Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278403 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Takımı izlediğim tüm maçlar içinde herhalde bu kadar kötü oynadığımız başka bir maç olmamıştır.

Takım dedim ama daha takım olma adına tek bir emare yok. Ciddi biçimde zaman ihtiyaç var. Hazır olunca ateş ederiz.

Bir de Hoca trip mi atıyor, bana mı öyle geliyor?  Çok memnuniyetsiz olduğunu hissediyorum.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2019, 22:05:39 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
İşin tek güzel tarafı Vesely 'nin dönmüş olması.  Şayet Vesely bugün oynamamış olsa bundan kötü olmazdık ama Vesely i  kazanmak için bu maçı kaybettik.  Uzunlar Stimaç ve Vesely , verimlilikte -1 yaptıysa söyleyecek fazla bir şey yok.

Klasik olarak "önümüzdeki maçlara bakacağız "  demeliyiz belki ama sanki bunun için biraz daha beklememiz gerekiyor. 
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

CanCan

• Ziyaretçi
Bu yorumu yazmamak için çok imtina ettim ama artık yazmak zorundayım.

Bu takım en başta Hoca geçen sezon rüya gibi bir başlangıçtan sonra hem F4 hem ligde Ergin isimli sümsük tarafından örselenince mental olarak alt üst oldu. Ben Hocanın vücut dilinde ve takımda bu aşılamamış travmayı görüyorum.

O sakatmış bu sakatmış bugünkü maçı açıklayamaz. De Colo 19 atmış ancak 56 sayı yapabilmişiz, bunun açıklaması basketbolda değil psikolojik boyutta aranmalı.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zeljko Obradovic: Tüm Sorumluluğu Üzerime Alıyorum
« Yanıtla #258 : 10 Ekim 2019, 22:44:13 »
Zeljko Obradovic: Tüm Sorumluluğu Üzerime Alıyorum

Turkish Airlines Euroleague‘in ikinci haftasında deplasmanda Kızılyıldız‘a 68-56’lık skorla kaybeden Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Obradovic, tüm sorumluluğu üzerine aldığını söyledi.

Çok kötü bir maç çıkardıklarını belirten Obradovic, ”Çok kötü oynadık, bu çok net. Takımın tablosu bu şekilde olunca önce kendimi eleştirerek başlarım. Bu maçtaki tüm sorumluluk bu akşam için bende, benim omuzlarımda. Çok net bir şey söylemek mümkün değil çünkü idmanlardaki tablomuz bugünkü maç performansından çok farklıydı. O yüzden bu akşamki tablomuza çok şaşırdım. Çok net bir şekilde reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Kendi açımdan elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım.” dedi

Efsane koç açıklamasında, ”Güzel olan, daha sezonun başındayız ve önümüzde çok maç var. İnşallah bu şekilde bir tablo olmayacak. Bu programda da çok kolay olmayacak. Bahanelere inanan bir insan değilim. Bu akşam için de tüm bahaneyi kendi üzerime alıyorum.” şeklinde konuştu.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Kızılyıldız:68 Fenerbahçe Beko:56 / Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #259 : 10 Ekim 2019, 23:18:39 »
Hocamız takıma sağlam bir gaz vermeli artık. Sloukas'ı ve Datome'yi iyice bir silkelemek lazım ayrıca. Bu halleri canımı sıkıyor.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #260 : 10 Ekim 2019, 23:42:37 »
neyse ki goygoycu değil hocamız, nelerin eksik yanlış olduğunu en iyi gören de adam, bu takımı çok iyi toparlar, ama bir uzun şart oğlu şart.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #261 : 11 Ekim 2019, 00:02:31 »
Şu "sakat"(!) çakaldan kurtulup, Ekpe'yi alabilseydik...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #262 : 11 Ekim 2019, 00:30:30 »
Şu "sakat"(!) çakaldan kurtulup, Ekpe'yi alabilseydik...

Maç sonu Obradoviç "Yenilginin sorumlusu benim.  ne yapmam gerekiyorsa yapacağım " deyince hemen benim de aklıma benzer şeyler geldi.  (Stimac ve jeffrey gider,  Ekpe gelir ) Elbette hayal ama güzel olurdu
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #263 : 11 Ekim 2019, 00:33:44 »
Haftaya içeride Baskonia'yı yenip üstümüzden ölü toprağını atmak lazım.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #264 : 11 Ekim 2019, 01:14:40 »
Lauvergne sorusu üzerine;
Obradovic: "Bilmiyorum, ben doktor değilim. Ben koçum.
Ben idmana gidiyorum, diyorlar ki bu oyuncular var elinde. Sekiz ayı böyle geçireceğim"

pek hoşuma gitmedi bu açıklama. sözleşmenin son senesindeyken sekiz ayı böyle geçireceğim falan uzun transferi konusunda yönetimle bir sorun mu yaşandı acaba?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #265 : 11 Ekim 2019, 05:12:56 »
Gist, Faye, Ojo ve Brown gibi soytarı dörtlüsü uzunlara karşı "uzunumuz olsaydı" kazanırdık tesellisini anlamıyorum. Dün olup bitenlerin uzunla kısayla ilgisi yoktu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #266 : 11 Ekim 2019, 08:51:00 »
Dünkü oyunun açıklanacak bir tarafı yok, hatta bu seneki oynadığımız 5 maçda da durum böyle. Hiçbirinde bir EuroLeague takımı görmedim. Başka bir sıkıntı var, bakalım ne zaman düzelecek takım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #267 : 11 Ekim 2019, 11:44:11 »
"Gerçekten değerli bir şeye ulaşmanın, kestirme bir yolu yoktur" John Williams. Gerçek şu ki, yolumuzun uzunluğu haftaya belli olacak.

Ara ara biraz savunma çok az da hücumda kıpırdanmalar yaşansa da, takım iyi görüntü vermedi. Son çeyrek hariç, nispeten önceki maçlara göre savunma daha iyiydi. Hücum için dilime iyi kelimeler gelmiyor ki kendi adıma susmam daha iyi! Buna rağmen, potansiyelini hatırlamalı / hatırlatmalı ki bünye kendine gelsin.

Baskonia maçında boğa güreşi olacak! Sapla mızrağı saplayabildiğin kadar...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #268 : 11 Ekim 2019, 12:20:30 »
5.20 kala 53-51  olan skor, 34 saniye kala 68-54 oldu.
Yani 5 dakikada 15-3 luk seri verdik. Üstelik ligin vasat takımlarından birisine karşı.
Baskonia maçı sonrası oynanacak milano ve maccabi deplasmanları trajik bir puan tablosu oluşturabilir.
Bir an önce kendilerine gelmeleri lazım.
Yeni alınan  bir yabancı neden 1 sn bile oynamaz bunu da anlamak mumkun  değil. Üstelik sloukas bu kadar felaket oynarken.
Vesely de keşke dün oynamasaydı. Williams'i felaket etkiledi. Baskonia maçı daha doğru bir tercih olabilirdi onun için.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #269 : 11 Ekim 2019, 12:31:34 »
Milanoyu bilmem ama maccabi şu görüntü ile yenilgi yazar