #60 : 15 Eylül 2019, 18:18:50 »
67-66 kazandığımız Cluj maçının özeti. D-Will savunmada bir hayli istekli gözüktü gözüme. Kalinic son derece hazır görünüyor, Lovern de sapasağlam nazar değmesin.

https://youtu.be/8PpV1AuTjPs

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #61 : 15 Eylül 2019, 23:28:48 »
Abiler 25 Ekim tarihinde Mediolanum forum'daki Milano-Fenerbahçe maçına mutlaka gitmek istiyorum. Sizce şimdiden bilet almalımıyım? Maç tarihine doğru bilet bulamama ihtimalim olur mu? Viagogo'dan almayı düşünüyorum. Şu an üniversite eğitimi için Milano'da bulunduğum için ulaşım problemim olmayacak. Rakip takım tribününden almayı tercih ederim. Daha önce Milano deplasmanına gelen varsa birkaç tavsiye verebilirmisiniz.
[/quote

boşuna viagogo'ya çarpılma. ben son deplasmanımıza gitmiştim ve bileti maçtan önce gişeden almıştım. salon hemen hemen doluydu ama gişeden bilet satışı vardı. sıkıntı olmaz yani.
Peki abi rakip takım tribününden mi bilet almıştın yoksa Milano tarafından mı?
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #62 : 16 Eylül 2019, 09:07:40 »
bizim tribünden aldım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #63 : 16 Eylül 2019, 09:29:20 »
bizim tribünden aldım.

Futbol taraftarı çılgındır e Akdenizli ama basket rafine yan yana bile izlenir.Ama yinede dikkatli davranılmalı.

Bu arada muhteşem sanatsal pankartlar yapıyor İtalyanlar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : 16 Eylül 2019, 09:51:23 »
mertnowitzki
kardeşim selamlar
özgür abi izah etmiş ama bu sene bilet konusunda ufak bir sıkıntı olabilir sen erken davran Messina ile biraz fazla talep gidebilir
dünyanın en rahat salonu olabilir biz 2017 senesi gittik 300 kişi de güzel tribün yaptık
salonda ola vs çıkma ihtimali sıfır
adamlar sakin sakin maç izliyorlar.
milano tarafından bilet bile alsan gidip güvenlik görevlisine ben Fenerbahçe tarafına geçmek istiyorum dersen yardımcı olurlar.
deplasman tribünü yapmak için en güzel salonlardan birisi
şimdiden iyi maçlar
madrid maçına gelecek olan var mı 3 ekim oraya gidiyorum gidecek olan varsa haberleşiriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #65 : 16 Eylül 2019, 11:47:36 »
Bence bazı haftalar euroleague maçları özellikle çift maç haftası Cumartesi Pazara denk getirilebilir.Ligi hafta içi oynarsın.Hafta sonu olursa izlenirlik daha da artar.

Hentbolde şampiyonlar ligi grup maçları hafta sonu oynanıyor.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #66 : 19 Eylül 2019, 15:33:23 »
mertnowitzkimadrid maçına gelecek olan var mı 3 ekim oraya gidiyorum gidecek olan varsa haberleşiriz.

barcelona'ya gelmiyorsun sanırım; asvel'le güzel combo olurdu aslında.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 19 Eylül 2019, 15:51:56 »
barcelona'ya gelmiyorsun sanırım; asvel'le güzel combo olurdu aslında.
yok abi o hafta çocuklar okul tatil ya

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #68 : 23 Eylül 2019, 07:10:06 »
Bugünkü karamsar psikolojim ile normal sezonu 4-7 arasında bitiririz diye düşünüyorum..

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #69 : 23 Eylül 2019, 13:04:07 »
Rakipler hiç olmadığı kadar güçlü. Delaney'i de alarak eşeğin bikini bölgesine suyu boca eden Barcelona, Real Madrid, A.Efes, CSKA ve biz F4'ün direkt adayıyız, yâni 5 takımdan biri dışarıda kalacak. Maccabi, Panathinaikos, Olympiakos, Milano, Baskonia, Khimky gibi kağıt üzerinde çok güçlü kadrolara sâhip takımlar da araya sızmak isteyecek. Zalgiris, Valencia, Zenit ve Bayern gibi her an herkese sürpriz yapabilecek cins takımlar'ı da düşünürsek 18 takım içinde sâdece Asvel, Kızılyıldız ve Alba maçları kolay görünüyor.

İlk 10 haftada 7 deplasman maçımız var. Real, Barca, CSKA, Milano ve Maccabi 7 deplasmanın 5'i. Biz bu dönemi neredeyse Vesely'siz ve hazır olmadan oynayacak olan Lovern ile geçeceğiz. Uzun rotasyonumuzun hâli canımı çok sıkıyor ve Stimac da aslâ bizim oyuncumuz değil. İlk 10 hafta çok kötü geçebilir ve hiç düşünmediğimiz kadar yenilgi alabiliriz.

Yapılmayan uzun transferi canımızı ne kadar yakacak bilmem de anlamadığım garip bir durum daha var. Real'in Arjantinli ve İspanyol oyuncuları dün Real-Barca maçında oynadı. Bizim De Colo Bey neden geç katıldı takıma.

İnşallah sakatlık istihkakımızı doldurmuşuzdur ve bu sezon başka hiçbir sakatlık yaşamayız. Ocak ayından beri çözülemeyen Vesely-Lovern sakatlık sorunu bir daha uzun süreli tekrarlanırsa biz bu sene bu rakiplere karşı F4 dışında kalırız yoksa.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : 23 Eylül 2019, 15:05:58 »
Rakipler hiç olmadığı kadar güçlü. Delaney'i de alarak eşeğin bikini bölgesine suyu boca eden Barcelona, Real Madrid, A.Efes, CSKA ve biz F4'ün direkt adayıyız, yâni 5 takımdan biri dışarıda kalacak. Maccabi, Panathinaikos, Olympiakos, Milano, Baskonia, Khimky gibi kağıt üzerinde çok güçlü kadrolara sâhip takımlar da araya sızmak isteyecek. Zalgiris, Valencia, Zenit ve Bayern gibi her an herkese sürpriz yapabilecek cins takımlar'ı da düşünürsek 18 takım içinde sâdece Asvel, Kızılyıldız ve Alba maçları kolay görünüyor.

İlk 10 haftada 7 deplasman maçımız var. Real, Barca, CSKA, Milano ve Maccabi 7 deplasmanın 5'i. Biz bu dönemi neredeyse Vesely'siz ve hazır olmadan oynayacak olan Lovern ile geçeceğiz. Uzun rotasyonumuzun hâli canımı çok sıkıyor ve Stimac da aslâ bizim oyuncumuz değil. İlk 10 hafta çok kötü geçebilir ve hiç düşünmediğimiz kadar yenilgi alabiliriz.

Yapılmayan uzun transferi canımızı ne kadar yakacak bilmem de anlamadığım garip bir durum daha var. Real'in Arjantinli ve İspanyol oyuncuları dün Real-Barca maçında oynadı. Bizim De Colo Bey neden geç katıldı takıma.

İnşallah sakatlık istihkakımızı doldurmuşuzdur ve bu sezon başka hiçbir sakatlık yaşamayız. Ocak ayından beri çözülemeyen Vesely-Lovern sakatlık sorunu bir daha uzun süreli tekrarlanırsa biz bu sene bu rakiplere karşı F4 dışında kalırız yoksa.

E adamlar dün kupa maçına çıktı  programını ına göre yaptı
Senin kupa maçın perşembe günü sen de programını ona göre yaptın
Hocam bu yüzden De coloya izin vermiş olabilir mi
Nesini anlamadın ben de onu anlamadım

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #71 : 23 Eylül 2019, 16:20:27 »
E adamlar dün kupa maçına çıktı  programını ına göre yaptı
Senin kupa maçın perşembe günü sen de programını ona göre yaptın
Hocam bu yüzden De coloya izin vermiş olabilir mi
Nesini anlamadın ben de onu anlamadım

Bırak lolo yapmayı da kimi alıyoruz onu söyle. Sen yetkili bir abiye benziyorsun. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : 24 Eylül 2019, 15:06:20 »
Bırak lolo yapmayı da kimi alıyoruz onu söyle. Sen yetkili bir abiye benziyorsun. :D
ahahah yetkiyi aldım  2 3 güne hallediyorum

• Ziyaretçi
Real Madrid 81-77 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #73 : 30 Eylül 2019, 08:48:18 »
Sezonu madrid deplasmanı ile açıyoruz.

Ablamla maçta olacağız 😎
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2019, 23:59:21 Gönderen: kenz »

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Real Madrid - Fenerbahçe Beko 03.10.2019 22.00
« Yanıtla #74 : 30 Eylül 2019, 09:05:15 »
Her ne kadar zor maç olsa da ilk maçlar her zaman için sürprize açıktır. Umarım bir sürpriz yaparak güzel bir başlangıç yapmış oluruz.

Size de iyi seyirler dilerim Cem.
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2019, 09:05:51 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.